Product successfully added to your shopping cart.

Autoflowering BulkzadenEr zijn 18 producten.

In de perfecte cannabis wereld zou je alleen maar je zaadje hoeven te planten, deze regelmatig water en voeding te hoeven geven en te wachten op de oogst. Helaas is dit niet altijd het geval en kan het kweken van cannabis je soms confronteren met één of meerdere problemen die je moet oplossen om de oogst te laten slagen.

Zelfs met de introductie van feminized cannabiszaden een paar decennia geleden, een uitvinding die kwekers enorm heeft geholpen omdat ze niet langer vrouwelijke planten van de mannetjes hoefden te scheiden, hebben niet alle kwekers de tijd, ervaring of het geduld om een zaadje tot een weelderige plant te kweken, die hen beloont met een overvloed aan hoogwaardige toppen. De reden hierachter is dat cannabis normaal gesproken afhankelijk is van lichtcycli om te groeien en te bloeien.

Met de introductie van autoflowering cannabiszaden, kan zelfs de laatste horde van het kweken van hoogwaardige cannabiszaden met gemak worden genomen. Autoflowering zaden maken het kweken van cannabis super simpel omdat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de lichtcycli. Deze eenvoudige soorten floreren automatisch na een bepaalde tijd en hebben vaak een zeer korte bloeitijd waarin ze volgroeien. Daarnaast zijn al onze autoflowering cannabiszaden ook feminized.

Zambeza heeft een scala aan autoflowering bulk zaden, waaronder veel verschillende cannabis soorten, van de blijvend populaire favorieten tot old-school klassiekers en CBD-rijke cannabis soorten voor medicinale gebruikers die hun eigen medicijn willen kweken, maar met zo weinig mogelijk gedoe.

De autoflowering bulk zaden van Zambeza zijn, net als de individuele cannabiszaden in ons assortiment, cannabiszaden van de hoogste kwaliteit die uitblinken met de hoogste ontkiemingscijfers en aanzienlijke groeikracht voor het maximale kweek succes, vanaf het moment dat je je zaden aanplant. Met autoflowering bulk zaden, verkrijgbaar in onze webshop hier bij Zambeza, is het kweken van eersteklas cannabis nog nooit zo gemakkelijk geweest!