Product successfully added to your shopping cart.

Gratis cannabiszaden & meer

Hier bij Zambeza, zijn onze loyale klanten natuurlijk ontzettend belangrijk voor ons. Daarom hebben we manieren bedacht om onze klanten te bedanken voor alle steun. Het gevolg? We willen jullie allemaal een extraatje geven, afhankelijk van wat je bestelt. Dit kunnen gratis zaden, Zambeza vloeipapiertjes of zelfs geweldige stickers zijn om je liefde voor onze zaden bekend te maken. Hoe dan ook hopen we dat je van je gratis cadeautjes geniet!

Gratis Zambeza cannabiszaden


Gratis Zambeza cannabis zadenAls het om freebies gaat, zijn cannabis zaden natuurlijk geweldig! Daarom zijn ze volop aanwezig als het gaat om weggevertjes bij Zambeza! Alle gratis zaden, die we versturen bij kwalificerende bestellingen, worden willekeurig geselecteerd; alle zaden uit onze catalogus zijn echter inbegrepen, dus het kan zomaar jouw favoriet zijn!
Vanaf €60,- ontvang je 3 gratis zaden; €90,- levert je 5 gratis zaden op en vanaf €150,- ontvang je 10 gratis zaden! Als je graag grote bestellingen doet, houdt de pret hier niet op! Want we geven ook 10 gratis zaden voor elke extra €150,- die je besteedt!

Gratis Zambeza potmarkers


Gratis Zambeza pot markers
Je verliest nooit meer het overzicht van je project met deze handige en functionele Zambeza potmarkers.
Schrijf de gekweekte soort op de marker, steek de marker in de aarde en vergeet nooit meer welke soort in welke pot staat! Ontzettend handig, zeker als je meerdere soorten tegelijk kweekt!


Gratis Zambeza vloeipapiertjes


Free Zambeza Rolling Papers
Je hebt je stash gekweekt en geoogst en nu is het hoog tijd er een op te steken. Nou, we hebben aan alles gedacht! Onze Zambeza vloeipapiertjes zijn ontworpen om gelijkmatig en consistent te branden, waardoor een prettige en soepele rookervaring wordt verzekerd. De sluiting van het pakje kan worden gebruikt voor tips, dus je zit nooit zonder.


Gratis Zambeza aansteker + Card Grinder


Free Zambeza Lighter
Wat gaat er goed samen met Zambeza vloeipapiertjes? Een Zambeza aansteker natuurlijk! Deze gladde aansteker, voorzien van Zambeza logo, is functioneel en eenvoudig te gebruiken. Wat heb je nog meer te wensen? Steek op in stijl!

De gratis zaden zijn alleen beschikbaar bij normale, reguliere aankopen. De aankoop van bulkzaden zijn uitgesloten van acties of promoties.