Product successfully added to your shopping cart.

White Widow Haze

White Widow Haze
Zambeza's kwekers wilden een soort maken die White Widow verrijkt met zeer krachtige Haze genen. Het duurde jaren voor White Widow Haze kon worden uitgebracht. Ze is een opmerkelijke, Sativa dominante soort die 500-550g/m² kan produceren in een bloeiperiode van 65 dagen. Buitenkwekers kunnen gigantische planten verwachten van 230-300cm! De high is euforisch en opwekkend.

Product status: Out of stock

 5.00/5 (3)
€ 17.50 incl. Btw

White Widow Haze: De hybride die uitspringt boven de massa


Iedereen die de laatste paar decennia niet onder een steen heeft gelegen, is goed geïnformeerd over de onberispelijke reputatie die toebehoort aan de wereldberoemde en legendarische White Widow. Het klinkt bizar, maar een groep Spaanse kwekers, die nauw samenwerken met Zambeza Seeds, dacht dat het geweldig zou zijn als White Widow nog krachtiger zou zijn en ook een meer cerebrale high zou leveren. White Widow Haze kan net de Sativa dominante Haze hybride zijn die nog op je verlanglijstje staat.

De bloeiperiode is ongeveer 65 dagen en de planten blijven binnen op een beheersbare hoogte van 80-110cm, terwijl een oogst van 500-550g/m² haalbaar is. Buitenkwekers krijgen te maken met extreem grote planten, die tot wel 600-700g per plant kunnen produceren! In een goed seizoen, met veel zonuren, kan White Widow Haze buiten wel 230-300cm bereiken. De typische Sativa stretch is hiervoor verantwoordelijk en dit effect is meer uitgesproken wanneer de planten worden blootgesteld aan direct zonlicht.

De kracht van White Widow is reeds ongeëvenaard, vergeleken met andere cannabis soorten, maar je moet toegeven dat de Haze genen ervoor zorgen dat ze echt uitspringt boven de rest. Rokers kunnen een cerebrale en euforische high in de bol verwachten die creatief denken versterkt en mentaal opwekkende effecten veroorzaakt. THC niveaus van 20% werden in het laboratorium getest. Ook zijn er veel psychoactieve eigenschappen aanwezig. White Widow Haze is duidelijk Sativa dominant, ook in haar effecten. Smaken en aroma's zijn trouwens ook bijzonder. De mix van tropische aroma's is voornamelijk suikerzoet, wat zeker gewaardeerd zal worden door rokers die de voorkeur geven aan een fatsoenlijke hoeveelheid zoete smaken in hun wiet.

Het enige overblijfsel van Indica in deze kruising is de korte bloeiperiode. De andere eigenschappen worden allemaal door een krachtige Sativa gedomineerd. Zambeza Seeds is er trots op jou White Widow Haze te kunnen aanbieden en is overtuigd van de kwaliteiten in deze buitengewone Haze hybride.

 • Genetica White Widow x Haze
 • THC 20%
 • Bloeitijd +/- 65 dagen
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 230 - 300cm
 • Opbrengst binnen g/m² 500 - 550g
 • Opbrengst binnen g/plant 600 - 700g
 • Smaak Fruity, Tropical, Sugar
 • Effect Euphoric, Creative, Uplifting
   
  By on 17/Dec/2019 :
  (5)

  Title : White Widow Haze
  Comment : Really nice surprise with that classic strain from Zambeza Seeds. Taste is really fruity, citrus, sweet with a touch of hazy flavour. Smoke is very cool, effect is strong that strain is pretty potent. Grow was easy, she required some space but stretch was average. Buds are big...very big and not fluffy wich is cool. A must try for classic strain lover ; )

  By on 03/Apr/2017 :
  (5)

  Title : A monster outdoors
  Comment : Last year I planted this way too late (1-10 June) and also the plants had a rough start even so with a basic care of it at the end of september was a vigorous 2,4m monster. The high happily uplifting and the yeld amazing. I'm planting again this year and trying 2 more strains from zambeza and I hope they surprise me like White Widow Haze done.

  By on 11/Oct/2013 :
  (5)

  Title : Sweet Moby
  Comment : Hoewel een hoogrenderende plant verleidelijk is, is het moeilijk om te accepteren dat kwaliteit soms opgeofferd moet worden. Gelukkig bieden de zaadjes van Sweet Moby een geweldig alternatief voor alle kwekers, zelfs voor beginners. Als je haar buiten kweekt en haar toestaat om haar ware potentieel te tonen, kan deze soort 1500 g/plant produceren. Zo’n een grote opbrengst lijkt onrealistisch, maar Sweet Moby offert kwaliteit niet aan kwantiteit op. Deze planten produceren grote hoeveelheden THC-kristallen. Dit maakt haar een uitstekende toevoeging aan iedere cannabisopstelling.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • White Widow Haze
 • White Widow Haze