Product successfully added to your shopping cart.

White Widow XL

White Widow XL
White Widow wordt zeer gewaardeerd en is sinds 1994 een van de bestverkopende Nederlandse exportklassiekers. Verwacht betrouwbaarheid, krachtige effecten en grote oogsten van 550-600g/m². De bloeiperiode is ca. 60 dagen. Het creëren van White Widow XL was geen kleine onderneming voor Zambeza's kwekers, maar ze maakten een soort die voldoet aan de onberispelijke reputatie van White Widow.

Product status: Out of stock

 4.5/5 (7)
€ 20.00 incl. Btw

White Widow XL: De eerbiedwaardige en krachtige klassieker


White Widow is het grootste commerciële succes in de cannabis wereld sinds 1994. Deze ongeslagen kampioen wordt ook tegenwoordig nog gebruikt voor veel hybriden. De genetische geschiedenis van White Widow is op vele manieren controversieel, maar de Nederlandse kwekers van Zambeza vonden het logisch om een versie van White Widow uit te brengen die beter presteert dan vele anderen. Met een scherpe focus op klanttevredenheid, veel kweekervaring en sterke wortels in Nederland, was Zambeza Seeds in de positie om een cannabis soort te kweken die wel heel dicht bij perfectie komt. White Widow XL faalt niet in haar prestaties!

Betrouwbaarheid is logischerwijs nogal belangrijk voor veel kwekers. Het verspillen van grote hoeveelheden energie en meststoffen om soorten te kweken die mogelijk beter kunnen presteren, kan eenvoudig worden vermeden door slimme beslissingen te nemen als het aankomt op de aanschaf van zaden. Het kweken van White Widow XL is zeker een verstandige beslissing, voor zowel beginnende kwekers als experts. Er zijn niet veel hybriden die zo'n radicale en agressieve houding hebben als als het gaat om de productie van toppen, waardoor het mogelijk is een oogst te behalen van 550-600g/m², in een bloeiperiode van slechts 60 dagen. Binnenkwekers kunnen rekenen op fenotypen van 60-90cm hoog, terwijl de planten buiten aanzienlijk hoger kunnen worden, tot wel 150-200cm. Een enkele plant, geplaatst op een fijn plekje met veel zonuren, kan tot wel 500-600g opleveren. White Widow XL bevat genen die zijn aangepast aan Europese klimaten, waardoor ze niet alleen een goede optie is voor binnen.

Het is niet alleen de betrouwbare en homogene groei, die de beslissing om White Widow XL te kweken makkelijk maakt. Het heerlijk zoete, maar prikkelende aroma speelt ook een belangrijke rol, samen met een krachtig hybride effect. De initiële smaken zijn kruidig, maar de aroma's evolueren al snel naar vrij zoet, met merkbare zure vleugen die de zeer prettige rook onderstrepen. Effecten kunnen worden beschreven als een combinatie van opwekkende Sativa elementen, die een sterke en creatieve "up-high" losmaken, samen met ontspannende en lichamelijk kalmerende Indica kenmerken. White Widow XL is de perfecte, universele oplossing als het aankomt op zowel smaak als kracht. THC-niveaus werden getest op 18% en het aantal toepassingen is eindeloos. Dag of nacht, White Widow helpt je geest te bevrijden.

Wat zou een accurate conclusie zijn na het erkennen van alle kenmerken van Zambeza's White Widow XL? White Widow XL is een absolute must voor cannabis liefhebbers die haar nog niet eerder hebben gekweekt. Expert kwekers en beginners kunnen beiden profiteren van Zambeza Seeds' original Dutch White Widow genen die door de jaren heen ontelbare prijzen hebben gewonnen. Deze eerbiedwaardige klassieker heeft nooit ondergedaan voor de hoge verwachtingen van ontelbare professionele- en hobbykwekers over de hele wereld. Nu is het jouw beurt om deze eenzame, maar prachtige widows te verzorgen!

 • Genetica White Widow
 • THC 18%
 • Bloeitijd +/- 60 dagen
 • Type Hybride
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 150 - 200cm
 • Opbrengst binnen g/m² 550 - 600g
 • Opbrengst binnen g/plant 500 - 600g
 • Smaak Spicy, Sweet, Sour
 • Effect Creative, Relaxed, Uplifting
   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 26/Jan/2018 :
  (5)

  Title : Best strain in a while.
  Comment : My friend gave me a couple of seeds of this strain some months ago and I thought I'd try it out. Didn't expect to like it so much. Decent yield and the taste was just amazing. 100% will buy again!

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 22/Oct/2013 :
  (5)

  Title : Super plante!
  Comment : Notre commande est arrivée rapidement. Nous sommes extrêmement contents de notre achat. Cette variété de cannabis se comporte très bien et les clients l'adorent. Elle a été facile à cultiver et elle a produit de très jolies têtes. Nous avons été impressionnés par les résultats. Nous avons cultivé en intérieur, et les plantes ont un légèrement dépassé les 50-60 cm, pour un rendement un peu meilleur. Nous commanderons à nouveau car nous avons toujours été satisfaits de nos achats.

  By on 01/Oct/2013 :
  (4)

  Title : White widow XL
  Comment : White Widow X est, c'est certain, un descendant de la célèbre White Widow. Elle est depuis longtemps très appréciée dans les coffeeshops à Amsterdam, et pour une bonne raison. Elle doit son nom aux cristaux de THC qui parsèment les feuilles et les têtes. Cette variété s'adapte facilement à toutes les installations de culture, que ce soit en intérieur ou en extérieur. Grâce aux gènes de Sativa, elle est robuste et résistante aux maladies, ce qui en fait un excellent choix pour les débutants comme pour les experts. Les effets de White Widow XL sont immédiats et offrent au fumeur un bon effet mental et physique. Après 9 semaines environ, les cultivateurs peuvent s'attendre à récolter entre 35 et 45 grammes par plant.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • White Widow XL
 • White Widow XL
 • White Widow XL
 • White Widow XL
 • White Widow XL