Product successfully added to your shopping cart.

Welkom bij Zambeza Seeds

Bedankt voor je interesse in ons bedrijf en het bezoek aan onze webwinkel. Zambeza Seeds ontwikkelt al vele jaren cannabis zaden met genetica uit de hele wereld. In het afgelopen decennia hebben we veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en verbeteren van de verschillende marihuana soorten.

We zijn er inmiddels in geslaagd om uiterst stabiele cannabis soorten te creëren van zeer hoge kwaliteit. Met een kiemkracht van +-99% en een sterke genetische
basis zijn onze gefeminiseerde en autoflowering cannabiszaden geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde kweker.

Door de constante toevoer van nieuwe genetica uit verschillende werelddelen zijn Zambeza zaden een garantie voor een hoge en kwalitatieve oogst. Het verbeteren en uitbreiden van onze cannabiszaden collectie is onze constante zorg. We besteden iedere dag aandacht aan rijpheid, omvang, en ontkiempercentages en zorgen dat alleen de beste genetica in ons assortiment verkocht worden.

 

 

Dus, waarom voor Zambeza Seeds kiezen?

De Zambeza zadenbank beschikt over een unieke en uitgebreide collectie van uitsluitend gefeminiseerde cannabis zaden. Wij verkopen gefeminiseerde cannabiszaden en gefeminiseerde autoflowering zaden.

Een goede kweek begint bij ideale groeiomstandigheden en goede wiet zaden. Lees de groeigids op onze website om de meest ideale omstandigheden te creëren. Een succesvolle opbrengst wordt mede bepaald door de genetische samenstelling van de gekweekte plant. De keuze voor kwalitatief cannabis zaad is hierbij van essentieel belang.

Alle soorten zijn continue op voorraad en door de enorme vraag garanderen wij altijd verse marijuana zaden. Deze worden in onze koelcellen op een constante temperatuur en luchtvochtigheidsgraad bewaard.

Bij Zambeza Seeds geloven we dat cannabis behandeld moet worden als een geschenk uit de natuur, en dat de wietplant weer de aandacht moet krijgen die ze verdient. Door alle negatieve aandacht in de media wordt er veel te weinig gekeken naar de goede kanten van cannabis. Vooral medicinale cannabis is momenteel sterk in opkomst en er is nog veel onderzoek nodig naar de werkzame stoffen in de cannabisplant.

Met vriendelijke groet,

Zambeza Seeds

Zambeza Seeds