Product successfully added to your shopping cart.

Power Plant XL Autoflowering Bulkzaden

Power Plant XL Autoflowering Bulkzaden
Power Plant XL van Zambeza staat bekend om haar fantastische opbrengsten en dankzij de dominantie van indica genetica, als aanvulling op haar Zuid-Afrikaanse sativa genen, heeft ze een ontspannen effect en is het rookmoment mooi in balans! Met Power Plant XL Auto, levert Zambeza deze geweldige variant nu met autoflowering kwaliteiten, zodat het kweken zelfs gemakkelijk is voor beginners.

Product status: Out of stock

€ 175.00 incl. Btw

Power Plant XL Autoflowering Bulkzaden: Grandioze Smaak en Gebalanceerde High vormen een Geweldige Autoflower

Zambeza heeft zijn populaire Power Plant XL met een ruderalis gekruist, waarmee deze uitstekende plant, die veel opbrengt en roots in Zuid-Afrika heeft, is omgetoverd tot een fenomenale autoflowering variant die echt iedereen kan kweken. Binnen wordt ze een handige 60-90cm hoog, wat Power Plant XL Auto ook een goede keuze maakt voor kleinere tenten. Verwacht royale opbrengsten van maximaal 400g/m² als je haar kweekt onder 600W verlichting. Buiten, als ze veel zon krijgt, wordt ze iets hoger, namelijk 80-120cm, met opbrengsten tot zo'n 80g per plant. Vanwege haar compacte formaat past ze op elke plek en doet ze het goed als je haar kweekt op een terras, balkon of dak. Haar hele levenscyclus, van ontkieming tot oogst, duurt slechts 55-65 dagen, dus je kunt krachtige toppen verwachten in recordtijd.

Naast dat ze een autoflowering soort en een snelle groeier is, produceert Power Plant XL Auto geen zeer dichte toppen, zoals sommige andere indica-dominante soorten doen. Dit biedt kwekers nog een voordeel, aangezien dit inhoudt dat ze minder vatbaar is voor schimmels en dat ze in minder optimale klimaten beter gedijt dan sommige andere soorten.

In vergelijking met de oorspronkelijke soort, heeft Power Plant XL Auto meer indica genetica, wat deze variant een aantal extra voordelen geeft. Haar indica kant is niet alleen verantwoordelijk voor haar snelle groei, deze zorgt ook voor een geweldig ontspannen rookmoment. Hoewel ze "slechts" zo'n 15% THC bevat, is ze alsnog sterk genoeg om een kalmerend effect te veroorzaken dat je binnen de kortste keren super-stoned maakt. Haar intense smaak bestaat uit zoete ondertonen met geweldige kruidige en skunky smaken.

Power Plant XL Autoflowering is zo perfect als een auto maar kan zijn. Ze is een zeer betrouwbare plant die je bijna overal kunt kweken zonder veel gedoe. Haar uitstekende smaak en haar grandioze gebalanceerde high stellen je zeker niet teleur! Als je grotere hoeveelheden van een hoogwaardige autoflower wilt, dan zijn Power Plant XL Autoflowering bulk zaden, verkrijgbaar in verpakkingen van 100 zaden, een excellente keuze.

 • Genetica Power Plant XL x Ruderalis
 • THC 15%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 80 - 120cm
 • Opbrengst binnen g/m² 350 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 40 - 80g
 • Smaak Strong, Sweet and Skunky
 • Effect Stoned, Uplifting and Relaxed
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up