Product successfully added to your shopping cart.

NYC Diesel autoflowering Bulkzaden

NYC Diesel autoflowering Bulkzaden
Cannabisliefhebbers houden van Diesels om twee redenen: ze geven een voortreffelijke euforische en opwekkende high en de smaak is het handelsmerk. De mix van klassieke aroma’s en de unieke Dieselachtige ondertoon is waar zoveel kenners van houden. Zambeza’s NYC Diesel autoflowering is de autoflowering van de voortreffelijke NYC Diesel. Dit zorgt ervoor dat deze kosmopoliet gemakkelijk te telen is!

Product status: Out of stock

€ 250.00 incl. Btw

NYC Diesel autoflowering Bulkzaden: Een echte supergemakkelijk te telen NYC Diesel.

Diesels hebben altijd een groot aantal volgelingen onder de cannabisliefhebbers gehad. Dat komt omdat Dieselsoorten uitblinken door een uitstekende smaak samen in combinatie met een geweldige high, waardoor deze strains opvallen tussen anderen. De beroemde NYC Diesel is om zo te zeggen een echte kosmopoliet en moderne strain die net als New York City volzit met bruisende energie die de verscheidenheid van de “The Big Apple” met haar mix van perfecte smaken symboliseert.

Zambeza gaf hun NYC Diesel autofloweringkwaliteiten door er Ruderalis-genen aan toe te voegen. Het resultaat is een fantastische autoflowering Diesel die heel dicht bij het origineel komt. Het heeft dezelfde geweldige smaak en high en maakt bovendien indruk met respectabele opbrengsten. Met een korte levenscyclus van slechts 55-64 dagen, kan deze sativa-dominante strain een opbrengst van tot wel 350g/m² geven als je het binnenshuis teelt. Buitenshuis kan het bij optimale omstandigheden een opbrengst tot wel 120g per plant geven. De plant wordt niet erg groot. Normaal gesproken wordt deze binnenshuis ongeveer 60-90 cm hoog. Zelfs buitenshuis zal de plant zelden een hoogte van 100 cm bereiken. Dit zorgt ervoor dat NYC Diesel autoflowering een goede keus is als je een beperkte groeiruimte hebt of als je de groei verborgen wilt houden.

Zambeza heeft goed werk verricht met de NYC Diesel autoflowering door de excellente kwaliteiten van het origineel te behouden. Met een gemiddeld gemeten THC-gehalte van 15% is het effect niet te overdadig maar nog krachtig genoeg om een fantastische, energieke sensatie van euforie te bereiken, die langzaam vermindert in een plezierig, relaxed lichaam. Dit zorgt ervoor dat je het perfect overdag kunt roken maar er ook ’s nachts mee kunt chillen. Zoals haar grotere gefeminiseerde zus, brengt het hetzelfde klassieke Dieselaroma voort, met ondertonen van verse citroen en subtiele bittere tonen, mooi gemengd met haar handelsmerk: een brandstofachtige ondertoon.

NYC Diesel autoflowering van Zambeza komt zo dicht mogelijk bij de gefeminiseerde versie als het kan. Dat betekent dat telers nu kunnen genieten van een echte NYC Diesel, zelfs als ze weinig ervaring hebben met telen. Voor Sativa-liefhebbers en speciaal voor diegenen die van Diesel houden, kan NYC Diesel autoflowering een topkeuze zijn als je zoekt naar een voortreffelijke strain om te groeien. NYC Diesel autoflowering bulk zaden worden aangeboden in pakken van 100 zaden, zodat telers deze premium kwaliteit autoflower op voorraad hebben.

 • Genetica NYC Diesel x Ruderalis
 • THC 15%
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 50 - 100cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 350g
 • Opbrengst binnen g/plant 75 - 120g
 • Smaak Strong, Cheese and Musky
 • Effect Stoned, Happy and Giggly
 • Oogst tijd 60 - 70 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.