Product successfully added to your shopping cart.

Blueberry Autoflowering Bulkzaden

Blueberry Autoflowering Bulkzaden
Voor sommigen is Blueberry de absolute favoriet en misschien wel de beste strain die ooit gecreëerd is. Geen wonder, want haar bessenaroma is spectaculair en we zouden er dan ook nooit tegenin gaan. Zambeza brengt ons de prijswinnende Blueberry nu in een makkelijk te kweken autoflower zodat je gewoon achterover kan leunen en binnen een mum van tijd kan genieten van haar lekkere toppen!

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

Blueberry Autoflowering Bulkzaden: Bekende Smaak van Blauwe Bessen Nu Als Makkelijke Autoflower

Volgens de cannabisgeschiedenis werd Blueberry in de jaren 1970 gecreëerd, toen een gepassioneerde Amerikaanse breeder een aantal exotische landrassen met elkaar kruiste. Het geweldige resultaat van deze breed-inspanning, voor sommigen een van de lekkerste strains die ooit gecreëerd is, veroverde al gauw de cannabismarkt, waar ze de ene na de andere cannabisprijs won. Voor Zambeza was het dan ook logisch om een niet minder spectaculaire autofloweringvariant van Blueberry te creëren, voor iedereen die dol is op autoflowers omdat ze zo handig en makkelijk zijn.

Blueberry Auto blinkt uit met een voor een autoflower typisch korte levenscyclus van slechts 55-65 dagen van zaadje tot oogst, waarbinnen ze een respectabele oogst tot wel 350g/m2 kan produceren wanneer je haar binnen kweekt. Een ander voordeel is haar compacte formaat. Haar korte, struikachtige groei van 60-90cm binnenshuis maken haar zelfs voor wat kleinere ruimtes een goede keuze. Ze zal niet veel hoger groeien als je haar buiten kweekt. Daar zal ze, als je ervoor zorgt dat ze genoeg zon krijgt, een maximumhoogte van 100cm bereiken met oogsten tot 130g per plant. Haar compacte formaat maakt Blueberry ook een goede keus voor stiekeme kweek – ideaal als je haar verborgen en onder de radar wil kweken.

Wie deze top-indica rookt, zal echt genieten van haar geweldig zoete en fruitige bessenaroma. Wees niet verrast als je het na dat eerst heerlijke bessen-hijsje moeilijk vindt om haar neer te leggen! Maar behalve haar spectaculaire smaak zal ook haar effect niet teleurstellen. Ze is geen supersterke strain, gezien haar gematigde THC-gehalte van 14%, maar ze geeft je een heel aangename, milde ontspanning die steeds intenser wordt naarmate je er meer van rookt, totdat ze je een diep ontspannende stone geeft. Haar aroma en high maken Blueberry een geweldige smoke waar je op elk moment van de dag van kan genieten.

Met Blueberry Autoflowering van Zambeza kan iedereen de geweldige Blueberry nu zonder gedoe kweken, zelfs als je weinig of geen kweekervaring hebt. Zambeza biedt Blueberry Autoflowering bulkzaden aan in pakken van 100 zaden zodat je deze rijkelijk belonende en zeer smakelijke autoflower kan inslaan!

 • Genetica Blueberry x Ruderalis
 • THC 14%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 50 - 100cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 350g
 • Opbrengst binnen g/plant 75 - 130g
 • Smaak Sweet, Fresh and Blueberry
 • Effect Stoned, Relaxed and Bodybuzz
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up