Product successfully added to your shopping cart.

Power Kush Autoflowering

Power Kush Autoflowering
De kwekers van Zambeza leverden geweldig werk in het bewaren van de zwaar inslaande Indica effecten van Power Kush, toen ze de Autoflowering genen toevoegden. Deze kruising bevat nog steeds veel kracht, klaar om los te barsten zodra de zaden wortel schieten. Power Kush Autoflowering voltooit haar korte levenscyclus 55-65 dagen na ontkieming en levert tot 350-400g/m². Zoetzure Kush smaken!

Product status: Out of stock

 5.00/5 (3)
€ 17.50 incl. Btw

Power Kush Autoflowering: Kweek krachtige Kush in minder dan 65 dagen!


Het uitbrengen van een autoflowering versie van Power Kush voelde logisch voor Zambeza, toen ze het volledige potentieel van de gefeminiseerde versie ontdekten. Deze stap niet zetten, zou een verspilling zijn van waardevolle genen. Deze indica dominante kruising van Power Kush en Ruderalis hoeft zich niet te schamen voor haar fotoperiode voorouders. Ze staat in feite graag in de schijnwerpers, het liefst 20 uur per dag. Ze kan ook een goede optie zijn voor buitenkwekers die een Kush variant willen kweken in een gematigd klimaat met korte seizoenen.

Wanneer je een soort kweekt zoals Power Kush Autoflowering, zijn de eerste weken het meest belangrijk. Een goede start in de korte levenscyclus van 55-65 dagen is belangrijk om een eersteklas product te kunnen oogsten. Zodra de wortels volledig ontwikkeld zijn, is de rest een ritje in de achtbaan die slechts een richting op kan, omhoog! Binnen pieken oogsten gewoonlijk op 350-400g/m² en als Power Kush in direct zonlicht staat, kunnen er opbrengsten van 100-150g per plant worden behaald. Binnen blijft ze onder 80-110cm, maar buiten kan ze iets hoger worden, tot wel 150cm. Haar indica dominante genen zijn verantwoordelijk voor het redelijk compacte formaat van de plant. Dit kan nuttig zijn als Power Kush Autoflowering verborgen moet worden in natuurlijke vegetatie of in kleinere kweekruimten.

Bij het kweken van cannabis komt vaak een hoop creativiteit en flexibiliteit kijken, omdat onvoorziene omstandigheden kunnen ontstaan. Gelukkig heeft Power Kush niet alleen een krachtig Indica effect, maar ze versterkt ook de creativiteit. Het THC niveau is 14%. Het is geen verrassing dat een aantal van de meest getalenteerde musici van onze tijd een flinke hoeveelheid Kush toevoegen aan hun dieet. Wat Power Kush Autoflowering onderscheidt van andere niet-fotoperiodieke Kush soort, is waarschijnlijk de uitmuntende smaak en de algehele aromatische prestaties. Het is het contrast tussen zoet en zuur, afgewerkt met een beetje pittigheid die de smaak zo verleidelijk en onvergetelijk maakt.

Deze variant werd gemaakt voor diegenen die een soort zoeken die in staat is de typische Kush smaken in een enorm kort tijdsbestek te produceren. Zelfs de meest geavanceerde kwekers zullen behoorlijk verrast zijn over wat er kan gebeuren als Power Kush dag in dag uit wordt blootgesteld aan 20 uur zonlicht. Woorden schieten tekort in het beschrijven van de schoonheid van de dichte Kush toppen, die opgehoopt liggen in een grote pot om uit te harden. Ontdek zelf wat het betekent om grote hoeveelheden Kush in je voorraadpotten en in je longen te hebben. Alles wat je nodig hebt, is 55-65 dagen liefde, aandacht en geduld. The world turns, the Kush burns!

 • Genetica Power Kush x Ruderalis
 • THC 14%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 80 - 150cm
 • Opbrengst binnen g/m² 350 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 150g
 • Smaak Sweet, Sour, Spicy
 • Effect Relaxed, Happy, Creative
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  By :
  (3)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 26/Mar/2018 :
  (5)

  Title : g.c
  Comment : consigliata da provare molto veloce per fioritura

  By on 01/Feb/2018 :
  (5)

  Title : Exzellent
  Comment : Wie beschrieben, bin absolut zufrieden! Toller Wuchs und gute Qualität!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up