Product successfully added to your shopping cart.

Green Monster Autoflowering Bulkzaden

Green Monster Autoflowering Bulkzaden
Green Monster van Zambeza is een van die heerlijke autoflowering soorten waar alles dicht in de buurt komt van "perfectie". Haar geweldige smaak, superieure high, fatsoenlijke opbrengsten en het kweekgemak laten niets te wensen over. Haar compacte formaat en snelle ontwikkeling maken Green Monster een fantastische optie om overal te kweken, zoals het balkon, dakterras of kweektent.

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

Green Monster Autoflowering Bulkzaden: Klein monstertje met grootse kwaliteiten

Zambeza kruiste Green Monster met Big Devil 2 en voegde Ruderalis genetica toe om ons te verrassen met deze verbluffende autoflowering variant.

Ondanks haar naam, ontwikkelt Green Monster zich niet als de Hulk. Binnen zal ze een hoogte bereiken van 60-90cm en buiten kan ze iets groter worden, maar maximaal 120cm. Haar compacte formaat en korte levenscyclus van slechts 55-60 dagen maken Green Monster ideaal om bijna overal te kweken. Zet haar op je balkon, dak of waar maar ook een zonnig plekje is en ze zal floreren. Als je haar binnen kweekt, maak je dan klaar om een buit binnen te halen van 300-350 g/m² terwijl buitenkwekers in ideale omstandigheden tot wel 120g per plant kunnen oogsten.

Green Monster heeft een verrukkelijk en zeer interessant smaakprofiel waarin een groot aantal verschillende aroma's op perfecte wijze worden gecombineerd. De smaak bevat zowel zoete als pittige aroma's, afgewerkt met vleugen verfrissende citrus en limoen en deze prettige combinatie zal zeker in de smaak vallen bij cannabis connaisseurs.

Het aroma mag dan van topklasse zijn, maar het effect laat ook niets te wensen over. Verheug je op een lekkere, klassieke, "happy high", die tegelijkertijd ook zal ontspannen. Het feit dat Green Monster "slechts" 15% THC bevat, zorgt ervoor dat het effect niet te overweldigend is, maar wel sterk genoeg om op elk moment van de dag te kunnen genieten van een all-round zalige high, zonder knockout te liggen.

Green Monster van Zambeza is al bij al een extreem bevredigende autoflowering indica, die niet teleur zal stellen. Deze compacte, gemakkelijke en snel groeiende autoflower moet je kweken, want je zal er geen spijt van krijgen! Green Monster Autoflowering Bulkzaden zijn bij Zambeza verkrijgbaar in verpakkingen van 100 zaden.

 • Genetica Green Monster x Big Devil 2 x Ruderalis
 • THC 15%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 70 - 110cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 350g
 • Opbrengst binnen g/plant 70 - 120g
 • Smaak Sweet, Spicy and Lemon
 • Effect Stoned, Relaxed and Happy
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up