Product successfully added to your shopping cart.

Vanilla Ice Autoflowering Bulkzaden

Vanilla Ice Autoflowering Bulkzaden
Een van Zambeza’s meest populaire Indicas, Vanilla Ice, brengt een aantal voortreffelijke kwaliteiten naar voren. De uitstekende Vanillasmaak laat je watertanden. De ronduit geweldige harsproductie maakt deze soort een topkeuze voor hashliefhebbers. Zambeza’s uitstekende gemakkelijke autofloweringvariant heeft geen noemenswaardige nadelen in vergelijking met het origineel.

Product status: Out of stock

 4.5/5 (2)
€ 225.00 incl. Btw

Vanilla Ice Autoflowering Bulkzaden: Excellente Vanilla Flavour en Insane Resin Productie

Het is geen verrassing dat Vanilla Ice met zoveel kwaliteiten uitblinkt. Dit omdat ze de supergenen van drie top strains bezit: een Northern Lights XL, een klassieke Skunk en een echte Afghani. Deze indica heeft niet alleen een groot aantal volgers vanwege de heerlijke Vanillasmaak, maar ook vanwege de aanzienlijke harsproductie. Dit maakt deze soort een droom voor hashliefhebbers en voor diegenen die concentraten willen maken. De plant groeit heel snel en is een prachtig gezicht met haar overvloed aan bevroren knoppen die schitteren in de zon.

Vanilla Ice Auto is een genot met een korte levenscyclus van slechts 55-65 dagen na de ontkieming. Onder goede omstandigheden kun je binnenshuis een opbrengst tot 300-350g/m² en buitenshuis ongeveer 100-175g per plant verwachten. De plant blijft binnenshuis 60-90 cm en wordt niet groter dan 100 cm als je haar buitenshuis teelt.

Met behulp van Ruderalismagie, verschilt Vanilla Ice Auto niet veel van haar gefeminiseerde zusje en blinkt ze uit met dezelfde geweldige smaak, productie en opbrengsten. Het enige verschil is een enigzins lager THC-gehalte van 13%. Dit maakt het echter bij lange na geen zwakke strain. Deze strain geeft een diepe relaxte rookervaring waarvan je in een mum van tijd stoned raakt. Ook geeft het je een heerlijk geluksgevoel dat je aan het giechelen en lachen maakt om allerlei dingen. Een geweldige rookervaring om met je vrienden te delen, om films te kijken of gewoon om een leuke tijd te hebben.

Zoals het origineel heeft Vanilla Ice Auto een heerlijk aroma dat Vanilla mengt met zoete en frisse ondertonen. Dit zorgt voor een uitstekende sigaret die moeilijk te weerstaan is als je eenmaal een trekje genomen hebt.

Vanilla Ice Auto van Zambeza kan een uitstekende keuze zijn als je een snelle strain wilt met hoge productiviteit die je beloont met een overvloed aan bevroren knoppen. De smaak en het effect doen niet onder voor haar gefeminiseerde zusje. Het is een excellente autoflower die je niet teleur zal stellen! Vanilla Ice Auto bulkzaden zijn verkrijgbaar in pakken van 100 zaden, zodat je een voorraad kunt aanleggen van deze smakelijk en hooglonende autoflower!

 • Genetica Vanilla Ice x Ruderalis
 • THC 13%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 50 - 100cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 350g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 175g
 • Smaak Fresh, Sugar and Vanilla
 • Effect Relaxed, Stoned and Giggly
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  By on 13/Jan/2020 :
  (4)

  Title : Boomba
  Comment : Boooooo sssssjsjsjj

  By on 10/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Keimqoute 100%
  Comment : Immer wieder


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up