Product successfully added to your shopping cart.

Candy Caramelo Autoflowering Bulkzaden

Candy Caramelo Autoflowering Bulkzaden
Candy Caramelo Autoflowering van Zambeza Seeds is de autoflowering variant van de feminized Candy Caramelo. Ze excelleert met dezelfde kwaliteiten als de oorspronkelijke soort, naast het feit dat ze een gemakkelijk te kweken autoflower is. Haar super authentieke Spaanse cannabis genetica zorgen voor een ongelooflijke zoete en smaakvolle rookervaring en maken haar een buitengewone schoonheid!

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

Candy Caramelo Autoflowering: Spaanse Schoonheid met Geweldig Aroma en Fantastische High

Soms betekent het creëren van een autoflowering variant of een andere uitstekende soort dat je een paar compromissen moet sluiten. Maar niet met de buitengewone Candy Caramelo Autoflowering van Zambeza Seeds! Naast dat ze gemakkelijk is te kweken, zodat zelfs nieuwe kwekers binnen de kortste keren beloond worden met resultaten, doet Candy Caramelo Autoflowering zeker niet onder voor haar grotere, feminized zus.

Cream Caramel, de soort die de geweldige genetica aan deze variant heeft doorgegeven, is een Spaanse klassieker die zeer geliefd is onder kwekers en cannabis liefhebbers uit heel Zuid-Europa en elders. Dankzij haar uitstekende mediterraanse genetica heeft Candy Caramelo veel goede eigenschappen. Je kunt haar zoete en aromatische toppen in record tijd oogsten dankzij haar korte levenscyclus van slechts 50-60 dagen. Binnen kun je opbrengsten verwachten van maximaal 400g/m² en als je haar buiten kweekt, kun je op zo'n 150g per plant rekenen. Haar hoogte is te overzien met 60-90cm, ze wordt alleen iets hoger als je haar buiten kweekt. Dit maakt Candy Caramelo ook een goede keuze voor verborgen plantages.

Wat Spaanse wiet onderscheidt van vele andere varianten, is, naast een aantal andere zaken, de geweldige smaak. Candy Caramelo is wat dat betreft geen uitzondering. Er is sprake van een lichte, maar perfecte, munt-achtige ondertoon in het aroma, wat zorgt voor een onvergetelijke rookervaring die je naar meer doet snakken.

Hoewel ze slechts een matige 15% aan THC bevat, geeft ze je een geweldig tintelend gevoel en een energieke en creatieve boost. Hierdoor is Candy Caramelo een uitstekend rookwaar voor overdag waar je meerdere malen van kunt genieten.

Candy Caramelo Autoflowering is een prachtige autoflower die je niet teleurstelt! De indica-dominante Spaanse schoonheid excelleert met een fantastische smaak en een aangename verheffende high die niet te sterk is, waardoor Candy Caramelo een rookwaar is waar je bijna wel van moet houden. Bij Zambeza kun je Candy Caramelo Autoflowering bulk zaden aanschaffen in verpakkingen van 100 zaden, zodat je van meer zaden van deze wonderbaarlijke autoflowering variant uit Spanje kunt genieten!

 • Genetica Candy Caramelo x Ruderalis
 • THC 15%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 70 - 110cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 150g
 • Smaak Sweet, Minty and Caramel
 • Effect Creative, Focused and Tingly
 • Oogst tijd 50 - 60 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.