Product successfully added to your shopping cart.

Autoflowering cannabiszadenEr zijn 19 producten.

Autoflowering zaden zijn ideaal voor iedereen die zoekt naar een snelle doorlooptijd of een eenvoudig en veerkrachtig kweekproject. In tegenstelling tot traditionele cannabiszaden, bloeien autoflowering cannabiszaden automatisch naarmate ze ouder worden en zijn dus niet afhankelijk van een verandering in de lichtcyclus. Dit betekent dat het mogelijk is binnen enkele maanden een oogst te genereren, waardoor meerdere oogsten per jaar mogelijk zijn. De snelste zaden ontwikkelen zich in slechts 55 dagen van zaad tot oogst!

Vanwege de snelle en veerkrachtige aard van autoflowering cannabiszaden, zijn ze ook een geweldige optie voor guerrilla kwekers die snel en zorgeloos willen kweken.

Hieronder vind je alle autoflowering zaden bij Zambeza, die ook allemaal feminized zijn, wat vrouwelijke planten verzekert!
 

Autoflowering Cannabiszaden - De beste kwaliteit cannabiszaden

Autoflowering zaden produceren de snelst groeiende cannabisplanten op de markt, op meerdere manieren. Zambeza Seeds autoflowering zaden zijn 100% feminized. Hierdoor zijn Zambeza autoflowers express tickets voor thuiskwekers die in recordtempo een eersteklas stash willen oogsten.

Daarnaast heeft Zambeza Seeds een uitgebreide selectie met autoflowering soorten om uit te kiezen. We hebben allerlei autoflowering cannabis zaden, van unieke en originele hybriden tot autoflowering versies van je favoriete fotoperiode varianten. In de autoflowering collectie van Zambeza Seeds vind je autoflowering feminized zaden die aan de behoeften van verschillende kwekers zullen voldoen.

WAAROM ZOU JE FEMINIZED AUTOFLOWERING PLANTEN MOETEN KWEKEN? 

Autoflowering cannabis zal niet van de vegetatieve fase overgaan naar de bloeiperiode, zoals fotoperiode soorten dat doen. Autoflowers bloeien als ze ouder worden en niet vanwege een vermindering in het aantal lichturen, wat wel het geval is met fotoperiode cannabis. Meestal zullen autoflowering cannabisplanten in 30 dagen of minder gaan bloeien. Dit is ook de reden waarom het zo belangrijk is te investeren in 100% feminized autoflowering zaden. Verdwaalde mannelijke stuifmeelzakken, die binnen een paar weken barsten, zullen niet voor een goede start zorgen. Sterker nog, mannelijke planten vormen een directe bedreiging op je vermogen een flinke voorraad uitmuntende sinsemilla te kweken.

Het kweken van autoflowering cannabis staat gelijk aan ganja boeren in versneld tempo. Er is eigenlijk geen tijd voor fouten. Slechte genetica moeten koste wat kost worden vermeden. Binnen is het 18/6 lichtschema optimaal voor de gehele levenscyclus van autoflowering cannabis, die gewoonlijk 2, maximaal 3 maanden duurt. Buiten zullen meerdere oogsten mogelijk zijn vanwege de taaie ruderalis genetica en het vermogen zelfstandig te bloeien. Met de hoogwaardige autoflowering feminized zaden van Zambeza Seeds kan je erop vertrouwen dat je de best mogelijke autoflowering cannabis genetica in je kweekruimte haalt.

WELKE FEMINIZED AUTO'S ZIJN HET BESTE?

Zambeza Seeds feminized autoflowering seeds are ideally suited to beginner growers. However, veteran growers and commercial growers alike will also find our autoflowers appealing. Autoflowers are the fast lane to a fat recreational stash or medicinal self-sufficiency, depending on each grower’s personal requirements.

We can’t make the final choice of precisely which feminized autoflowering seeds to sow for you. But we can definitely help. Let us fill you in on 5 of our most desirable autoflowering cannabis strains, that are not only 100% feminized. They're also 100% worthy of a spot in your grow op.

BIG BUD XXL AUTOFLOWERING

Als je net begint met het kweken van cannabis, of misschien zelfs nog nooit cannabis gebruikt hebt, heeft Zambeza Seeds een autoflowering soort voor jou. Big Bud XXL Autoflowering is een ideale introductie in de Kush familie. De meest gewilde soort van dit moment, OG Kush, werd gehybridiseerd met robuuste ruderalis genetica om een Kush te produceren die bijzonder geschikt is voor beginners. Als de verwoestende kracht van OG Kush te overweldigend is, maar je wel graag een smakelijke Kush wil roken, is Big Bud XXL Autoflowering de logische keuze. Een gemiddeld THC-niveau van 13% zorgt voor een mellow effect. 

Vaak hebben onervaren kwekers moeite om hun kweekruimte aan te passen aan de nuances van populaire fotoperiode cannabis soorten van topkwaliteit. Meestal zijn de eerste paar pogingen slechts gedeeltelijk succesvol. Totdat de kweker genoeg praktijkervaring heeft opgedaan en uitvogelt hoe de kweekruimte het beste draait, zullen goede resultaten ontbreken.

Big Bud XXL Autoflowering is een heuse doorbraak. Met deze eenvoudig te kweken, hoogproductieve feminized autoflowering zaden in de cannabis tuin, kunnen ook beginners geweldige resultaten behalen. De meest ervaren kweker ziet flinke oogsten met verrukkelijke Kush van topkwaliteit, die prima overdag kan worden gebruikt.

Binnen is Big Bud XXL Autoflowering gewoon gemaakt voor de SOG-methode. Planten worden 80-100cm hoog en barsten met bloemen. In slechts 55-65 dagen na ontkieming, kunnen de planten worden geoogst. Buiten zal de plant zelden de 150cm overschrijden en ze is een goede keuze voor balkonkwekers die kampen met tijd- en ruimtegebrek om een vette stash te kunnen produceren.

WHITE WIDOW XL AUTOFLOWERING

Als je een groot liefhebber bent van de Nederlandse coffeeshop legende White Widow, dan moet je White Widow XL Autoflowering proberen. Deze ontzettend harsachtige ruderalis hybride van de "Ice Queen" uit de Zambeza catalogus is gewoon onweerstaanbaar. Het is zeer goed mogelijk dat deze mengelmoes van White Widow XL en autoflowering genetica de snelste Widow op de huidige markt is. In slechts 70-85 dagen na ontkieming, kan deze sativa-dominante, autoflowering cannabis worden geoogst.

Zoals je zou verwachten, zijn de planten gedrongen, vertakt en bedekt met een laag ijzige trichomen. Een hoogte van 80-110cm is binnen vrij standaard, terwijl buiten iets grotere planten worden gezien van ongeveer 120cm. White Widow Autoflowering bezit die kenmerkende Widow high, waarvan je geleidelijk en dan ineens knetterstoned wordt. De eerste opwekkende golf neemt al vrij snel af. Voor je het weet, zullen de kalmerende effecten van deze verrukkelijke autoflowering soort je overspoelen.

Beginnende kwekers en kwekers zonder geduld die snel wat Widow toppen willen hebben, moeten White Widow XL Autoflowering proberen. Lichte tot gemiddelde doses voedingsstoffen en een SOG-setup kunnen leiden tot uitmuntende resultaten. Je hoeft niet meer geduldig te wachten op knock-out Widow wiet met White Widow XL Autoflowering zaden in je tuin. Jij blaast al rookkringen van je uitgeharde stash als de fotoperiode Widow pas halverwege de bloeiperiode is. Dit is een echte aanrader voor alle indica liefhebbers.

POWER PLANT XL AUTOFLOWERING

Voor alle kwekers die zoeken naar een stukje historie: Laat ons je introduceren aan Power Plant XL Autoflowering.. Reis terug naar de toekomst met deze fantastische, feminized, next generation autoflowering hybride die old-school charme uitstraalt. Power Plant XL Autoflowering is het nageslacht van de hoogproductieve en smakelijke Power Plant XL die gekruist is met gedrongen, super snel bloeiende ruderalis genetica.

In een doorlooptijd van slechts 55 dagen kan Power Plant XL Autoflowering een weelderige oogst produceren met aromatische, zoete, klassieke cannabis. Planten vertonen vooral indica eigenschappen met hun compacte, vertakte uiterlijk. De high wordt daarentegen meer beïnvloed door sativa. De effecten zijn een plezierige mix van een vrolijke, dromerige, cerebrale high en een milde, lichamelijke stone.

Deze snelgroeiende cannabis struiken worden ongeveer 1m hoog en kunnen gemakkelijk binnen of buiten worden gekweekt. Ze ontwikkelt minder dichte toppen dan zware indica hybriden en daarom is ze minder gevoelig voor schimmels in koudere klimaten. Power Plant XL Autoflowering is discreet en vraagt weinig onderhoud, maar produceert eersteklas cannabis. Vergis je niet, want dit is wiet van connaisseur kwaliteit met een THC-niveau van 15%+.

SUPER SILVER HAZE AUTOFLOWERING

Wat onderscheidt een standaard, fatsoenlijke autoflowering soort van een super auto? Het antwoord van Zambeza Seeds is Super Silver Haze Autoflowering. Fotoperiode Haze soorten, zoals Super Silver Haze, zijn elite sativa hybriden die beter geschikt zijn voor meer ervaren cannabis kwekers. SSH is ongetwijfeld een geweldige soort en haar hybridiseren met ruderalis was eigenlijk heel logisch. Super Silver Haze Autoflowering levert ook diezelfde, heerlijke, torenhoge, cerebrale high en een rijkelijke opbrengst, maar dan in een compacter en sneller cannabis pakketje. 

Een ware Super Auto is zo hoogproductief in de kweekruimte dat ze de fotoperiode cannabis standaard kan evenaren, zo niet overstijgen. Met een THC-niveau van 17% en een gemiddelde opbrengst van 50g/plant binnen en het dubbele buiten, is Super Silver Haze Autoflowering eigenlijk te mooi om waar te zijn.

Het stretchen en de lange bloeiperiode van traditionele Haze soorten zijn eigenlijk grote nadelen. Door deze irritante problemen op te lossen, valt Super Silver Haze Autoflowering in een heel eigen klasse. De volledige doorlooptijd bedraagt slechts 70-85 dagen, waarna je jezelf kan trakteren op een soepele head stash met pittige citrusgeuren.

AMNESIA HAZE XL AUTOFLOWERING

Als het gaat om opwekkende, stimulerende highs, kan de Nederlandse coffeeshop legende Amnesia Haze gewoon niet worden overtroffen. Zambeza Seeds kon de kans echter niet laten liggen om Amnesia Haze XL te kweken met ruderalis genetica om Amnesia Haze XL Autoflowering te creëren. Nu kunnen gigantische oogsten van Europa's meest populaire head stash voor het eerst worden geoogst in een doorlooptijd van slechts 70-85 dagen. Dit lees je goed. We hebben het hier over 100% feminized autoflowering zaden van het allerhoogste kaliber die zich in slechts 11 weken ontwikkelen van zaad tot oogst. 

Niet alleen de lange bloeiperiode is verkort, maar deze auto hybride is onopvallend en is dus de ideale soort als discretie van belang is. Zowel binnen als buiten zijn gemiddelde, goed vertakte planten te zien van ongeveer 1m hoog. In grotere containers kunnen de opbrengsten echt uit de hand lopen. Binnen gebruik je SOG voor een maximale opbrengst en buiten grote potten om indrukwekkende, dichte toppen te produceren op de cannabis struiken. 

Als je simpelweg het geduld niet hebt voor conventionele Haze varianten, maar wel verlangt naar een eersteklas sativa, zijn 21ste-eeuwse feminized auto hybriden het antwoord op je gebeden. Amnesia Haze XL Autoflowering bezit een THC-niveau van 16%+ en brengt je tot hemelse hoogten in de helft van de tijd die nodig is om het origineel te kweken.