Product successfully added to your shopping cart.

Amnesia Haze XL Auto Bulkzaden

Amnesia Haze XL Auto Bulkzaden
Zambeza levert ons niet uitsluitend een super-krachtige Amnesia Haze in de vorm van een gemakkelijk te kweken autoflower. Ze hebben de originele Amnesia Haze hun XL-behandeling gegeven om de oorspronkelijke smaak en high te behouden en te verzekeren dat ze ook nog flink produceert. Het resultaat is een fantastische Haze hybride waarmee iedereen een geweldig eindproduct kan kweken.

Product status: Out of stock

€ 275.00 incl. Btw

Amnesia Haze XL Auto Bulkzaden: Krachtige Autoflowering Haze Met Geweldige Smaak

De genetica van Amnesia Haze XL gaan terug naar Jamaicaanse en Zuid-Aziatische landrassen, net zoals de originele Amnesia Haze, een soort die favoriet is bij veel Haze liefhebbers. Met de toevoeging van wat ruderalis-magie en de zorgvuldige selectie van de beste fenotypes, kon Zambeza alle pluspunten van de legendarische Amnesia Haze behouden zonder enige nadelen, ondanks het feit dat ze een eenvoudig-te-kweken autoflower is.

Amnesia Haze XL heeft een redelijk korte levenscyclus van 70-85 dagen van zaad tot oogst. Binnen zal ze gewoonlijk niet groter worden dan 90cm en je kan goede oogsten verwachten, tot wel 400g/m². In de buitenlucht kan ze wel 120cm hoog worden en tot 175g/plant produceren. Vanwege haar compacte formaat, kan deze sativa perfect zijn als je zoekt naar een onopvallende plant die geen aandacht trekt van nieuwsgierige buren en toch de perfecte opbrengst/hoogte verhouding bezit.

Amnesia Haze zou geen legendarische status hebben als ze geen buitengewone smaak en high zou bezitten. Met een gemeten THC-gehalte van 16%, kan deze autoflowering zeker weten een zeer krachtig eindproduct opleveren met stimulerende en euforische effecten, net als het origineel! Haar opwekkende effect maakt Amnesia Haze XL een klassieke cannabis voor overdag, waarvan kan worden genoten tijdens allerlei activiteiten. Ze maakt vrolijk en tovert een enorme lach op je gezicht!

De geweldige high wordt gecomplimenteerd door haar net zo geweldige smaak, waarin frisse citrussmaken worden gemengd met vleugen kruiden en deze smaak zal zelfs de meest veeleisende connaisseurs plezieren!

Haze soorten behoren niet tot de meest gemakkelijke soorten om te kweken. En dan is er nog die lange bloeiperiode, waardoor feminized Haze soorten het geduld van de kweker best op de proef stellen. Met Zambeza's Amnesia Haze XL Auto geniet je van alle voordelen van de originele Amnesia Haze, maar geen noemenswaardige nadelen. Dit is een uitmuntende Haze waar Sativa- en Haze-liefhebbers helemaal dol op zullen zijn! Amnesia Haze XL Auto bulkzaden zijn verkrijgbaar in pakjes van 100 zaden, wat ideaal is als je grotere hoeveelheden van deze uitmuntende, maar eenvoudig te kweken hybride zoekt!

 • Genetica Amnesia Haze x Ruderalis
 • THC 16%
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 90 - 120cm
 • Opbrengst binnen g/m² 350 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 120 - 175g
 • Smaak Citrus, Lemon and Spicy
 • Effect Happy, Euphoric and Uplifting
 • Oogst tijd 70 - 85 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up