Product successfully added to your shopping cart.

NYC Diesel Autoflowering

NYC Diesel Autoflowering
NYC Diesel Autoflowering heeft een levenscyclus van 55-65 dagen om binnen 300-350g/m² te produceren. Ze is ontstaan uit een kruising van onze feminized NYC Diesel x Ruderalis. De high en aroma's zijn verbazingwekkend! Ze slaat eerst hard in, met euforische en stimulerende effecten, maar dit verandert al snel in ontspanning. Sativa dominantie en brandstof-achtige Diesel aroma's!

Product status: Out of stock

 5.00/5 (4)
€ 20.00 incl. Btw

NYC Diesel Autoflowering: De wereldse soort met korte levenscyclus


New York City Diesel is beroemd om haar sterke, cerebrale effect die langzaam overgaat in een prettige, ontspannen toestand. Zambeza Seeds had geen keus deze genen te kweken en ook een Sativa dominante, autoflowering versie uit te brengen. Ze behoudt de uitmuntende kwaliteiten van de feminized NYC Diesel en kan worden beschouwd als een kortere weg om van deze hoogwaardige rook te kunnen genieten. NYC Diesel Autoflowering werd gemaakt door NYC Diesel met Ruderalis te kruisen.

Deze autoflowering variant blijft vrij compact tijdens haar korte levenscyclus van 55-65 dagen. Binnenkwekers zullen planten zien met een typische hoogte van 60-90cm, die tot 300-350g/m² produceren. Ze is buiten iets productiever, waar ze 75-120g per plant kan leveren, terwijl de meeste fenotypen onder de 100cm blijven. Iedereen met wat basiskennis over het kweken van cannabis, zou geen problemen moeten ervaren.

NYC Diesel Autoflowering komt overeen met de feminized versie. Rokers zullen hoogstwaarschijnlijk genieten van de stimulerende sensatie van euforie, die al snel evolueert in een kalme, ontspannen en stoned toestand. Ze is een veelzijdige hybride, die zowel overdag als in de avond kan worden geconsumeerd. De smaken zijn een mix van klassieke, brandstof-achtige Diesel aroma's, vergezeld van vleugen verse citroen en zoete bitterheid. Drie sterren voor deze uitmuntende soort! Het THC niveau werd getest op 15%.

Het kweken van een opmerkelijke soort als New York City Diesel kan alleen maar een goede beslissing zijn. De autoflowering versie doet de solide reputatie van deze soort eer aan en is net zo goed in het verschaffen van de gewenste effecten en aroma's. Waarom ontdek je zelf niet of deze Sativa dominante, kosmopolitische soort geschikt is voor jou? Hoe sneller je bestelt, hoe sneller je oogst!

 • Genetica NYC Diesel x Ruderalis
 • THC 15%
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 50 - 100cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 350g
 • Opbrengst binnen g/plant 75 - 120g
 • Smaak Lemon, Bitter, Diesel
 • Effect Relaxed, Energetic, Euphoric
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 18/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Mooie plant
  Comment : Plant doet het beter dan verwacht. Nu in de 8ste week en de trichomen zijn al naar het witte aan het gaan. Nu nog even spoelen en met 2 weken oogst. Zeer benieuwd naar de opbrengst. Hoop de 300 gram toch wel te gaan halen.

  By on 14/May/2019 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : De bonnes graines qui donne de grosse tete

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • NYC Diesel Autoflowering
 • NYC Diesel Autoflowering
 • NYC Diesel Autoflowering
 • NYC Diesel Autoflowering