Product successfully added to your shopping cart.

Diesel

De East Coast ganja extravaganza kan worden ervaren door de beruchte Diesel varianten te consumeren. In de stad die nooit slaapt, zijn ontelbare uren besteed aan het ontwikkelen van de beste genen en we zijn vereerd dat we er nog steeds van kunnen genieten. De geschiedenis achter Diesel kan worden herleid naar haar voorouders. Laten we eens beginnen met de Chemdog soort. Deze vond haar oorsprong in Colorado, waar een gast met de naam "Chemdog" 30 gram wiet kocht voor 500 dollar. Hij vond het verrukkelijk, dus bestelde meer en ontdekte 13 zaden, die de fundering zouden worden van Diesel. We kunnen ook de legendarische "Weasel" bedanken, omdat hij de Chemdog varianten kweekte. Hij noemde al deze eersteklas varianten "Diesel" omdat hij de naam leuker vond dan Chemdog.

Weasel heeft ook andere soorten gekweekt, waaronder de zeer populaire "Sour Diesel". Het verhaal gaat dat Sour Diesel, ook wel East Coast Sour Diesel genoemd, per ongeluk werd gecreëerd. Naar verluidt, werd de volledige oogst van '91 Chemdog werd bestoven door Massachusetts Super Skunk, waarbij Sour Diesel werd gecreëerd. Het viel Weasel op dat de soort mensen "zuur" maakte, vandaar de "Sour" Diesel. Ongeacht de feitelijke waarheid van dit verhaal, heeft Diesel haar naam gevestigd in de geschiedenis van cannabis. Hoewel het verhaal hier niet eindigt...

Het is onmogelijk het verhaal van Diesel te vertellen zonder OG Kush te noemen. Sommigen beweren dat OG Kush simpelweg het zusje is van Sour Diesel en sommigen beweren dat het een "‘91 Chemdog zelfbestuiving" is. De meest geaccepteerde theorie is dat ze een kruising is tussen Chemdog en Lemon Thai x Old World Paki Kush, die in Californië werd gekweekt. Dit zou de "Kush" in de naam verklaren, net als "Ocean Grown", waar OG voor staat. Velen zijn het erover eens dat Diesel en OG Kush varianten veel overeenkomsten delen als het gaat om smaak en geur, zoals de aardse aanwezigheid, het prikkelende aroma en de diesel kracht met vleugen limoen.

Als je de beruchte Diesel zelf wil kweken, verdiep je dan eens in NYC Diesel. Deze bevat maar liefst 19% THC. Het opgewekte gevoel is ontspannen, maar ook energiek. Het opwekkende, energieke deel is absoluut afkomstig van de sativa genetica. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 65 dagen en de plant produceert binnen ongeveer 450-500g/m², terwijl de opbrengst buiten ongeveer 550-650g/plant kan bedragen. De plant wordt binnen ongeveer 120-150cm hoog, tegen 140-190cm buiten. Deze genetica lijken geweldig te presteren in beide omgevingen. De high van NYC Diesel kan worden vergeleken met de hoogte van de hoogste wolkenkrabbers. Maar mocht je zoeken naar een snellere NYC Diesel, schakel dan door naar een hogere versnelling en kweek NYC Diesel Autoflowering. Absolute topklasse in slechts 55-65 dagen.

Als je ook het geweldige nichtje van Diesel wil ervaren, dan is Lemon Kush een fantastische keuze. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 55 dagen; de plant wordt 100-130cm hoog en produceert ongeveer 450-500g/m². Als je haar buiten kweekt, bereid je dan voor op het temmen van een beest van 170-230cm! Het uiterlijk van deze soort deelt overeenkomsten met haar Pakistani indica erfgoed, hoewel ze ook duidelijke sativa eigenschappen laat zien van Chemdawg en Lemon Thai. Je weet wat ze zeggen: “the bud doesn’t fall far from the dank”.

De geschiedenis is geweldig, de wiet is geweldig, de ervaring is, tja, ook geweldig. Jezelf onderdompelen in Diesel genetica zal rijkelijk lonen. Diesel is een van de meest populaire genetica geworden en velen genieten van haar. Het opwekkende, energieke effect is geweldig als je klussen moet klaren, maar tegelijkertijd zullen de kalmerende en ontspannende componenten je lichaam versoepelen, zodat je geniet van de rit. Diesel zal haar wonderen verrichten, in elke tijdzone, op elk moment, dag of nacht, en ze zal haar potentieel niet beperken tot ontspanning en euforische creativiteit. Dus gas erop en omhels de kracht van Diesel.