Product successfully added to your shopping cart.

BulkzadenEr zijn geen producten.

Onze feminized autoflowering bulkzaden kunnen een goede optie zijn voor beginners en minder ervaren kwekers, omdat ze eersteklas cannabis kunnen kweken zonder zich zorgen te hoeven maken over lichtcycli. Deze zaden kunnen ideaal zijn om te beginnen met het kweken van cannabis, of als je simpelweg hoogwaardige cannabis wil kweken zonder je veel zorgen te maken.

De cannabis soorten die we in bulk aanbieden, zijn ook aantrekkelijke opties voor kwekers die lid zijn van groepen of cannabis organisaties die cannabis kweken voor diverse therapeutische toepassingen.

Hier, in de Zambeza webshop, bieden we uitsluitend cannabis zaden aan van de allerhoogste kwaliteit en onze bulkzaden zijn hierop geen uitzondering. Of je nu bulkhoeveelheden koopt of individuele verpakkingen, de zaden van Zambeza blinken uit met hoge kiemkracht en sterke groei, waardoor maximaal succes voor jouw kweekproject wordt verzekerd.

Alle bij Zambeza verkrijgbare zaden worden gratis verzonden in een neutrale verpakking. 100% discretie en anonimiteit zijn onze hoogste prioriteiten. Jouw bestelling wordt razendsnel verzonden, meestal nog dezelfde dag, zodat de zaden zo snel mogelijk bij jou arriveren.

* De gratis zaden zijn alleen beschikbaar bij normale, reguliere aankopen. De aankoop van bulkzaden zijn uitgesloten van acties of promoties.