Product successfully added to your shopping cart.

Green AK XL Autoflowering Bulkzaden

Green AK XL Autoflowering Bulkzaden
Veel cannabisliefhebbers zien AK-47 als een van de best gemaakte soorten ooit. Deze klassieker schittert met fenomenale genetica die zorgen voor een consistente groei en productiviteit, en een spectaculaire high en smaak. Ak-47 is altijd een favoriet geweest onder geldbespaarders en de uiterste grens is bereikt met deze autoflowering Green AK XL voor het kweken van AK schoonheid in recordtijd!

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

Green AK XL Autoflowering Bulkzaden: AK-47 Schoonheid Nu In Record Tijd

Green AK XL is een van de best presterende autoflowering soorten van Zambeza. Met deze kruising tussen hun Green AK XL en ruderalis worden grenzen verlegd - ze kan maar liefst 400-450g/m² aan AK goedheid produceren binnen een korte levenscyclus van slechts 60-70 dagen als je haar binnen kweekt. Buiten kun je oogsten verwachten van maximaal 150g per plant. Maar het is niet alleen haar spectaculaire productiviteit die haar uitstekend maakt - ze produceert prachtige AK-47 toppen in de kortst mogelijke tijd. Dat doet ze allemaal zonder iets in te leveren op smaak of effectiviteit. Ze bevat slechts 4% minder THC dan de feminized versie, maar daar staat tegenover dat je zeer eenvoudig hoogwaardige toppen in record tijd kunt kweken.

Binnen wordt Green AK XL normaal gesproken zo'n 60-90cm hoog, als je haar onder 600W verlichting kweekt. Buiten wordt ze gewoonlijk tussen de 70-110cm, waarmee ze precies het juiste formaat heeft voor verborgen plantages, als je je kweek geheim wilt houden voor anderen. Dankzij de uitstekende AK genetica zul je waarschijnlijk geen problemen ondervinden als je haar kweekt, een eigenschap die AK ook een geschikte plant maakt voor de minder ervaren kweker.

De smaak van Green AK XL Autoflowering komt dicht in de buurt van het feminized origineel. Ze schittert met hetzelfde fruitige en frisse aroma, met heerlijke kruidige en dennen ondertonen. Dit maakt haar een geweldig rookwaar, waar cannabis liefhebbers al van houden sinds de eerste AK op de markt kwam. Net als haar grote zus veroorzaakt ze een zeer verheffend en euforisch effect, en dankzij haar 14% aan THC, is ze niet overweldigend, maar krachtig genoeg, en zorgt ze tegelijkertijd voor een zeer aangename ontspanning.

Indica liefhebbers kunnen eigenlijk niet de fout in gaan bij het kweken van AK-47. Dit is een soort waar simpelweg alles perfect aan is, als je op zoek bent naar buitengewone productiviteit, een spectaculair effect en een net zo geweldige smaak. Zambeza is erin geslaagd om dit te bereiken met de fantastische Green AK XL Autoflowering, waarbij geen compromissen komen kijken, en brengt ons alles wat we liefhebben van de AK, maar nu in een gemakkelijke auto-flower, die puur plezier geeft bij het kweken en het roken. Als je op zoek bent naar grotere hoeveelheden van een zeer uitstekende autoflower, dan zijn de Green AK XL Autoflowering bulkzaden, verkrijgbaar in verpakkingen van 100 zaden, een top keuze!

 • Genetica Green AK XL x Ruderalis
 • THC 14%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 70 - 110cm
 • Opbrengst binnen g/m² 350 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 150g
 • Smaak Fresh, Fruity and Spicy
 • Effect Stoned, Euphoric and Relaxed
 • Oogst tijd 60 - 70 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up