Product successfully added to your shopping cart.

Vanilla Ice Autoflowering

Vanilla Ice Autoflowering
De autoflowering versie van Vanilla Ice ontstond uit een kruising van onze zeer gewaardeerde, feminized versie van Vanille Ice met Ruderalis. Deze soort kan 55-65 dagen na ontkieming worden geoogst. Als alles goed gaat, is binnen een oogst van 300-350g/m² haalbaar en buitenkwekers kunnen 100-175g per plant verwachten. De smaak is een suikerzoete mix van verse vanillesmaken.

Product status: Out of stock

 5.00/5 (4)
€ 17.50 incl. Btw

Vanilla Ice Autoflowering: Ice, Ice, Baby


Vanilla Ice is een van Zambeza's bestverkopende soorten en echt een opmerkelijke soort. Ze werd gemaakt door de genen te kruisen van Northern Lights XL, Skunk en Afghani. De autoflowering versie is simpelweg een kruising tussen de feminized versie van Vanilla Ice met Ruderalis. Kwekers moeten een compromis sluiten als het gaat om het THC-niveau, maar krijgen in ruil daarvoor de snelst mogelijke doorlooptijd voor ijzige, Indica toppen.

De mooiste eigenschap van Vanilla Ice is de bizarre productie van hars en kristallen tijdens de bloei. Het geeft de hele plant een prachtige uitstraling en de toppen zien er echt ijzig uit. En het duurt niet lang om dit punt te bereiken. Vanilla Ice Autoflowering voltooit haar korte levenscyclus in 55-65 dagen na het ontkiemen van de zaden. Dit is geen kleine plant en de typische hoogte binnen bedraagt 60-90cm. De gemiddelde opbrengst bedraagt 300-350g/m². Buitenkwekers kunnen op een zonnig plekje rekenen op 100-175g per plant. Buiten kan de plant iets hoger worden, maar de 1 meter wordt niet overschreden.

Het THC gehalte is met 13% gemiddeld, maar dat betekent niet dat Vanilla Ice een zwakke rook produceert. Het tegenovergestelde kan zomaar het geval zijn. Verwacht een suikerzoete smaak, afgewerkt door verbazingwekkend verfrissende aroma's van vanille. De high kan worden beschreven als diep ontspannend en kalmerend, dus rokers worden zeer, zeer stoned. Ze wekt wellicht lachbuien op in situaties waar lachen ongepast is, dus let op!

Deze soort is een aanrader voor kwekers die ijzige toppen en een korte levenscyclus kunnen waarderen. De smaken wekken vreugdetranen op in de ogen van Indica- en hasjliefhebbers, net zoals bij de feminized versie van Vanilla Ice het geval is. Het is lastig te besluiten tussen beide versies van Vanille Ice omdat ze allebei geweldig presteren. Kies verstandig en maak je eigen winter wonderland!

 • Genetica Vanilla Ice x Ruderalis
 • THC 13%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 50 - 100cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 350g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 175g
 • Smaak Fresh, Sugar, Vanilla
 • Effect Relaxed, Stoned, Giggly
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 26/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Hard
  Comment : Great strain. Grows under all conditions but excelss under the good ones. Even popcorn bubs are very potent to the lot of resin. Unique taste and pody relaxing sweet stuff. Good against spasmes and shit.

  By on 26/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Vanilla Ice
  Comment : Easy to grow, strong plants but be carefull with fertilizer. The buts are really tasty. :D

  By on 10/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Vanilla Ice
  Comment : great Strain,easy to grow but be carefull with fertilizer,she does not like much.... the smell is fruity and the taste absolutely delicius :) great relaxing effect ;)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up