Product successfully added to your shopping cart.

White Cheese Autoflowering Bulk Seeds

White Cheese Autoflowering Bulk Seeds
Voor veel cannabisliefhebbers kan niets het aroma van Cheese toppen verslaan. White Cheese van Zambeza is een Nederlandse klassieker en een van hun populairste indica's, dus was het logisch om een autoflowering variant van deze fantastische soort te maken. Ze is geweldig; ze combineert het gemak van een auto met wonderlijke opbrengsten en dezelfde geweldige smaak als die van het origineel!

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

White Cheese Autoflowering: Gemakkelijk te Kweken Nederlandse Klassieker met Geweldig Aroma

Wij bij Zambeza hadden niet lang nodig om tot het besluit te komen om onze White Cheese Autoflowering te creëren. We hadden alles al in huis wat we nodig hadden: we hebben wat ruderalis magie toegevoegd aan de fantastische White Cheese, en de uitkomst is een geweldige autoflower, waarbij geen compromissen komen kijken, en die zeker niet onderdoet voor haar feminized zus.

Voor een autoflower, brengt White Cheese Autoflowering vrij redelijke oogsten op, met maximaal 450g/m² aan fraaie Cheese toppen als je haar binnen kweekt. Buiten kan ze maar liefst 220g per plant opbrengen, als de omstandigheden optimaal zijn. De plant groeit uit tot een gemiddelde hoogte van zo'n 60-90cm binnen, en buiten tot een maximum van 120cm. Haar levenscyclus is vrij kort, en duurt 70 dagen van zaadje tot oogst. Deze goed-opbrengende autoflower is zeer gemakkelijk te onderhouden, dus zelfs nieuwe kwekers zullen snel resultaten zien zonder zich zorgen te hoeven maken.

Wat de oorspronkelijke White Cheese zo populair heeft gemaakt, is haar geweldige aroma dat bestaat uit de herkenbare Cheese-smaak met wat kruidige en frisse ondertonen. Dit rookwaar kan zelfs de meest kieskeurige cannabis liefhebber tevreden stellen. Ze is zo smaakvol, dat je haar waarschijnlijk niet weg kunt leggen na het nemen van je eerste trekje!

White Cheese Autoflowering heeft een gemiddeld THC-gehalte van 16%, wat zorgt voor een perfect gebalanceerd effect; een grandioze ontspannen stone die je niet knock-out brengt zoals andere soorten dat kunnen doen. Je kunt gefocust blijven en simpelweg van haar fantastische smaak en eindeloze golven van ontspanning genieten als je haar rookt.

White Cheese Autoflowering van Zambeza heeft alles wat je maar wenst van een prachtige autoflower. Deze indica schittert met betrouwbare groei, grandioze opbrengsten, een aangename high en haar spectaculaire Cheese aroma. Als je op zoek bent naar een autoflowering indica die het waard is om te weken, zoek dan niet verder, want hier zit je goed! White Cheese Autoflowering bulk zaden zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 100 zaden, voor alle kwekers die meer zaden op voorraad willen hebben van deze eersteklas autoflower.

 • Genetica White Cheese x Ruderalis
 • THC 16%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 50 - 120cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 350g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 150g
 • Smaak Fresh, Spicy and Cheese
 • Effect Relaxed, Stoned and Focused
 • Oogst tijd 60 - 70 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up