Product successfully added to your shopping cart.

Skunk

Skunk
Zambeza Seeds kweekte deze Skunk speciaal voor kwekers die betrouwbare en stabiele genen zoeken, waarvan meerdere malen bewezen is dat ze werken. De bloeiperiode van 55 dagen is genoeg om binnen tot 550-600g/m² te produceren. Smaken en aroma's zijn uniek: Een mix van zoete en pittige smaken die het beste beschreven kunnen worden als Skunky. Effecten zijn sterk, euforisch en ontspannen.

Product status: Out of stock

 4.5/5 (11)
€ 15.00 incl. Btw

Skunk: De betrouwbare en hoogproductieve klassieker!


De originele Skunk genen zijn een solide fundering voor veel succesvolle cannabis soorten van dit moment. Skunk is een soort die een breed scala genen bevat uit diverse regio's, zoals Afghanistan, Mexico en Colombia. Nederlandse kwekers gebruiken de genen van Skunk al sinds de jaren '70. Sindsdien heeft Skunk al veel kwekers wereldwijd overtuigd met haar eenvoud, betrouwbaarheid en hoge opbrengst. Al deze basiseigenschappen zijn natuurlijk perfect voor kwekers, maar kracht en smaken zijn ook belangrijk. Niet alle cannabis soorten zijn in staat tegelijkertijd kwekers en gebruikers te bevredigen, maar Zambeza's Skunk zal dit klusje absoluut klaren!

Zambeza's Skunk is zeer efficiënt als het aankomt op de productie van toppen. Ze vraagt een bloeiperiode van ongeveer 55 dagen en zal de 80-110cm niet overschrijden. Ervaren kwekers hebben een goede kans om binnen oogsten te behalen van 550-600g/m². De genen van Skunk zijn enorm stabiel en zeer goed aangepast op het Europese klimaat. Kas- of buitenkwekers kunnen planten verwachten van 150-200cm hoog met een oogst van 550-650g per plant. De productiviteit is overtuigend. Sommige mensen verdenken Skunk ervan zeer overeen te komen met een commercieel gewas die op grote schaal in heel Europa wordt gekweekt. Zambeza Seeds kan deze geruchten niet bevestigen of ontkennen.

De klanten van Zambeza hoeven zich nooit zorgen te maken over smaken of kracht en dit is bij onze klassieke Skunk niet anders. Misschien dat de smaak accuraat beschreven kan worden door er een speciaal woord voor te verzinnen: "Skunky". In feite is het een mix van zoete en kruidige aroma's die versmelten tot een prikkelende en extra geurige smaak. Het gebruik van Skunk in het openbaar resulteert uiteraard in dikke rookwolken waar niet-rokers onmiddellijk hun neus bij optrekken. THC-niveaus zijn met 17% niet over de top, maar deze unieke mix van Sativa en Indica genen verzekeren een zeer sterke high, die opwekkend maar ook lichamelijk ontspannend is. Zambeza's versie van Skunk levert een geweldig hybride effect waarvan ook bekend is dat het prettige, euforische gevoelens opwekt.

De beslissing om Skunk te kweken zal altijd een goede zijn. Er zijn veel redenen waarom zowel experts als beginners Skunk kunnen overwegen voor hun volgende project. Kwekers van Zambeza Seeds gebruikten alleen de best presterende lijnen van Skunk om iets te kunnen creëren wat voldoet aan de hoge eisen van Europese klanten. Ontelbare jaren kweekexpertise, samen met diepe wortels in Nederland, plaatste Zambeza Seeds in de positie om jou een Skunk variant aan te bieden van buitengewone kwaliteit. Probeer haar zelf, je zal niet teleurgesteld worden!

 • Genetica Skunk
 • THC 17%
 • Bloeitijd +/- 55 dagen
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 150 - 200cm
 • Opbrengst binnen g/m² 550 - 600g
 • Opbrengst binnen g/plant 550 - 650g
 • Smaak Skunky, Sweet, Spicy
 • Effect Euphoric, Uplifting, Relaxed
   
  By :
  (3)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 26/Jul/2019 :
  (4)

  Title : Indémodable
  Comment : Vu poussé et goûté chez un amis franchement au top comme toujours avec la skunk

  By on 23/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Plutôt sympa
  Comment : Voilà après 1 mois de croissance tous ce passe très bien

  By on 26/Mar/2019 :
  (4)

  Title : Skunk
  Comment : Some problems with coltivation but the result not too bad

  By on 16/Apr/2018 :
  (3)

  Title : Un peu déçu
  Comment : Problème d"hermaphrodisme, dommage, il me reste encore quelques graines que je n'ose plus lancer à cause de ça.. Sinon pas déçu en général de la qualité des produits

  By on 26/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Einfach genial

  By on 21/Aug/2014 :
  (5)

  Title : Die beste marijuana!
  Comment : It survived very harsh winter, and gave excelent, clear cerebral high.

  By on 23/Oct/2013 :
  (4)

  Title : la livraison est rapide
  Comment : Nous adorons cette nouvelle version d'un classique. Skunk est populaire dans notre région et cette variété est en train de devenir la préférée de nos clients amateurs de Skunk. Pour nous cultivateurs, le rendement est énorme, pour les fumeurs, l'effet est excellent. L'arôme est intense, tout comme l'effet. La commande est facile et la livraison rapide. Notre produit est arrivé discrètement et à temps. Nous recommanderons chez vous.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Skunk
 • Skunk
 • Skunk
 • Skunk
 • Skunk