Product successfully added to your shopping cart.

Blueberry

Blueberry is een old school soort uit de late jaren 70 en is een van de ouders van alles wat Blue is. Ze werd populair onder kwekers over de hele wereld vanwege haar unieke smaken, grote opbrengsten en sterke, aangename highs. Je kunt haar invloed terugvinden in veel hedendaagse mainstream soorten en ze is de eerste keus basisplant voor veel kwekers. We werden aangetrokken door haar verleidelijke uiterlijk en haar sappige, fruitige smaak, en wel zo erg dat we haar hebben geïntroduceerd aan veel van onze soorten.

Als je deze soort ooit gezien of geproefd hebt, zul je wel begrijpen waar haar naam vandaan komt. Ze kan een opvallende paarse en blauwe kleur ontwikkelen en ze scheidt een sterke, fruitige geur af. De smaak zelf is een verfrissende blauwe bessen-verrukking die kenners smachtend naar meer terug doet komen. In haar pure vorm is ze een schoonheid om te koesteren en precies daarom hebben wij haar zelf getemd. Onze eigen Zambeza Seeds Blue Spider biedt dezelfde zoete smaken en geestvervoerende highs als haar ouder – perfect voor een verfrissende blow op een zonnige middag, om je creativiteit en de inspiratie in jezelf los te maken.

De rook van Blueberry wordt hogelijk gewaardeerd en is een favoriet onder kenners. Ze biedt kwaliteit met haar langdurende, sterke, cerebrale highs. Ze is ook tolerant en dit betekent dat zelfs de meest doorgewinterde rokers zelden worstelen om haar geneugten te savoureren. Ze wordt zo hoog gewaardeerd dat ze de eerste prijs won bij de High Times Cannabis Cup (2000) in zowel de Indica categorie als de Overall Winner categorie; en in 2001 bereikte ze de tweede plek in de algemene categorie en de derde plek in de indica categorie. Het is niet verwonderlijk dat deze stamboom zo ongeveer aanbeden wordt door kwekers wereldwijd en dat ze de ouder is van honderden andere Blue soorten.

Terwijl Blueberry vaak geassocieerd wordt met hoogvliegende highs, hebben haar hoogkwalitatieve genen en indica wortels een geweldige basis gevormd voor onze kwekers om meer algemene eigenschappen te introduceren. Door zorgvuldig en selectief kweken hebben we Blueberry geproduceerd, een plant die de langdurende cerebrale highs van Blueberry combineert met een even sterke lichamelijke stone om de ultieme ontspannende soort te creëren. Een soort die je lichamelijke en emotionele zorgen doet verdwijnen en je waarlijk de vrijheid geeft. Haar uiterst plooibare genen hebben het ook mogelijk gemaakt dat een automatisch bloeiende soort geproduceerd kon worden – Blueberry Autoflowering. Blueberry heeft iedereen wat te bieden.

Voor wat betreft medicinale kwaliteiten; de euforische high van Blueberry helpt enorm tegen stress. Ze is geweldig voor de gebruiker die een last van zijn schouders wil halen. Ze staat er ook om bekend dat ze helpt om de symptomen van angst en pijn te reduceren, maar het is haar ware roeping om je geest uit zijn kooi te laten om de hoogte in te gaan.

Blueberry is een door indica gedomineerde soort, maar groeit als een lange, uitgerekte indica met lange, dikke takken bedekt met uitstekende gekleurde toppen. De plant en haar toppen veranderen van kleur tijdens de groei, eerst zijn ze rood, waarna ze overgaan in lavendelpaars – het is een waar schouwspel om te aanschouwen en ze bezet absoluut een mooie plek in je kweekruimte. 

Zoals je kunt zien is Blueberry enig in haar soort en een soort die in haar tijd revolutionair was – en vandaag heerst ze nog steeds. Een ontelbaar aantal hybriden werd uit deze soort geproduceerd, wat op zich al een pleidooi is voor de kwaliteit van Blueberry. Ze heeft niet voor niets zo veel prijzen gewonnen! Daarom hebben we hier bij Zambeza Seeds getracht om een waarlijk uniek nageslacht te produceren, ze is werkelijk een klasse apart. Als je op zoek bent naar echte euforische highs en zoete, fruitige smaken, dan zou je in de erfenis van je soorten op zoek moeten gaan naar Blueberry.