Product successfully added to your shopping cart.

White Widow XL Auto Bulkzaden

White Widow XL Auto Bulkzaden
Veel cannabisliefhebbers vinden White Widow een van de beste sativa’s die je kan kweken. Haar geweldige productie en oogsten, excellente smaak en spectaculaire, opbeurende high zijn redenen maken haar de favoriet van velen. Zambeza heeft deze klassieker haar XL-behandeling én autoflowering-eigenschappen gegeven, waarmee ze een zeer waardige opvolger van deze Nederlandse legende hebben gecreëerd.

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

White Widow XL Auto Bulkzaden: Autoflowering Nederlandse Klassiekers Met Hoge Oogsten

Er zijn waarschijnlijk heel veel cannabisrokers die zouden zweren dat White Widow hun favoriete strain aller tijden is. Gezien White Widow’s excellente smaak en haar buitengewoon spectaculaire potentie en high, is dat geen verrassing. Het lag dan ook voor de hand om een autoflowering-variant van deze klassieke strain te maken, maar Zambeza zou Zambeza niet zijn als ze niet ook een aantal verbeteringen zouden toepassen met hun XL-variant. Twee jaar lang zijn ze bezig geweest met het selecteren van alleen de beste fenotypes om deze fantastische strain nog beter te maken. Resultaat is een echt buitengewone autoflowering-variant van White Widow die niet onderdoet voor haar feminized zus, met werkelijk fenomenale oogsten en een spectaculaire harsproductie.

White Widow XL Auto groeit binnen een redelijk korte 70-85 dagen van zaadje tot oogst, waarna ze je zal belonen met een indrukwekkende 500g/m² eersteklas WW-toppen, die groeien aan een plant van gemiddeld formaat dat tot 110cm hoog kan groeien als je haar binnen kweekt. Buitenshuis zal ze niet veel groter worden en kan je oogsten van 250g per plant verwachten. Zorg er wel voor dat ze genoeg zon krijgt.

Iets anders wat White Widow XL zo speciaal maakt, is het feit dat ze een zeer veelzijdige smoke biedt die niet alleen haar kenmerkende opbeurende en euforische high biedt, maar dit keer ook met wat geweldige ontspanning. Vanwege dit uitgebalanceerde effect en haar relatief matige THC-gehalte van 15% is ze een geweldige rookervaring waar je op elk moment van de dag of nacht van kan genieten.

White Widow XL Auto zou geen spectaculair goede autoflower zijn als ze geen fantastische smaak had. Ze pleziert je smaakpapillen met een complexe mix van zoete, pittige en zure noten waardoor je na elk hijsje snakt naar meer.

White Widow XL Auto is misschien wel een van de beste sativa-kruisingen die je kan kweken en zal je niet teleurstellen als het aankomt op haar oogsten, smaak of high. Zelfs die kwekers met weinig of geen ervaring kunnen de bekende White Widow nu makkelijk kweken met Zambeza’ White Widow XL Auto. White Widow XL Autoflower bulkzaden zijn nu beschikbaar in pakken van 100 zaden zodat je deze geweldige en nu verbeterde Nederlandse klassieker kan inslaan!

 • Genetica White Widow XL x Ruderalis
 • THC 15%
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 80 - 120cm
 • Opbrengst binnen g/m² 350 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 150g
 • Smaak Spicy, Sweet and Sour
 • Effect Creative, Relaxed and Uplifting
 • Oogst tijd 70 - 85 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up