Product successfully added to your shopping cart.

VERZENDINFORMATIE

Alle bij Zambeza Seeds bestelde cannabiszaden worden gratis verzonden. De verpakking ziet er onschuldig en anoniem uit en er zijn geen tekenen die de inhoud kunnen verraden. De bedrijfsnaam is niet zichtbar op de envelop en bevat ook geen retouradres. Alle cannabis zaden zijn stevig verpakt in noppenfolie.

Levering

- Levertijd tussen 3 en 15 werkdagen.
- Openbare plaatsen, Postbussen en Relaispunten worden niet geaccepteerd als een geschikt afleveradres. Wij leveren alleen aan privéadressen.
- Vul een geldige leveringsnaam en adres in om de levering te bespoedigen.
- Alle zaden worden alleen binnen de EU verzonden.
- Alle leveringen vereisen een handtekening. De koerier zal een bericht achterlaten als je niet in staat bent om het pakket te ontvangen, het item kan in je brievenbus worden geleverd om het proces te bespoedigen.
- Specifieke ontvangsttijden of data kunnen niet worden geregeld.
- De koerier zal je vooraf niet contacteren om te controleren of je thuis bent.
- Onze Spaanse Verzendpartner verzendt de bestelling naar jouw land.
- De definitieve bezorging in jouw land wordt behandeld door jouw lokale koerier. Een aantal van onze nationale postdiensten zijn: Duitsland (DHL), Frankrijk (Colissimo), Italië (SDA Italia), Griekenland (ELTA), Spanje (Correos), Nederland (PostNL), Portugal (CTT), Verenigd Koninkrijk (Hermes).
- Een track en trace link wordt naar je geregistreerde e-mailadres verzonden wanneer het pakket binnen de EU wordt verzonden. Gelieve je spammap voor de link te controleren als je deze niet kunt vinden. Houd er rekening mee dat het soms enkele dagen kan duren voordat de code van de lokale koerier beschikbaar wordt gesteld.

WE LEVEREN AAN DE VOLGENDE LANDEN:

Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia Lithuania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom

 

Aansprakelijkheid

1. Wij waarderen jouw klandizie en we werken hard om je de beste service te bieden. Nauwkeurige betalings- en verzendgegevens van de klant zijn verplicht en deze bij aankoop leveren zal tijd en geld besparen. Zambeza Seeds wordt niet aansprakelijk gesteld voor onjuiste of ongeldige informatie. De klanten zijn verantwoordelijk indien onjuiste informatie leidt tot onjuiste of niet-levering, aanhouding of kosten.

2. Zambeza Seeds geeft de verantwoordelijkheid en de verplichting aan de klant zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten. Mocht jouw pakket door een internationaal douane proces worden gestopt, dan kan Zambeza Seeds niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kosten. De klant is aansprakelijk voor elke bestelling nadat het is verzonden.