Product successfully added to your shopping cart.

Hawaiian

Landrassen zijn zeer gewild in deze wereld van synergetische kruisingen. Velen proberen de oude genen, die door natuurlijke selectie evolueerden, te herleven. Het zoeken en ontdekken van onaangetaste cannabis genen door moderne technologie is erg in trek. Hawaii beschikt over cannabis landrassen die eeuwenlang in het tropische paradijs groeiden.

In de jaren '60 trok Hawaii veel hippies aan en de lokale surf-cultuur verspreidde zich onder de westerse jongeren. De lokale Hawaiianen vertrouwden de buitenlanders niet. Er was een blijvende bitterheid en achterdocht, als gevolg van de staatsgreep in 1893, toen de Hawaiiaanse monarchie ten val werd gebracht door de Verenigde Staten. Bradda Joseph van Neder Nāhiku, Maui, vertelde een verhaal van het zomerzonnewende feest in de jaren '60. De hippies creëerden een enorm psychedelisch feest in Neder Nāhiku. De lokale bevolking zag de wietrook op kilometers afstand. De lokale bewoners besloten om te zien wat er gaande was. Bij de ontmoeting, wisten de hippies niet wat er gebeurde, ze waren bang. De spanning was hoog. Plotseling, haalden de bewoners wat van hun eigen cannabis tevoorschijn en deelden het met de hippies. Ze vertelden hen over hun lange geschiedenis van marihuana gebruik. Ze dansten, feestten en hadden samen een geweldige tijd met de zoete Mary Jane. Toen de hippies wat van de lokale marihuana probeerden, zeiden ze: "WOW!", Daarna zeiden ze 'wowie, maui wowie, maui! ". En dat is de legende van de naam; Maui Wowie.

De lokale bewoners noemen cannabis Pakalōlō, Paka = tabak en lōlō = gek of verdovend. “Gekke verdovende tabak" is een treffende beschrijving voor de wiet, waarvan ze genoten. Eeuwenlang werden de landrassen, die de lokale bevolking consumeerde, gebruikt voor medicinale en recreatieve doeleinden. In 1836 werd een krantenartikel gepubliceerd in "Ka Nonanona", met het verhaal van een vrouw, die in slaap viel na het roken van zoete Pakalōlō, wat resulteerde in het afbranden van het hele huis en het doden van een aantal mensen, waaronder kinderen. Na dit artikel, werd de Pakalōlō "Kapu" (verboden).

Ongeveer 140 jaar later stierven veel landrassen uit als gevolg van de Operation Green Harvest, die begon in de late jaren '70. De federale staat en de lokale officieren voor verdovende middelen verspilden de dollars van de belastingbetaler door het eiland te beroven van pure cannabis. Er was een grote diversiteit aan landras soorten in Hawaii, ze werden Kona Gold, Maui Wowie, Puna Buddaz, en Kaua'i Electric genoemd. Vóór de Operation Green Harvest, waren deze heel gemakkelijk te vinden. Veel landrassen overleefden het echter en de genetica werden gemengd met andere soorten. Bijvoorbeeld NYC Diesel bevat de Hawaiian Sativa genetica. Binnenshuis is de hoogte normaal gezien 120-150cm, terwijl buitenkwekers 140-190cm kunnen verwachten. Wanneer de plant een evenwichtige voeding en optimale lichtomstandigheden ontvangt, zal de verwachte bloeiperiode rond de 65 dagen zijn. Als je het kweekt, herdenk dan de Hawaïaanse telers en het eiland voor het verstrekken van de geweldige cannabis ervaring.

De eeuwenoude geschiedenis over hoe de planten hun weg naar het mystieke paradijs van Hawaï vonden, blijft een mysterie. Sommigen speculeren dat vogels zaden uit verre landen meesmokkelden. Als dat waar is, laten we dan de vogels van vandaag aanmoedigen om het voorbeeld van hun voorouders te volgen. Sommigen speculeren dat de zaden door de zee zijn meegenomen. De Polynesiërs die aankwamen op de kust van Hawaï, zouden kunnen hebben bijgedragen aan de wiet landrassen. Er zijn veel theorieën, maar de rijke geschiedenis van marihuanagebruik in Hawaii blijft onbetwistbaar.

De mystieke tropen hebben dus veel cannabis genen te bieden voor de marihuana gemeenschap van de wereld. Als je een avonturier bent, aarzel dan niet, ga naar Hawaii en zoek de ongerepte landrassen, welke in grote mate zullen bijdragen aan de mensheid. Als je gewoon wilt relaxen, praat dan met de lokale bevolking over hun Pakalōlō geschiedenis en cultuur. Rol een jointje en geniet van de pittoreske zonsondergangen.