Product successfully added to your shopping cart.

OG Bubble Gum Autoflowering Bulkzaden

OG Bubble Gum Autoflowering Bulkzaden
Vanwege de uitstekende genetica is OG Bubble Gum Autoflowering van Zambeza een spectaculaire soort die schittert met een behoorlijke kracht en ongelooflijk snelle groei. De gemakkelijk te kweken soort zorgt niet alleen voor een sterk en ontspannen indica effect, maar heeft ook briljante smaken die bestaan uit wonderbaarlijke OG goedheid en fruitige bessen ondertonen!

Product status: Out of stock

 5.00/5 (1)
€ 275.00 incl. Btw

OG Bubble Gum Autoflowering Bulkzaden: Fantastische Smaak en High in Record Tijd

Zambeza heeft een van zijn best-presterende OG Bubble Gum, die zelf een fenomenale kruising is tussen de legendarische OG Kush en de smaakvolle Bubble Gum, gekruist met Ruderalis om de soort autoflowering kwaliteiten te geven. Het resultaat is een van de snelste autoflowers die je maar kunt kweken, die schittert met een ronduit spectaculaire smaak en aanzienlijke kracht, terwijl alles heel eenvoudig blijft.

In haar verbazingwekkende korte leven van slechts 50-60 dagen van zaadje tot oogst, kan OG Bubble Gum Autoflowering een goede 350-400g/m² produceren als je haar binnen kweekt. De plant blijft normaal gesproken tussen de 60-90cm hoog, wat haar ideaal maakt voor kleinere tenten en andere beperkte ruimten. Buiten wordt OG Bubble Gum Autoflowering niet veel groter; ze wordt gewoonlijk maximaal 110cm hoog, waarbij ze 175g per plant op kan brengen in optimale omstandigheden. Dankzij haar compacte formaat is ze geschikt om op een balkon of terras te kweken. Het kleine formaat, samen met haar betrouwbare genetica, maken haar goed onderhoudbaar, naast het feit dat ze zeer gemakkelijk is te kweken.

Een uitstekende kwaliteit van OG Bubble Gum Autoflowering is dat Zambeza erin is geslaagd om haar kracht zeer hoog te houden voor een autoflower. Met 16% aan THC, is ze een sterk rookwaar dat een aanzienlijk indica effect veroorzaakt voor de diepste ontspanning, waardoor je binnen de kortste keren ongelooflijk stoned bent. Naast haar ontspanningskracht voel je je ook gelukkig, wat het roken van deze soort een geweldige en plezierige ervaring maakt!

Met haar smaakvolle ouders is het geen wonder dat OG Bubble Gum Autoflowering het beste van het beste heeft, ook als het aankomt op smaak. Als je haar rookt, dan merk je ongetwijfeld de unieke OG Kush smaak op die, net als citroen, ietwat zuur en fris is, en ook de zoete en fruitige bessen smaken van de Bubble Gum. Bovendien proef je subtiele ondertonen van oosterse specerijen, die verbazingwekkend goed bij de algehele smaak passen.

OG Bubble Gum Autoflowering is een spectaculaire autoflower die je niet teleurstelt, hoe je haar ook bekijkt. Het is geweldig dat ze al haar goedheid, zoals haar fantastische smaak en de krachtige high in record tijd creëert, vrijwel zonder enige complicaties. Als je op zoek bent naar een zeer waardige autoflowering indica om te kweken, dan hoef je eigenlijk niet verder te zoeken. Je kunt gemakkelijk grotere hoeveelheden op voorraad houden van deze fantastische autoflower, aangezien er OG Bubble Gum Autoflowering bulk zaden verkrijgbaar zijn in verpakkingen van 100 zaden.

 • Genetica OG Bubble Gum x Ruderalis
 • THC 16%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 70 - 110cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 350g
 • Opbrengst binnen g/plant 120 - 175g
 • Smaak Sweet, Spicy and Berry
 • Effect Stoned, Happy and Relaxed
 • Oogst tijd 50 - 60 dagen na ontkieming
   
  By on 10/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Keimqoute 100% .Immer wieder


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up