Product successfully added to your shopping cart.

NYC Diesel

NYC Diesel
NYC Diesel is een Sativa dominante soort die bestaat uit genen van Diesel, Hawaiian, Shiva en Northern Lights. Al deze soorten werden gedurende vele generaties zorgvuldig gekruist, om een zeer hoog THC gehalte van 19% te verkrijgen, samen met een gebalanceerd, tweedelig effect: Ontspannend maar stimulerend. Er is een bloeiperiode nodig van 65 dagen om binnen 450-500g/m² te produceren.

Product status: Out of stock

 4.00/5 (1)
€ 17.50 incl. Btw

NYC Diesel: Stimulerende effecten voor de roker die nooit slaapt


Zambeza's kwekers hebben zichzelf echt voor een uitdaging gezet met NYC Diesel. Het doel was een turbo-opgeladen beest te produceren onder Diesel varianten, dus het was duidelijk dat er verschillende genen gevonden moesten worden om iets te kweken dat superieur is aan wat andere zadenbanken doen met hun Diesel soorten. De genetische achtergrond van NYC Diesel grijpt terug op soorten als Sour Diesel, Chemdawg, Hawaiian en Shiva. Het toevoegen van Northern Lights helpt de plant bij de productie van aanzienlijke hoeveelheden van heerlijke, kosmopolitische wiet. Zijn er soorten die zowel kwekers als rokers kunnen plezieren? Jawel, en NYC Diesel is er een van!

Deze Diesel hybride is schoon en loopt alleen op hernieuwbare bronnen. Ze heeft alleen schoon water, een gebalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen en een bloeiperiode van 65 dagen nodig, onder kunstlicht of in het zonnetje. Binnenkwekers behalen meestal oogsten van 450-500g/m² van planten met een typische hoogte van 120-150cm. Buitenkwekers kunnen rekenen op grote planten, tot wel 140-190cm hoog, met grote oogsten van 550-650g per plant. Het is moeilijk te bepalen of deze Diesel hybride binnen of buiten beter presteert, want het lijkt deze dame niet uit te maken waar ze staat. NYC Diesel is Sativa dominant, maar toch enorm betrouwbaar, net als die veel te grote SUV's die onnodig door de grote Europese steden toeren.

NYC Diesel lijkt de gepaste soort te zijn voor de stad die nooit slaapt: Het perfecte supplement voor mensen die dingen willen bereiken in het leven, onder de strikte voorwaarde dat ze er relaxt onder willen zijn. Effecten kunnen het beste worden beschreven als een plezierige mix van ontspanning en euforie, onderstreept door energieke gevoelens die ervoor zorgen dat je je vol in het leven wil storten. Ze is ook prettig om allerlei activiteiten of andere taken uit te voeren, waar je een bepaald energieniveau en concentratie voor nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Ze is echter niet alleen geschikt voor overdag. Indica genen leveren de kalmte die nodig is om te ontspannen. Het THC-gehalte is met 19% hoog. Aroma's kunnen mogelijk interessant zijn voor diegenen die zoeken naar een bitterzoete smaak, gecombineerd met verse citroen een olieachtige, Diesel afwerking.

New York City staat bekend als de stad die nooit slaapt en waar mensen uit de hele wereld zich verzamelen om grootse dingen te bereiken. NYC Diesel is op een bepaalde manier net zo. Wanneer een paar planten samen groeien, vormen ze hun eigen microkosmos, waar sterke zijtakken en zware toppen voor een mooi uitzicht over de skyline zorgen. Reserveer stoelen op de eerste rij voor je kweektent en ontdek zelf hoe snel 65 dagen voorbij vliegen. Het ontspannende, maar energieke effect, samen met de unieke aroma's en diverse genetische achtergronden, zijn eigenschappen van een soort die gemaakt is voor enorme prestaties. Ontdek het zelf.

 • Genetica Diesel x Hawaiian x Shiva x Northern Lights
 • THC 19%
 • Bloeitijd +/- 65 dagen
 • Type Sativa dominant
 • Height outdoor 140 - 190cm
 • Opbrengst binnen g/m² 450 - 500g
 • Opbrengst binnen g/plant 550 - 650g
 • Smaak Bitter, Lemon, Diesel
 • Effect Relaxed, Energetic, Euphoric
   
  By on 17/Dec/2019 :
  (4)

  Title : Nyc auto
  Comment : Good weed and big bud bien pollenisé


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • NYC Diesel
 • NYC Diesel
 • NYC Diesel
 • NYC Diesel
 • NYC Diesel