Product successfully added to your shopping cart.

LATEST NEWS

 • Het buiten kweken van autoflowering cannabis

  DEC, 23 2019

  Het buiten kweken van autoflowering cannabis

  In deze handleiding voor het buiten kweken van autoflowering cannabis leggen we uit wat de voordelen en bijzonderheden ervan zijn en hoe je het tot een succes maakt. Ook bespreken we de voor- en nadelen van autoflowers versus gefeminiseerde zaden [...]

 • Doe mee aan de wedstrijd van Zambeza en win grote prijzen

  DEC, 17 2019

  Doe mee aan de wedstrijd van Zambeza en win grote prijzen

  Het is geen geheim dat het opzetten van een kweek soms behoorlijk prijzig is. Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op grote prijzen.

 • Cannabis en snowboarden: Een magisch duo

  DEC, 13 2019

  Cannabis en snowboarden: Een magisch duo

  We gaan ons verdiepen in de combinatie van snowboarden en cannabis roken en hoe je beide activiteiten veilig en prettig combineert.

 • De rol van macronutriënten en micronutriënten bij cannabis

  DEC, 9 2019

  De rol van macronutriënten en micronutriënten bij cannabis

  Cannabisplanten hebben voeding nodig om te overleven. Ze nemen daarom met hun wortels mineralen op uit de grond. Van een aantal van deze mineralen heeft de plant veel nodig. Andere hoeven slechts in kleine hoeveelheden aanwezig te zijn. Ontdek waa [...]

 • Groeifases van de cannabisplant

  NOV, 22 2019

  Groeifases van de cannabisplant

  We verdiepen ons in de verschillende groeifases van cannabis en wat tijdens elke fase vereist is. Lees verder en ontdek alles over de optimale lichtcycli, tijdschema's en andere nuttige informatie.

 • Top 5 Auto Zambeza Soorten Voor Koude Klimaten

  NOV, 14 2019

  Top 5 Auto Zambeza Soorten Voor Koude Klimaten

  Eigenlijk kun je overal cannabis telen. Het korte kweekseizoen schrikt kwekers in koudere klimaten wellicht af, maar autoflowering genetica zijn uitermate geschikt voor deze omstandigheden. Ontdek 5 van de beste autoflowering soorten om in koudere [...]

 • Alles over de waaierbladeren van de wietplant

  NOV, 13 2019

  Alles over de waaierbladeren van de wietplant

  Lees verder en kom alles te weten over waaierbladeren en de rol die ze spelen bij het kweken van gezonde, veerkrachtige cannabisplanten. Bovendien ontdek je 5 dingen die je na de oogst met de bladeren kunt doen!

 • Lichtschema's voor autoflowering cannabisplanten

  NOV, 8 2019  -  CANNABIS KWEKEN

  Lichtschema's voor autoflowering cannabisplanten

  Autoflowers hebben geen verandering in de lichtcyclus nodig om tot bloei over te gaan. Ze hebben echter wel veel licht nodig om geweldige toppen aan te maken! Hier vind je alles wat je moet weten over lichtschema's voor autoflowers, kweeklampen en [...]

 • Een volledige gids over verlichting bij autoflowering en fem

  NOV, 6 2019  -  CANNABIS KWEKEN

  Een volledige gids over verlichting bij autoflowering en fem

  We gaan ons verdiepen in de diverse soorten kweeklampen voor feminized en autoflowering cannabisplanten. We gaan daarbij in op verschillende voor- en nadelen. Met deze gids ben je goed voorbereid op een indoorkweek!

 • Snelle en smakelijke worteltaart met cannabis

  OCT, 31 2019  -  CANNABISRECEPTEN

  Snelle en smakelijke worteltaart met cannabis

  Koken met cannabis is een eeuwenoude traditie en kan heerlijke resultaten opleveren. Ook wij hebben diverse recepten geprobeerd. Dit is ons favoriete recept voor cannabis-geïnfuseerde worteltaart dat je echt moet proberen.

<< 1 ... 2 3 4 5 6 >>

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.