Product successfully added to your shopping cart.

Gefeminiseerde BulkzadenEr zijn 21 producten.

Voordat feminized cannabiszaden werden uitgevonden, konden kwekers alleen reguliere cannabiszaden kweken en hopen op het beste. Met reguliere zaden had ieder zaadje ongeveer een kans van 50% om uit te groeien tot een mannelijke dan wel een vrouwelijke plant. Aangezien kwekers normaal gesproken alleen geïnteresseerd zijn in het kweken van vrouwelijke planten, om te gebruiken voor latere oogsten, hield dit in dat kwekers soms een lastig en vervelend identificatieproces moesten ondergaan, zodat ze de vrouwelijke planten konden behouden en de mannelijke planten konden weggooien. Het betekende ook dat iedere keer wanneer een kweker zaden aanschafte, ongeveer de helft daarvan daadwerkelijk levensvatbaar was.

Dit veranderde allemaal toen feminized cannabiszaden op de markt kwamen in de jaren '90. Zoals de naam al doet vermoeden, groeien er normaal gesproken alleen vrouwelijke cannabis planten uit feminized zaden. Feminized cannabiszaden hebben het kweken van wiet dan ook niet alleen gemakkelijker gemaakt, maar ook minder tijdrovend en veel duurzamer.

Zambeza heeft nu feminized zaden in bulk hoeveelheden, en voorziet zo de kweker van alle voordelen van een bijna gegarandeerde ontkieming van vrouwelijke planten. Net als onze individuele cannabiszaden, zijn onze feminized bulk cannabiszaden van de beste kwaliteit, om eersteklas ontkieming te garanderen voor maximaal kweek succes, van zaadje tot oogst.

Zambeza biedt een scala aan feminized bulkzaden, waaronder de populairste feminized cannabiszaden, klassieke en old-school feminized bulk cannabiszaden, maar ook feminized CBD-rijke cannabis soorten in bulk hoeveelheden voor medicinale gebruikers. Of je nu geïnteresseerd bent in het gebruiken van cannabis voor recreatieve doeleinden, of een medicinale gebruiker bent die op zoek is naar een effectieve, natuurlijke behandeling voor een bepaalde kwaal, feminized cannabiszaden zijn een goed middel om je eigen hoogwaardige cannabis te kweken voor een fractie van de prijs.

Hier bij Zambeza presenteren we met trots eersteklas cannabiszaden, en onze feminized bulk cannabiszaden zijn daarop geen uitzondering. Net als onze individuele zaadverpakkingen, hebben de feminized bulk zaden, verkrijgbaar bij Zambeza, de hoogste ontkiemingscijfers en schitteren ze met uitstekende groeikracht voor een maximaal succes bij het kweken van eersteklas cannabis, zonder enige zorgen vanaf het moment dat je je zaden aanplant tot aan de belonende oogst.

Al onze feminized bulkzaden worden gratis verzonden in neutrale verpakkingen, waardoor de bezorging 100% discreet en anoniem blijft. De meeste bestellingen worden verwerkt en verzonden op dezelfde dag, zodat je kunt beginnen met het kweken van de zaden in slechts een paar dagen na je aankoop.