Product successfully added to your shopping cart.

White Cheese Fast Flowering

White Cheese Fast Flowering
Zambeza Seeds gebruikte uitsluitend betrouwbare genen van Afghan en Skunk voor hun snelbloeiende versie van White Cheese. De naam is vrij accuraat en beschrijft de zee van witte kristallen en trichomen, die je vindt op de toppen. Een verkorte bloeiperiode van ongeveer 50 dagen helpt om snel resultaten te behalen. Dit kan nuttig zijn bij korte buiten seizoenen met een natte herfst.

Product status: In stock

 5.00/5 (3)
€ 17.50 incl. Btw

In winkelmand

White Cheese Fast Flowering: Aromatische Cheese ontmoet kruidige Skunk


Cheese soorten zijn extreem populair en met reden. De kracht is absoluut intens, maar anders dan de ervaring die je krijgt na het roken van zeer krachtige Haze. Oorspronkelijk was er een groep kwekers uit Londen die het voor elkaar kreeg om deze buitengewone cheese smaken aan hun wiet toe te voegen. Zodra deze genen hun weg vonden naar de geheime locatie, waar de kwekers van Zambeza Seeds hun onderzoek doen en nieuwe soorten ontwikkelen, kon de pret beginnen! Het maken van een zeer stabiele en aromatische Cheese soort, met een bloeiperiode van ongeveer 50 dagen, was de taak die moest worden volbracht. Genen van Afghan en Old School werden gebruikt voor deze eersteklas Cheese soort.

Allereerst kunnen we een ding bevestigen: Missie volbracht! En dit zullen we niet beweren als het geen waarheid zou zijn. De kweekeigenschappen van White Cheese Fast Flowering zijn uitgepakt volgens plan. We hebben het hier over voornamelijk Indica dominante kweekeigenschappen, een hoogte binnen van 60-90cm en een oogst van ongeveer 500-550g/m². Buitenkwekers krijgen vaak iets grotere planten, ongeveer 120-200cm. Dit levert natuurlijk ook een grotere oogst op van ongeveer 500-600g per plant. En het beste komt nog: Een bloeiperiode van slechts 50 dagen!

Als het gaat om smaken en algehele aromatische prestaties, zet White Cheese Fast Flowering een hele nieuwe standaard voor de industrie. Smakelijke Cheese toppen, die gekruid zijn met de klassieke aroma's van Skunk, zijn een absoluut genot en zouden een onderdeel moeten zijn van elke stashbox op de wereld. Dit klinkt overdreven, maar dat is absoluut niet het geval. De verse, maar pittige cheese smaak, samen met 17% THC en de opgewekte, gelukkige, ontspannen gevoelens, zijn echt eigenschappen om dol op te worden.

Deze cannabis soort is een echte aanrader voor binnen- en buitenkwekers. Het is de moeite van het vermelden waard dat Cheese genen vaak keiharde toppen produceren. Dat is natuurlijk geweldig, maar het vergroot ook het risico op schimmels als de luchtvochtigheid niet op een acceptabel niveau is. Wanneer kwekers de aroma's wensen van pittige Cheese, kunnen ze echter volledig vertrouwen op White Cheese Fast Flowering versie. Het is niet alleen de groeisnelheid die deze soort opmerkelijk maakt; ze is ook een prachtig stukje natuur met bloemen die wit kleuren en mensen high maken door er slechts naar te kijken. 3, 2, 1, Cheeeeese!

  • Genetica Old School Skunk x Afghani
  • THC 17%
  • Bloeitijd +/- 50 dagen
  • Type Indica dominant
  • Hoogte binnen 60 - 90cm
  • Height outdoor 120 - 200cm
  • Opbrengst binnen g/m² 350 - 450g
  • Opbrengst binnen g/plant 500 - 600g
  • Smaak Fresh, Spicy, Cheese
  • Effect Stoned, Relaxed, Happy
     
    By on 28/Nov/2017 :
    (5)

    Title : cheeeesy
    Comment : Je recommande , très bonne variété tant en gout qu'en défonce =) . Délai de floraison respecté mais si vous voulez un peu plus de stone laissez une semaine de plus !

    By on 26/Sep/2017 :
    (5)

    Title : Sehr gute Ergebnisse!
    Comment : Der White Cheese Indoor-Grow verging wie im Flug. Von der Keimung bis zur Ernte verlief alles problemlos. Insgesamt eine gute und ertragreiche Pflanze. Die Ernte kann sich sehen, riechen und vor allem, rauchen lassen! Keine großen Schwankungen in den Phänotypen, gutes und zuverlässiges Saatgut. Samen gehen "sofort" auf und wollen endlich Wurzeln schlagen. Die Blütezeitangabe kommt gut hin, bei mir ~5 Tage +, aber einfach nur weil ich es völlig vergessen hatte. Sind bei mir leider tatsächlich in etwa so groß geworden, wie von Zambeza angegeben, weil ich bei diesem Grow zu faul zum toppen war. Aktuell habe ich auch getoppte White Cheese und dauch die entwickeln sich langsam zu kräftigen Bäumen. Die fertigen Buds haben ein sehr markantes und intensives Aroma, ein ziemlich schwerer süßlicher Geruch, finde dafür gerade die Worte nicht. Beim rauchen schmecken die Buds nach dem Curing sehr mild und erzeugen ein schönes "Gute-Laune-High". Nicht schlapp machend, aber dennoch etwas drückend. Strain ist zu empfehlen und wird seine Liebhaber finden. Candy Caramelo würde ich persönlich jedoch vorziehen.

    By on 11/Oct/2013 :
    (5)

    Title : White Cheese
    Comment : Questa varietà è un'ottima scelta per chi speri di trovare qualcosa di leggermente diverso. L'aroma è unico mentre il suo gusto di formaggio è degno di nota: sarà un'esperienza memorabile. La pianta può arrivare a produrre circa 50 grammi di cime forti e di qualità, per un effetto pesantemente mentale. La White Cheese è una scelta sicura per chiunque si stia augurando di aggiungere una varietà speciale alla propria produzione. Anche i fumatori più navigati ammetteranno che aroma e sapore di questa varietà hanno una marcia in più.


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up
  • White Cheese Fast Flowering
  • White Cheese Fast Flowering