Product successfully added to your shopping cart.

Afghani

De cannabis soort Afghani komt oorspronkelijk uit Afghanistan en werd in de jaren '70 voor het eerst geïmporteerd naar Nederland voor wat grondig kweekwerk. Dit is ook een legendarische soort die tot vandaag de dag nog invloed heeft op de kweek gemeenschap.
Afghani is een pure indica van de allerbeste kwaliteit en wordt vaak gevonden in de basis van elke superieure cannabis. Ze komt uit de hoge berggebieden in het Afghaanse Mazar i Sharif, waar grote hoogtes, kou en ruige berggebieden deze soort hebben gevormd tot een sterke en veerkrachtige plant die de last van slecht weer en ongedierte kan dragen. Dit maakte haar een waar cadeautje voor ons bij Zambeza om te gebruiken als basis voor het kweken, waardoor wij in staat waren geweldige soorten te ontwikkelen zoals Northern Light XL. Zelfs de meest onervaren kwekers kan deze kweken en ervan genieten, zonder iets van de geweldige kwaliteit op te offeren die we van onze soorten verwachten.

De high die Afghani opwekt is er een die wereldberoemd is, al sinds de introductie bij de rokers in de jaren '70. Het is een zware, lichamelijke high, die hard inslaat en je letterlijk van je sokken blaast; ze is zo sterk dat de ervaring bijna verdovend is. Hierom is zij een perfecte keuze om te gebruiken als we iets heftigs toe willen voegen aan onze soorten. Een voorbeeld hiervan is Blueberry, waar hoge THC- en CBD-gehaltes samenkomen om een intense en complete lichaams- en geestervaring te bereiken.

Deze geweldige kracht maakt Afghani, en soorten met Afghani erin, de eerste keus voor veel medicinale gebruikers. De medicinale eigenschappen van Afghani helpen bij de effectieve behandeling van chronische pijn, slapeloosheid, stress en, in iets mindere mate, angst. Afghani is de perfecte keuze voor iedereen die graag even de boel de boel wil laten en wil ontspannen, gelukkig hangend op de bank of in de tuin en kijkend naar de wereld die voorbij trekt. Het is ook een goede keuze om te delen met goede vrienden en familie, wanneer er niet veel gezegd hoeft te worden en er gewoon genoten kan worden van het gezelschap.

Dit gezegd hebbende, niet alle soorten met Afghani zullen je knock-out op de bank krijgen met je geest in een andere wereld. Met voorzichtig en precies kweken kan ze worden gekruist met andere soorten om een sterke lichamelijke en mentale high op te wekken. Een voorbeeld is onze Critical Kush XL, die je zal helpen in een ontspannende lichamelijke en mentale toestand te komen, kletsend met vrienden, het leven en al haar verborgen pleziertjes overpeinzend. Waar je in elk geval op kunt rekenen met elke Afghani soort is een pure, ongeremde kracht.

Afghani is een geweldige keuze voor liefhebbers; ze is de basis in een aantal van onze producten van topkwaliteit, die speciaal gekweekt worden om gewaardeerd te worden door personen, die precies weten waar ze naar zoeken in een goede wiet. Afghani is onderdeel van White Cheese en Vanilla Ice, onze favorieten voor liefhebbers, die hoog in aanzien staan bij de elite van de rokersgemeenschap voor hun rijke smaken en geuren. Het voegt iets speciaals toe waarvan het moeilijk is om niet te genieten.

Een zuivere Afghani heeft een bloeiperiode nodig van ongeveer 48-58 dagen en kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Wij hebben echter ontdekt dat de grootste oogsten te behalen zijn in een nauwkeurig gecontroleerde binnenomgeving. En jongen, wat zijn die opbrengsten zwaar!

Afghani is een ware klassieker; wij bij Zambeza houden van haar en koesteren haar. Hopelijk heeft deze uitleg over haar kwaliteiten jou geholpen bij het begrijpen waarom ze een wereldwijd succes is geworden en waarom ze gevonden wordt in de genen van zoveel andere succesvolle soorten. Als je nog niet van Afghani genoten hebt, of van soorten met Aghani erin, raden we je echt aan om het zelf te proberen; je zult al snel begrijpen waar we het over hebben.