Product successfully added to your shopping cart.

VERZENDINFORMATIE

Alle bij Zambeza Seeds bestelde cannabiszaden worden gratis verzonden. De verpakking ziet er onschuldig en anoniem uit en er zijn geen tekenen die de inhoud kunnen verraden. De bedrijfsnaam is niet zichtbar op de envelop en bevat ook geen retouradres. Alle cannabis zaden zijn stevig verpakt in noppenfolie.

100% discretie en anonimiteit is onze belangrijkste prioriteit bij Zambeza Seeds. Verzendingen worden dagelijks gedaan in een kartonnen doos zonder bedrijfsnaam. Hiermee wordt gegarandeerd dat je cannabiszaden onderweg zijn op de dag dat je betaling wordt verwerkt en dus zo snel mogelijk bij jou arriveren. In alle fases van het verzendproces, is er geen indicatie van de inhoud zichtbaar.

De standaard verzendmethode bij Zambeza Seeds is helemaal gratis; dit omvat een goed beveiligde luchtkussen envelop. Meer dan 99% van onze klanten hebben aangegeven dat ze hun pakket zonder problemen hebben ontvangen. Het kan echter voorkomen dat er fouten worden gemaakt met de post. Daarom bieden we ook een trackingservice, waarmee je je pakket online in de gaten kan houden. We vragen je naar jouw geprefereerde verzendmethode wanneer je een bestelling plaatst.

We verzekeren al onze pakketten tegen diefstal of mogelijke beschadiging. Als je aangeeft dat jouw pakket vermist is, zullen wij ons interne onderzoek direct starten in ons logistiek centrum. Afhankelijk van de bestelling en de werkzame koerier in dat gebied, kan het een aantal dagen duren voor we je pakket hebben geïdentificeerd en getraceerd. Zodra we de benodigde informatie hebben, zullen we je een nieuw pakket toesturen of een restitutie bieden, indien de fout bij ons ligt.

WE LEVEREN AAN DE VOLGENDE LANDEN:

Hieronder kan je de gemiddelde levertijd (in werkdagen) per land bekijken.  
COUNTRY   TRACK & TRACE
       
Austria   5-7
Belgium   4-6
Bulgaria   7-9
Croatia   7-9
Czech Republic   5-8
Denmark   4-6
Estonia   7-9
Finland   8-10
France   6-9
Germany   4-6
Greece   12-15
Hungary   5-8
Ireland   7-9
Italy   6-9
Latvia   7-10
Lithuania   7-9
Luxembourg   5-7
Macedonia   12-15
Malta   7-9
Netherlands   3-6
Poland   8-11
Portugal   8-11
Romania   7-9
Slovakia   5-7
Slovenia   5-8
Spain   3-5
Sweden   7-9
United Kingdom   5-8

 

Wachttijden:

Binnen 14 dagen na ontvangst, heb je de mogelijkheid de ongeopende, originele verpakking met zaden op onze kosten te retourneren. Met inachtneming van specifieke voorwaarden, bieden wij een volledige terugbetaling voor de geretourneerde bestellingen.

Het uiterlijk van bepaalde cannabiszaden kan iets verschillen van de afbeeldingen op de website. Omdat dit product 100% natuurlijk is, hangt dit af van meerdere factoren. Als je per ongeluk een andere soort ontvangt dan die je besteld hebt, zullen we deze op onze kosten voor je omruilen.

Hoewel al onze zaden van hoge kwaliteit zijn en voor 99% ontkiemen, raden we je sterk aan dat je de kweekrichtlijnen en aanbevelingen opvolgt.