Product successfully added to your shopping cart.

LATEST NEWS

 • Trainingsfouten bij cannabisplanten - Wat moet je NIET doen?

  APR, 23 2020

  Trainingsfouten bij cannabisplanten - Wat moet je NIET doen?

  Als je fouten maakt bij het trainen van je cannabisplanten, kan dat verwoestende effecten hebben op hun gezondheid en op de omvang/kwaliteit van je opbrengst. Lees verder en ontdek wat je moet voorkomen als je wietplanten traint.

 • Teel eenvoudig en succesvol wiet in een zelfgebouwde kas

  MAR, 16 2020

  Teel eenvoudig en succesvol wiet in een zelfgebouwde kas

  Het bouwen van en kweken in een kas is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Lees verder en ontdek de voordelen ervan, plus de ideale configuratie voor jouw kweekkas!

 • Welk cannabisgroeimedium is het goedkoopst?

  FEB, 5 2020

  Welk cannabisgroeimedium is het goedkoopst?

  Kweek je cannabis met een beperkt budget? Laten we eens kijken naar de kosten van verschillende cannabisteeltmedia en ontdekken welke het goedkoopst is. Hint: het ligt niet enkel aan het aanvankelijke prijskaartje.

 • De 5 beste sativasoorten voor noordelijke weersomstandighede

  JAN, 22 2020

  De 5 beste sativasoorten voor noordelijke weersomstandighede

  Dat je in het noorden woont, betekent niet dat je niet kunt genieten van enorme struiken met sativa-toppen. Wij hebben schoonheden veredeld die grote opbrengsten opleveren voordat het kweekseizoen ten einde loopt.

 • De beste indicasoorten voor zuidelijke klimaten

  JAN, 20 2020

  De beste indicasoorten voor zuidelijke klimaten

  Woon je in een zuidelijk land? Dan geniet je van warme temperaturen, zonnig weer en een lang kweekseizoen. Dit is een luxueuze locatie om heerlijke cannabis te kweken. Deze indica's schitteren in deze omgeving. Verwen ze met veel zon en zeer ontsp [...]

 • Het buiten kweken van autoflowering cannabis

  DEC, 23 2019

  Het buiten kweken van autoflowering cannabis

  In deze handleiding voor het buiten kweken van autoflowering cannabis leggen we uit wat de voordelen en bijzonderheden ervan zijn en hoe je het tot een succes maakt. Ook bespreken we de voor- en nadelen van autoflowers versus gefeminiseerde zaden [...]

 • Doe mee aan de wedstrijd van Zambeza en win grote prijzen

  DEC, 17 2019

  Doe mee aan de wedstrijd van Zambeza en win grote prijzen

  Het is geen geheim dat het opzetten van een kweek soms behoorlijk prijzig is. Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op grote prijzen.

 • Cannabis en snowboarden: Een magisch duo

  DEC, 13 2019

  Cannabis en snowboarden: Een magisch duo

  We gaan ons verdiepen in de combinatie van snowboarden en cannabis roken en hoe je beide activiteiten veilig en prettig combineert.

 • De rol van macronutriënten en micronutriënten bij cannabis

  DEC, 9 2019

  De rol van macronutriënten en micronutriënten bij cannabis

  Cannabisplanten hebben voeding nodig om te overleven. Ze nemen daarom met hun wortels mineralen op uit de grond. Van een aantal van deze mineralen heeft de plant veel nodig. Andere hoeven slechts in kleine hoeveelheden aanwezig te zijn. Ontdek waa [...]

 • Groeifases van de cannabisplant

  NOV, 22 2019

  Groeifases van de cannabisplant

  We verdiepen ons in de verschillende groeifases van cannabis en wat tijdens elke fase vereist is. Lees verder en ontdek alles over de optimale lichtcycli, tijdschema's en andere nuttige informatie.

<< 1 ... 2 3 4 5 6 >>

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.