Product successfully added to your shopping cart.

Power Kush Autoflowering Bulkzaden

Power Kush Autoflowering Bulkzaden
Een ding is zeker: Zambeza's feminized Power Kush heeft haar naam echt verdiend. Deze krachtige Kush is bij velen geliefd vanwege haar zware indica high en fantastische, zoetzure Kush smaken. Het maken van een autoflowering variant van deze fijne Kush was een logische volgende stap. Maak je klaar om Kush van topkwaliteit te kweken in slechts 55-60 dagen van zaad tot oogst!

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

Power Kush Autoflowering Bulk: Uitmuntende en krachtige autoflowering Kush

Niemand wil uitmuntende genetica verspillen en dat was precies de reden waarom Zambeza een autoflowering versie heeft gemaakt van haar uitmuntende Power Kush. Net als haar feminized zusje, is Power Kush Autoflowering in staat serieuze Kush toppen te ontwikkelen met die onmiskenbare, verrukkelijke Kush smaak, maar dit gaat nu zo gemakkelijk dat iedereen zich kan verheugen op heerlijke Kush toppen in recordtempo!

Dankzij de korte levenscyclus van slechts 55-65 dagen van zaad tot oogst, is Power Kush Autoflowering geschikt voor zelfs de meest ongeduldige kwekers. Haar opbrengsten van ongeveer 400g/m² plaatsen haar mooi in de middenklasse. Ze zal geen records breken, maar produceert tot een fatsoenlijke hoeveelheid Kush zaligheid, zeker voor een autoflower! Met een hoogte van 80-110cm is ze ook nog eens prima te beheersen. Buiten kan ze ongeveer 150g per plant produceren, terwijl ze ook iets groter wordt, tot 150cm. Haar vrij compacte formaat heeft ze te danken aan haar indica genetica en hierdoor is ze ook een goede keuze als je je kweekproject wil beschermen tegen nieuwsgierige blikken.

Het THC niveau van Power Kush Autoflowering is gemeten op een bescheiden 14%. Dit klinkt op papier in eerste instantie niet al te spectaculair, maar vertrouw erop dat ze een zeer krachtig en vrolijk indica effect zal opwekken die ook de creativiteit op op geweldige wijze stimuleert! Vanwege de heerlijk creatieve Kush high komt het ook niet als een verrassing dat ze een populaire keuze is onder artiesten en musici.

Haar aroma is al net zo uitmuntend en het contrast van zoetzure noten wordt perfect gecomplimenteerd door subtiele hints van kruiden. Power Kush Autoflowering staat garant voor een heerlijke Kush ervaring die zelfs de meest doorgewinterde rokers zal plezieren. En het beste is nog wel dat ze ook nog super-eenvoudig te kweken is, zodat zelfs beginnende kwekers snel goede resultaten kunnen behalen!

Zambeza leverde fantastisch werk af met de autoflowering versie van haar eigen Power Kush. Dit is een auto die gemakkelijk groeit en bijna geen compromissen sluit; ze heeft dezelfde geweldige smaak en heerlijke high als haar grote zus. Power Kush Autoflowering is geschikt voor beginnende kwekers, maar ook voor ervaren kwekers die dol zijn op autoflowers vanwege het gemak. Power Kush Autoflowering bulkzaden zijn verkrijgbaar in pakjes van 100 zaden en dit is een zeer goede keuze als je in recordtempo een fenomenale Kush wil kweken!

 • Genetica Power Kush x Ruderalis
 • THC 14%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 80 - 150cm
 • Opbrengst binnen g/m² 350 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 150g
 • Smaak Sweet, Sour and Spicy
 • Effect Relaxed, Happy and Creative
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up