Product successfully added to your shopping cart.

LATEST NEWS

 • Nat Versus Droog Wiet Knippen: Wat Moet Je Kiezen?

  AUG, 25 2020

  Nat Versus Droog Wiet Knippen: Wat Moet Je Kiezen?

  Zien jouw wiettoppen er rijp en klaar uit? Je kunt al bijna de vruchten van je arbeid proeven! Eerst moet je de toppen echter nog verwerken. Eén stap van dit proces is knippen. Dit behelst het verwijderen van suikerblaadjes om de smaak en algehel [...]

 • Top 5 Kush-soorten Van Zambeza Seeds

  JUL, 3 2020

  Top 5 Kush-soorten Van Zambeza Seeds

  De Hindu Kush-regio staat niet alleen bekend om haar adembenemende vergezichten. Het is namelijk ook de thuisbasis van enkele van de beste cannabisstrains ter wereld. Welkom in de wereld van Kush.

 • Top 10 mythes over het roken van cannabis

  JUN, 17 2020

  Top 10 mythes over het roken van cannabis

  Op steeds meer plaatsen wordt cannabis geaccepteerd. Toch worden er nog altijd onwaarheden over verspreid. Laten we eens wat misvattingen bekijken. Hier is onze top 10 mythes over het roken van cannabis — ontkracht!

 • Hoe Werkt Decarboxylatie Van Cannabis?

  MAY, 18 2020

  Hoe Werkt Decarboxylatie Van Cannabis?

  Heb je interesse voor het maken van cannabis-edibles of -extracten? Vergeet deze essentiële eerste stap dan niet. Volg onze eenvoudige handleiding voor het decarboxyleren van je wiet.

 • Trainingsfouten bij cannabisplanten - Wat moet je NIET doen?

  APR, 23 2020

  Trainingsfouten bij cannabisplanten - Wat moet je NIET doen?

  Als je fouten maakt bij het trainen van je cannabisplanten, kan dat verwoestende effecten hebben op hun gezondheid en op de omvang/kwaliteit van je opbrengst. Lees verder en ontdek wat je moet voorkomen als je wietplanten traint.

 • Teel eenvoudig en succesvol wiet in een zelfgebouwde kas

  MAR, 16 2020

  Teel eenvoudig en succesvol wiet in een zelfgebouwde kas

  Het bouwen van en kweken in een kas is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Lees verder en ontdek de voordelen ervan, plus de ideale configuratie voor jouw kweekkas!

 • Welk cannabisgroeimedium is het goedkoopst?

  FEB, 5 2020

  Welk cannabisgroeimedium is het goedkoopst?

  Kweek je cannabis met een beperkt budget? Laten we eens kijken naar de kosten van verschillende cannabisteeltmedia en ontdekken welke het goedkoopst is. Hint: het ligt niet enkel aan het aanvankelijke prijskaartje.

 • De 5 beste sativasoorten voor noordelijke weersomstandighede

  JAN, 22 2020

  De 5 beste sativasoorten voor noordelijke weersomstandighede

  Dat je in het noorden woont, betekent niet dat je niet kunt genieten van enorme struiken met sativa-toppen. Wij hebben schoonheden veredeld die grote opbrengsten opleveren voordat het kweekseizoen ten einde loopt.

 • De beste indicasoorten voor zuidelijke klimaten

  JAN, 20 2020

  De beste indicasoorten voor zuidelijke klimaten

  Woon je in een zuidelijk land? Dan geniet je van warme temperaturen, zonnig weer en een lang kweekseizoen. Dit is een luxueuze locatie om heerlijke cannabis te kweken. Deze indica's schitteren in deze omgeving. Verwen ze met veel zon en zeer ontsp [...]

 • Het buiten kweken van autoflowering cannabis

  DEC, 23 2019

  Het buiten kweken van autoflowering cannabis

  In deze handleiding voor het buiten kweken van autoflowering cannabis leggen we uit wat de voordelen en bijzonderheden ervan zijn en hoe je het tot een succes maakt. Ook bespreken we de voor- en nadelen van autoflowers versus gefeminiseerde zaden [...]

<< 1 ... 2 3 4 5 6 >>