Product successfully added to your shopping cart.

Bulkzaden

Als het gaat om het genieten van cannabis, of dit nu voor medicinale of recreatieve doeleinden is, zien we gelukkig dat er grote vooruitgang wordt geboekt in vele landen op de wereld. Steeds meer experts in de gezondheidszorg en geneeskunde erkennen nu dat cannabis kan helpen bij de behandeling van diverse aandoeningen. De wetten worden steeds soepeler en cannabis is in bepaalde delen van de wereld zelfs geheel gelegaliseerd.

Door deze welkome vooruitgang in de wereld van cannabis, is er ook een groeiende interesse ontstaan voor het kweken van cannabis. Zambeza mag zich tot de koplopers rekenen van bedrijven die hoogwaardige cannabis zaden leveren waarmee cannabis soorten kunnen worden gekweekt voor alle doeleinden, of dit nu voor individueel gebruik is of voor organisaties die de voordelen van cannabis onder de algemene aandacht willen brengen.

Bij Zambeza introduceren we nu soorten in bulkhoeveelheden, om onze klanten te voorzien van een economische manier om grotere hoeveelheden zaden van goede kwaliteit te kopen, die aan hun behoeften voldoet. Net als onze individuele zaden, varieert ons assortiment met bulkzaden enorm. We hebben klassieke cannabis soorten, regular en feminized soorten, maar ook soorten voor medicinaal gebruikers en gemakkelijke autoflowering varianten.

De gratis zaden zijn alleen beschikbaar bij normale, reguliere aankopen. De aankoop van bulkzaden zijn uitgesloten van acties of promoties.