Product successfully added to your shopping cart.

Amnesia

Amnesia (Haze) is een sativa dominante hybride die inslaat als een bom. Ze komt oorspronkelijk uit Californië en werd in de jaren '70 overgebracht naar Nederland door de Skunk Man. Vervolgens werd ze aan commerciële kwekers doorgegeven zodat ze op de markt kon worden gebracht. Ze was ongelooflijk populair en wordt nu nog steeds gezien als een van de favorieten in de Nederlandse coffeeshops. 

Anmesia staat bekend om haar gruwelijk sterke en stijgende mentale highs; slechts een paar trekjes zullen je van de aarde lanceren. Gebruik je haar met mate, dan is ze perfect om te ontspannen met vrienden; het zal je zeer sociaal en spraakzaam maken. Gebruik je veel, dan zal het je gedachten compleet uitschakelen; er is een reden dat ze Amnesia heet en als je haar niet met respect behandelt dan kan het zomaar gebeuren dat je de laatste paar uur vergeet. Daarom is Amnesia, en haar kinderen, zeer bedreven bij de behandeling van stress, angst en slapeloosheid. Er zijn niet veel problemen waar deze soort geen einde aan kan maken.

Een perfect voorbeeld van de geweldige kracht van de Amnesia is onze eigen Nederlandse Amnesia Haze XL. Het is een krachtige soort die dezelfde stijgende psychedelische highs en overvloedige opbrengsten deelt. Het is een mix van Amnesia, Super Skunk en Haze, drie grote namen die samenkomen in een onvergetelijke soort. Dit is een van de sterkste soorten in onze catalogus en mag eigenlijk niet worden gemist. 

Amnesia levert ook een geweldige opbrengst. Het is een eigenschap waar we hard aan gewerkt hebben om dit in onze planten te introduceren en Amnesia is een prima voorbeeld van een soort die weet hoe zij het gewicht van haar vruchten moet dragen. Over het algemeen bedraagt de opbrengst binnen 50-60g per plant of 600g per vierkante meter onder een 600W lamp. Buiten levert de plant ongeveer 200g per plant, afhankelijk van de weersomstandigheden. Opgemerkt moet worden dat de plant buiten vrij kwetsbaar kan zijn en dat ze speciale aandacht nodig heeft om haar vrij te houden van ongedierte. Ook heeft ze voldoende vocht nodig.

Het enige nadeel van Amnesia is haar lange bloeiperiode. Je moet erop rekenen dat je tot vier maanden wacht tot ze rijp is. Dit kan ook vaak het geval zijn met soorten die Amnesia in hun genen hebben, behalve als ze speciaal gekweekt zijn met andere soorten om sneller te groeien. Laat dit je echter niet ontmoedigen. Ze is het wachten meer dan waard; er zijn maar weinig andere soorten die je dezelfde mentale high leveren en het eindresultaat mag er zijn. Zoals met alles in het leven: je krijgt wat je toekomt en als je er de energie in steekt, zal Amnesia je belonen.

De smaak van Amnesia is onovertroffen. Haar rook smaakt zwaar en breidt zich uit naarmate ze het einde van je keel bereikt. Het is er een voor de liefhebbers en een die je niet snel zal vergeten.

Omdat Amnesia een sativa dominante hybride is, heeft ze dienovereenkomstige eigenschappen: Ze wordt groot, vaak wel 1,2 meter hoog. Ze heeft lange, maar verrassend brede, bladeren en een levendige, groene tint die oplicht in de kweekruimte. Amnesia doet het goed op zowel aarde als hydro en heeft baat bij zowel Sea-of-Green als Screen-of-Green kweekmethoden.

Al deze geweldige eigenschappen maken Amnesia een goede keuze voor onze kwekers en haar kenmerken kunnen ook worden gevonden in een aantal van onze speciaal geselecteerde soorten. Ze is er zeker een voor liefhebbers of een ieder die bereid is te wachten op iets bijzonders. Amnesia soorten kunnen dat kleine juweeltje zijn dat je hebt staan in je kweekruimte, die ene speciale soort die je koestert en bewaart voor speciale gelegenheden. Vertrouw ons als we zeggen dat ze de moeite waard is.