Product successfully added to your shopping cart.

Northern Lights XL autoflowering Bulkzaden

Northern Lights XL autoflowering Bulkzaden
Zambeza’s XL autoflowering versie van de altijd populaire Northern Lights draagt haar naam met een rede. Deze autoflowering brengt je gigantische opbrengsten, naast andere fantastische Northern Lights kwaliteiten, zoals de heerlijke mix van smaken. Ze doet zeker niet onder voor haar gefeminiseerde zussen, want ze wordt bijna net zo lang. Dit ondanks het feit dat ze een makkelijke autoflowering is!

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

Northern Lights XL autoflowering: Stellar “BIG” Auto versie van Northern Lights

Cannabisfolklore vertelt ons dat de eerste Northern Lights midden jaren ’80 gecreëerd zijn uit 11 verschillende zaden aan de westkust van de Verenigde Staten. Deze nieuwe creatie liet een aantal zeer speciale kwaliteiten zien. Dat verklaart waarom het niet lang duurde voordat deze soort stormliep in de cannabiswereld en tot op de dag van vandaag een van de meest populaire varianten werd. Zambeza geeft ons de nieuwe Northern Lights XL autoflowering. Daarmee is Zambeza erin geslaagd om een nog indrukwekkender product af te leveren door ons een autofloweringsoort te geven die net zo lang wordt als de gefeminiseerde variant. Daarnaast is deze soort gemakkelijk en snel te kweken en geeft het een uitstekende opbrengst.

Wanneer je Northern Lights XL kweekt, kun je een nette opbrengst van 350-400g/m² verwachten in een levenscyclus van 60-70 dagen. De Northern Lights XL autoflowering is van vele andere autofloweringsoorten te onderscheiden door de indrukwekkende hoogte. Met een hoogte van 120-150 cm bij het buitenshuis kweken wordt een opbrengst van tot wel 230g per plant bereikt. Dit zou iedere twijfel over de ‘XL’ in de naam van deze plant moeten wegnemen. Deze grootste autofloweringsoort is perfect voor bijna iedere kweekomgeving. Dankzij de goede genetische samenstelling heeft deze plant daarnaast geen speciale cannabiskweektechnieken nodig.

Op papier lijkt het THC-gehalte van 14% niet erg indrukwekkend. Laat dit bescheiden gehalte je echter niet misleiden. Dankzij de stellaire indica-genetica is deze plant krachtig genoeg om een super relaxte high te verkrijgen die gepaard gaat met een blij gevoel en een lekkere rookervaring voor ieder gewenst tijdstip van de dag. De smaak is eveneens uitmuntend. De trek is erg zacht en mengt subtiele pikante citrusaroma’s met zoete en frisse tonen. Dit is de reden dat Northern Lights vandaag de dag een van de meest populaire indicasoorten is. Geniet simpelweg van het plezierige effect en de fantastische smaak van de Northern Lights Xl autoflowering. Iedere vraag over de uitmuntendheid van deze soort krijg je zo direct beantwoord!

Northern Lights Xl autoflowering van Zambeza is een fantastische “BIG” Northern Lights autofloweringsoort die je absoluut niet zal teleurstellen. Normaal gesproken kun je geen miskoop doen als je van indica-soorten houdt en Northern Lights kweekt, maar Zambeza’s versie komt zelfs dicht bij perfectie. Dit is dan ook de perfecte keuze, zelfs voor beginnende kwekers die een makkelijk te kweken strain willen, maar geen compromissen willen maken. Northern Lights XL autoflowering is beschikbaar in verpakkingen van 100 zaden, zodat je grote hoeveelheden van deze geweldige en zeer gewaardere autofloweringsoort kunt opslaan.

 • Genetica Northern Lights XL x Ruderalis
 • THC 14%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 100 - 130cm
 • Height outdoor 120 - 150cm
 • Opbrengst binnen g/m² 350 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 150 - 230g
 • Smaak Fresh, Sweet and Citrus
 • Effect Stoned, Relaxed and Happy
 • Oogst tijd 60 - 70 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.