Product successfully added to your shopping cart.

Blueberry

Blueberry
Zambeza Seeds kruiste de legendarische Blueberry met Northern Lights om een vernieuwde versie te maken van deze Indica dominante klassieker. Het THC niveau is hoog, 19%, en draagt absoluut bij aan een sterke lichamelijke buzz en ontspannen stone. Zambeza's Blueberry vraagt een bloeiperiode van circa 60 dagen om 350-400g/m² te produceren. Compact en uitbundig met een hoogte van 60-90cm.

Product status: Out of stock

 4.5/5 (7)
€ 17.50 incl. Btw

Blueberry: De gouden standaard van Noord-Amerikaanse soorten


De lange geschiedenis van Blueberry gaat helemaal terug naar de jaren '70, toen de Amerikaanse kweker DJ Short werkte met verschillende, exotische landras soorten in Californië en Oregon. Deze legendarische kweker werkte samen met een aantal verschillende zadenbanken, dus genen werden doorgegeven en iedereen kreeg de kans er wat van te bakken. Op de High Times Cannabis Cup in 2000 ontving Blueberry eindelijk wat ze verdiende: 1ste Plaats voor BEST INDICA!
Zambeza's Blueberry is verrijkt met genen van Northern Lights, ook een legendarische soort uit de West Coast.

Kwekers kunnen planten verwachten met een compact, struikachtig uiterlijk en een typische hoogte van 60-90cm. Binnenkwekers maken goede kans op een oogst van 350-400g/m², terwijl buitenkwekers zich mogen verheugen op planten van 170-230cm hoog die een opbrengst kunnen leveren van 400-500g per plant. De bloeiperiode is vrij kort; ongeveer 60 dagen.

Het effect van Blueberry is een zware Indica stone, die lichamelijk ontspannend is, wat betekent dat er na het roken een zachte en plezierige lichamelijk buzz kan worden gevoeld. Zambeza's Northern Lights XL droeg op een fantastische wijze bij aan de kracht en het aroma. Het THC niveau werd getest op 19%. Smaken en aroma's zijn overwegend zoet, met merkbare vleugen verse blauwe bessen. Deze opmerkelijke smaak en de unieke "Blueberry high" maakte deze soort tot een internationaal succes die tot op heden populair gebleven is.  

Blueberry werd de "gouden standaard" onder de Noord-Amerikaanse cannabis soorten en is nu verkrijgbaar in een vernieuwde versie, met genen van Zambeza's Northern Lights XL. Wanneer kwekers een Indica dominante soort willen kweken, met zoete Blueberry smaken en een sterke lichamelijke stone, dan ligt het voor de hand om voor Zambeza's Blueberry te kiezen. Het is een van de meest gewaardeerde soorten uit de geschiedenis van cannabis!

 • Genetica Blueberry x Northern Lights
 • THC 19%
 • Bloeitijd +/- 60 dagen
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 170 - 230cm
 • Opbrengst binnen g/m² 350 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 400 - 500g
 • Smaak Sweet, Fresh, Blueberry
 • Effect Stoned, Relaxed, Bodybuzz
   
  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 26/Jan/2018 :
  (5)

  Title : Lecker!
  Comment : Wird wieder bestellt.

  By on 28/Nov/2017 :
  (5)

  Title : 5 sterne
  Comment : Super Geschmack

  By on 30/Aug/2017 :
  (4)

  Title : Très bonne
  Comment : Très bonne plante au saveurs fruitées et provoquant une bonne defonce Je recommande

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 22/Oct/2013 :
  (5)

  Title : Ge-wel-dig!
  Comment : Dit is echt de "Gold Standard" onder de cannabis planten. Wij zijn dol op in de VS ontwikkelde soorten. Nadat onze laatste leverancier ons teleurstelde, hebben we jullie gevonden. Wij durven best te zeggen dat jullie onze hofleverancier worden. Na onze geweldige ervaring met jullie bestel-, verzend- en klantenservice, zullen we zeker terugkomen. Het is eenvoudig bestellen via jullie site en de levering is snel. Dank jullie wel voor het aanbieden van deze geweldige cannabis variëteiten.

  By on 08/Oct/2013 :
  (4)

  Title : Blue Magnum
  Comment : This strain is a little less sturdy that its relatives. It requires a fair amount of sunlight and does best when grown indoors. The Blue Magnum gets its name from the blue-ish hues that show up on the buds mid-way through the flowering process. Blue Magnum seeds grow in a similar fashion to Northern Lights, yielding 35-45 grams per plant. This is not the best option for beginners, as it is not as hearty as other strains, but the buds produce a high amount of THC making it an excellent source during harvest.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Blueberry
 • Blueberry
 • Blueberry