Product successfully added to your shopping cart.

Blueberry Cheese Autoflowering Bulkzaden

Blueberry Cheese Autoflowering Bulkzaden
Blueberry Cheese Autoflowering van Zambeza is de gemakkelijke autoflowering versie van de wonderbaarlijke Blueberry Cheese, een formidabele indica die dankzij haar geweldige smaak een ware cannabis delicatesse is! De eenvoudige soort smaakt niet alleen geweldig. Met royale opbrengsten en een zeer prettige en gelukkige stone is ze een hoogwaardige autoflower die bijna perfect is.

Product status: Out of stock

 4.00/5 (1)
€ 250.00 incl. Btw

Blueberry Cheese Autoflowering: Gemakkelijk te Kweken Cannabis Lekkernij

Zambeza heeft de Blueberry Cheese gekruist met Ruderalis ten gunste van geweldig-smakende indica autoflowering kwaliteiten. Het resultaat is niets anders dan spectaculair, aangezien ze er niet alleen in geslaagd zijn om de geweldige smaak van de oorspronkelijke Blueberry Cheese (die een kruising is tussen een Blueberry en een White Cheese) te behouden, maar ook haar kracht is bijna hetzelfde met een ruime 17% aan THC.

Blueberry Cheese Autoflowering is niet een zeer grote plant. Binnen wordt ze 40-70cm hoog, waarbij je oogsten kunt verwachten van een aanzienlijke 350g/m² na haar korte levenscyclus van slechts 60-70 dagen. Buiten wordt ze iets groter met een hoogte van 50-100cm, en met oogsten van maximaal 100g per plant. Dankzij haar compacte formaat, is Blueberry Cheese Autoflowering een fantastische plant voor verborgen plantages die geen aandacht moeten trekken. Je kunt de plant gemakkelijk onder andere planten verbergen. Dankzij haar stabiele genetica kun je haar overal zonder veel problemen kweken, zelfs als je niet zo ervaren bent met kweken.

Blueberry Cheese Autoflowering schittert met hetzelfde fantastische aroma als haar feminized zus. Neem een trekje en je proeft haar intense mix van smaken; de bessen ondertonen van de Blueberry en de perfect bijpassende Cheese smaak, met een vleugje muskus.

Dankzij haar THC-gehalte van 17% is ze een zeer krachtig rookwaar dat je een sterke en gelukkige indica stone geeft. Dus maak je klaar voor diepe ontspanning en de grote glimlach die ze op je gezicht brengt!

Blueberry Cheese Autoflowering van Zambeza Seeds is een van de uitstekende auto's waarbij geen compromissen komen kijken. Voor sommige rokers is het ietwat lagere THC-gehalte, in vergelijking met haar zus, juist een pluspunt - niet dat 17% THC nou heel weinig is, maar goed. Ze is een hoogwaardige autoflower waar simpelweg alles goed aan is, een soort waar je niet mee de fout in kunt gaan als je haar kweekt. Voor iedereen die grotere hoeveelheden wil van deze geweldige autoflowering indica, zijn er Blueberry Cheese Autoflowering bulk zaden verkrijgbaar in verpakkingen van 100 zaden.

   
  By on 04/Jun/2019 :
  (4)

  Title : Good and fast shipment
  Comment : Thank you zambeza seeds for the fast shipment and seeds. Time to begin ✌


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.