Product successfully added to your shopping cart.

Big Bud XXL Autoflowering Bulkzaden

Big Bud XXL Autoflowering Bulkzaden
Zambeza nam de beroemde OG Kush, een populaire soort die geliefd is vanwege haar buitengewone smaak en stabiliteit en maakte er een autoflower van. Het resultaat is een fenomenale indica die indruk maakt met bizarre oogsten voor een autoflower. Ze is zo gemakkelijk te kweken, dat zelfs beginners in no time XXL-oogsten met West Coast OG zaligheid kunnen behalen!

Product status: Out of stock

 4.5/5 (3)
€ 200.00 incl. Btw

Big Bud XXL Autoflowering Bulkzaden: Gemakkelijke autoflower met beroemde OG genetica, die niet teleur zal stellen

Big Bud XXL Autoflowering van Zambeza Seeds brengt ons de beroemde West Coast legende, Ocean Grown OG Kush, maar nu een met autoflowering eigenschappen, zodat iedereen deze klassieker kan kweken. Gezien het feit dat haar ouder de beroemde, stabiele en altijd betrouwbare OG is, zal deze plant met gemak door iedereen kunnen worden gekweekt, zelfs diegenen die helemaal geen ervaring hebben met het kweken van cannabis!

Big Bud XXL verdient haar naam door haar buitengewoon hoge opbrengsten voor een autoflower, gecombineerd met gigantische XXL toppen. Als je haar binnen kweekt, kan je je verheugen op maar liefst 400-450g/m² met OG zaligheid in een razendsnelle periode! Buiten verwent ze de kweker met 100-175g per plant wanneer alle omstandigheden goed zijn.

Big Bud XXL ontwikkelt dan mega-grote toppen, maar de plant zelf zal niet al te groot worden. Binnen blijft ze op een handige hoogte van 80-110cm, wat haar een goede keuze maakt als de ruimte beperkt is. Buiten kan ze iets groter worden, tot ongeveer 150cm. Haar levenscyclus is lekker kort, want ze ontwikkelt zich in slechts 55-65 dagen van kiemplant tot oogst.

De smaak van Big Bud XXL verschilt iets van de originele OG. Het smaakprofiel is echter wel complex en mengt frisse noten met pittige en Skunk noten op een interessante en zeer aangename manier. Met 13% THC zal ze niet echt een "knockout" effect opwekken, maar ze is nog steeds krachtig genoeg om een heerlijke ontspanning te veroorzaken. Big Bud XXL kan ideaal zijn voor diegenen die liever met mate genieten en de voorkeur geven aan een soort die niet al te hard inslaat. Deze variant kan perfect zijn om bij te ontspannen in de avond, als je last hebt van slaapproblemen of als je simpelweg iets lekkers zoekt om de dag mee af te sluiten.

Big Bud XXL is een fantastische autoflowering indica die dankzij goede OG genetica schittert met buitengewone opbrengsten, supersnelle groei en een geweldig aroma. Ze kan een goede keuze zijn voor zowel beginnende als doorgewinterde cannabis kwekers, maar eigenlijk is ze ideaal voor iedereen die zoekt naar een betrouwbare, gemakkelijke en snelle autoflower die goed presteert. Big Bud XXL Autoflowering Bulk Seeds zijn verkrijgbaar in pakjes met 100 zaden.

 • Genetica OG Kush x Ruderalis
 • THC 13%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 100 - 150cm
 • Opbrengst binnen g/m² 400 - 450g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 175g
 • Smaak Fresh, Skunky and Spicy
 • Effect Relaxed, Happy and Sleepy
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  By on 01/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Buona pianta
  Comment : Genetica ottima.

  By on 04/Jul/2019 :
  (5)

  Title : ottima
  Comment : fantastica, la pui fumare quando e come vuoi senza che ti sconvolga ....stai bene e basta..... due canne....850 km senza nemmeno accorgersene .....stupenda davvero

  By on 26/Mar/2018 :
  (4)

  Title : pazzesco
  Comment : piante spettacolari, vengono su che è una meraviglia. ottima qualità, erba leggera da fumare in compagnia.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up