Product successfully added to your shopping cart.

Little Dwarf Autoflowering Bulkzaden

Little Dwarf Autoflowering Bulkzaden
Little Dwarf van Zambeza Seeds mag dan op het eerste gezicht niet zo’n opvallende plant zijn. Haar compacte formaat is nu precies waarom Litte Dwarf perfect is voor heimelijke- en guerillakweek zodat je onder de radar blijft. Vanwege de geroemde Skunk-genetica schittert ze met respectabele oogsten, fantastische smaken en een voortreffelijke high.

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

Little Dwarf Autoflowering Bulkzaden: Fantastische Smaak En Geweldige High In Een Kleine Verpakking

Zambeza Seeds' Kitlle Dwaris is zo'n beetje de Bonsaï van de cannabisvariëteiten, omdat ze zelden hoger wordt dan 40-70cm. Maar laat haar maatje je niet van de wijs brengen. Zambeza nam de overbekende Skunk en kruiste haar met een Ruderalis om er zo een autoflowering variëteit van te maken, zodoende ontstond niettemin een buitengewone autoflower.

De geharde en compacte Little Dwarf kan de perfecte plant voor je zijn als je de gewassen die je kweekt uit het zicht wilt houden voor nieuwsgierige blikken. Ze kan een fantastische plant zijn als je heimelijk kweekt, of gewoon omdat je over weinig ruimte beschikt maar toch graag een hoge opbrengst wilt behalen. Je kunt haar binnen kweken waar ze je zal belonen met goede opbrengsten tot wel 250g/m², of buiten waar je onder de juiste omstandigheden op 80g/plant kunt rekenen. Tevens is ze een uitstekende keus om op je balkonnetje, het terras, of in principe elke plek waar ze elke dag een paar uur zon krijgt, te kweken. Omdat Little Dwarf een autoflower is met de goede, en de altijd betrouwbare eigenschappen van Skunk-genetica is ze eenvoudig te kweken en veroorzaakt ze geen problemen, zelfs niet voor de onervaren kweker. Laat haar gewoon kiemen en zie hoe ze haar korte levenscyclus doorloopt in slechts 55-65 dagen, en je zult zien dat je een hoeveelheid eersteklas sativa-toppen zult oogsten die helemaal niet tegen zullen vallen!

Little Dwarf breekt geen records als het op haar THC-gehalte aankomt, dat bedraagt "slechts" 14%. Maar laat je hierdoor niet misleiden, want de effecten zijn alles behalve zwak. Deze sativa-dominante autoflower veroorzaakt een waanzinnige high die vrolijk en creatief is, en of het nu overdag of 's avonds is, goed te roken is. Wanneer je haar rookt zul je ongetwijfeld de Skunky tonen bemerken die een perfecte combinatie zijn van zoete en kruidige smaken met een bevredigende rookervaring.

Little Dwarf bulkzaden zijn in geen geval een "compromis-strain". Ze bezit kwaliteiten die gelijk, of in sommige gevallen zelfs beter zijn dan de "grotere" strains, dit is een geweldige autoflowering variëteit die je zeker niet teleur zal stellen. Ze is uitstekend geschikt voor iedereen die de kweek een beetje uit het zicht wil houden, maar ook geweldig als je pas begint te kweken of al een ervaren kweker bent, die eenvoudigweg op zoek is naar een geslaagde autoflower die een stuk groter is dan haar lengte doet vermoeden. LIttle Dwarf Bulk Zaden zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 100 zaden en dat komt kwekers die veel zaden nodig hebben natuurlijk goed van pas.

 • Genetica Skunk x Ruderalis
 • THC 14%
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 40 - 70cm
 • Height outdoor 50 - 100cm
 • Opbrengst binnen g/m² 200 - 250g
 • Opbrengst binnen g/plant 40 - 80g
 • Smaak Strong, Sweet and Spicy
 • Effect Creative, Giggly and Happy
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up