Product successfully added to your shopping cart.

Amnesia Haze XL

Amnesia Haze XL
Amnesia Haze XL heeft een bloeiperiode van ongeveer 65 dagen. Het kweken van een van de meest krachtige Haze soorten op aarde kost tijd, maar 65 dagen bloeien is meer dan acceptabel, als je dit afzet tegen een oogst binnen van 550-600g/m². Er worden uitsluitend eersteklas genen van de originele Amnesia Haze gebruikt. Resultaten zijn verbluffend: Frisse citrussmaken en 21% THC!

Product status: Out of stock

 5/5 (9)
€ 22.50 incl. Btw

Amnesia Haze XL: De moeder van krachtige Haze soorten


Er komt een tijd in het leven van elke kweker dat hij zichzelf de vraag stelt of hij de beruchte en zeer gewaardeerde Amnesia Haze moet kweken. Het accepteren van iets langere bloeiperioden, zal de kweker in de meeste gevallen laten profiteren van toppen van uitmuntende kwaliteit. Diegenen, die nog niet besloten hebben of de tijd gekomen is om een zeer krachtige Haze soort te kweken, kunnen alle voor- en nadelen van Amnesia Haze XL tegen elkaar afwegen en dan zelf een beslissing nemen over deze geweldige soort. Zambeza Seeds gebruikte uitsluitend de best presterende lijnen van de originele Amnesia Haze om deze uitmuntende Haze soort te produceren.

Amnesia Haze is Sativa dominant en vraagt een bloeiperiode van ongeveer 65 dagen om de volwassenheid te bereiken. Binnen wordt een hoogte van 100-130cm niet overschreden, waardoor deze Haze kan worden beheerd door alle kwekers met een beetje ervaring. Absolute beginners willen wellicht beginnen met een Indica dominante soort uit onze catalogus. Buitenkwekers zullen door Amnesia Haze worden beloond met grote oogsten van 600-700g per plant. Het is wonderlijk deze Haze monsters te zien genieten onder de zon. Een hoogte buiten van 170-200cm is ook niet ongewoon. De bloeiperiode van 65 dagen is op een bepaalde manier acceptabel, zeker wanneer dit in verhouding wordt gezet met de voordelen die kwekers krijgen in ruil hiervoor.

Effecten en aroma's zijn zeker sterke pluspunten voor het kweken van Amnesia Haze XL. De kracht werd getest op 21% en dit is een niveau die andere soorten nooit zullen bereiken! Cerebrale effecten en smaken van citrus en citroen, worden niet alleen in de Amsterdamse coffeeshops gewaardeerd; deze variant kreeg het voor elkaar de wereldwijde cannabis gemeenschap te overtuigen met haar kwaliteiten. Dat eerste trekje van mooi uitgeharde Amnesia Haze zal resulteren in opwekkende effecten, vergezeld van euforische en gelukkige gevoelens, waardoor je de hele dag vrolijk rondloopt. Verse smaken van citrus en citroen, gekoppeld aan kruidige vleugen, dragen ook bij aan de zeer prettige rookervaring.

Geïnteresseerde kwekers, die zichzelf informeren over Amnesia Haze, zullen hoogstwaarschijnlijk concluderen dat deze soort het kweken absoluut waard is. Wij, van Zambeza Seeds, zijn het hiermee eens. Belangrijker nog, we zagen de kans deze eersteklas Haze genen van Amnesia Haze aan te bieden voor een prijs die onverslaanbaar is! Onze eerste prioriteit is Europese kwekers te voorzien van cannabis zaden van de hoogste kwaliteit, door in gedachten te houden dat kwekers ook aarde, meststoffen en elektriciteit aan moeten schaffen om eersteklas cannabis te kweken. Amnesia Haze XL kan echter worden beschouwd als een geweldige investering, die een zeer hoge winstmarge levert!

 • Genetica Original Amnesia Haze
 • THC 21%
 • Bloeitijd +/- 65 dagen
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 100 - 130cm
 • Height outdoor 170 - 200cm
 • Opbrengst binnen g/m² 550 - 600g
 • Opbrengst binnen g/plant 600 - 700g
 • Smaak Citrus, Lemon, Spicy
 • Effect Happy, Euphoric, Uplifting
   
  By :
  (3)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 07/Jan/2020 :
  (5)

  Title : best plant
  Comment : Good 3/3 and good taste

  By on 23/Dec/2019 :
  (4)

  Title : Wonderfull
  Comment : Rien à reprocher , tres bonne recolte , consommer au vaporisateur c est juste Enorme !!

  By on 10/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Pierwsza klasa!
  Comment : Temat wysokiej jakości, topy duże i zbite, duża moc. Polecam!

  By on 26/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Amnesia haze
  Comment : I can assure you i live in an area with lots of smokers and amnesia haze is "THE GOVERNOR" to all ),grow it and you will not be disappointed even with the 3 month flower time,thx zambesa.

  By on 15/Apr/2016 :
  (5)

  Title : SUPER!!
  Comment : Als professionele kweker zijn deze zaadjes zeker een echte aanrader! Na te hebben gekweekt met deze zaadjes ben ik zeker en vast van plan om deze in de toekomst nog eens te kweken. Heb heel mooie planten gehad met heel dikke toppen. De mooiste top kwam van een plant met een top van 38 cm hoog op ongeveer 12 cm dik! Eveneens als de Super Silver Haze van Zambezea, heb ik heel mooie toppen gehad! De mooiste top van deze soort was 42 cm hoog op 7 cm dik. Ook een echte aanrader en zal ik persoonlijk in de toekomst ook nog eens in mijn winkelmand plaatsen.

  By on 17/Nov/2014 :
  (5)

  Title : The dutch amnesia haze..
  Comment : Top quality strain, dutch amnesia haze is the first haze/sativa dominant strain i have grown, I grew it along with zambeza's "ice lady" which was a dense potent indica killer smoke. The dutch anmesia had a long stretchy frame in veg, I vegged for 6 weeks which was maybe too long, and when flower was initiated it stretched like crazy therefore I LST'd for better canopy spread. The flowering period was long at 11 weeks but the quality of buds were beautiful, the smell of citrus with a delightful lemony bouquet, buds were a joy to smoke, very creative and uplifting, great yield at 70g.. I will defo grow this haze again, brilliant..

  By on 22/Oct/2013 :
  (4)

  Title : Dutch Amnesia Haze
  Comment : Siamo rimasti impressionati da questa varietà di Cannabis Haze. Richiede tempi più lunghi per maturare ma, come avevate premesso, l'attesa è stata ricompensata dalla resa. Anche ai nostri clienti non è dispiaciuto aspettare. In poche parole: saremo nuovamente vostri clienti. La Cannabis di vostra produzione è sempre disponibile in magazzino e la consegna è veloce. Il vostro servizio clienti è eccellente: abbiamo ricevuto repentine risposte ad ogni nostra domanda.

  By on 08/Oct/2013 :
  (5)

  Title : Heftig!
  Comment : Rokers houden van Dutch Amnesia Haze vanwege haar vermogen om langdurende effecten te veroorzaken die hen alles laten vergeten wat ze gedaan hebben. Kwekers houden van haar omdat ze met haar opbrengst van 50-60 g/plant de allerbeste en meest bewonderde wiet kunnen oogsten. De smaak die deze soort produceert is gelijk aan die van Crystal Silver Haze, met een meer potente, ietwat zure inslag. Zelfs de doorgewinterde roker zal op zijn benen staan te wankelen van deze hypnotische schoonheid.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL
 • Amnesia Haze XL