Product successfully added to your shopping cart.

Super Silver Haze Autoflowering Bulkzaden

Super Silver Haze Autoflowering Bulkzaden
Velen beschouwen Super Silver Haze als een van de beste Haze die je kan kweken. Het vrolijke effect en het sublieme aroma van deze top-Haze verslaan veel andere cannabisstrains. Zambeza presenteert ons haar geweldige autoflowering-variant van SSH, wat deze top-Haze makkelijker te kweken maakt. Zelfs minder ervaren kwekers kunnen zich nu verheugen op eersteklas Haze-toppen binnen vrij korte tijd!

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

Super Silver Haze Autoflowering: Befaamde SSH in een Makkelijke Autoflowering-Variant

Alleen al door te kijken naar de genetica van de originele Super Silver Haze - of “SSH”, zoals sommige cannabisenthousiastelingen haar noemen – een creatie gemaakt van een klassieke Skunk, Northern Lights en een originele Haze, ben je al overtuigd van de kwaliteit van deze sativa. In het verleden hebben veel SSH-liefhebbers het feit geaccepteerd dat Haze soorten normaal gezien langer de tijd nodig hebben om te bloeien, omdat ze zeiden dat de beloning op het eind de moeite van het wachten zeker waard is. Zambeza was zich er echter van bewust dat er een vraag was naar een supergoede autoflowering-variant van SSH, waarbij het ook nog gelukt is om de wachttijd te verkorten tot een schappelijke 70-85 dagen van zaadje tot oogst.

Vergeleken met andere autoflowers kan Super Silver Haze Autoflowering binnenshuis met een maximumhoogte van 80-110cm relatief hoog worden. Een andere grote bonus voor kwekers zijn de binnenoogsten van tot wel 300g/m2. Buitenshuis kan ze tot 150cm bereiken met oogsten tot wel 170g per plant wanneer ze genoeg zon krijgt.

Op papier lijkt het vanwege het THC-gehalte van 17% misschien alsof SSH Autoflowering slechts een matig effect heeft, maar laat je niet foppen. Ze is zo krachtig dat je voor het gewenste effect waarschijnlijk maar een piepklein beetje toppen nodig hebt! Ze geeft je een zeer opbeurend en vrolijke high, gepaard met een creativiteits- en energieboost die haar perfect maken om overdag te roken voor allerlei activiteiten!

Maar de sublieme high van SSH Autoflowering is niet het enige wat te wachten staat wanneer je haar rookt. Ze heeft een lichte, zachte, zeer aangename rook waarin zoete en pittige noten in perfecte harmonie gemengd zijn met vleugjes citrusvrucht.

Zambeza heeft een spectaculair goede autoflowering-variant van de befaamde Super Silver Haze gecreëerd die je niet teleur zal stellen. Ze biedt praktisch alles waar de cannabisliefhebbers zo dol op zijn van de originele SSH, maar nu zonder dat je zo lang hoeft te wachten en zonder kweekgedoe. Dit maakt Super Silver Haze Auto een geweldige strain, niet alleen voor ervaren kwekers maar ook voor mensen met minder ervaring die willen genieten van wat deze geweldige sativa te bieden heeft! Super Silver Haze bulkzaden zijn beschikbaar in pakken van 100 zaden, wat ze een goede keus maakt voor iedereen die meer van deze buitengewone Haze-zaden in huis wil hebben.

 • Genetica Super Silver Haze x Ruderalis
 • THC 17%
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 110 - 150cm
 • Opbrengst binnen g/m² 250 - 300g
 • Opbrengst binnen g/plant 120 - 170g
 • Smaak Sweet, Spicy and Citrus
 • Effect Happy, Uplifting and Creative
 • Oogst tijd 70 - 85 dagen na ontkieming
   
  By :
  (2)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up