Het ultieme marihuana space cake recept

Published :
Categories : Cannabisrecepten

Het ultieme marihuana space cake recept

Space cakes kunnen enorm in kwaliteit en smaak verschillen. Dit recept is onze favoriet en het levert je de de meest ultieme space cakes op. Probeer het zelf.

Wat je moet onthouden als het over space cakes gaat, is dat je gemakkelijk overweldigd kan raken als je niet bent voorbereid. Het eten van voedsel met cannabis levert een sterker en langer durend effect op dan het roken van dezelfde hoeveelheid marihuana. Dit komt omdat de cannabis wordt geconsumeerd door het spijsverteringsstelsel; de lever verandert de THC in 11-hydroxy-THC, een veel sterkere vorm van de cannabinoïde. Wanneer je dit combineert met het feit dat het ongeveer 45-90 minuten duurt voordat de cannabis de lever bereikt en effectief is, klinkt het aanlokkelijk om meer te nemen, omdat het erop lijkt dat de brownie niet werkt. Bijna iedereen die experimenteert met cannabis voedsel heeft dit al eens meegemaakt; je kunt gemakkelijk van je sokken worden geblazen. Dus voordat je meer eet, wacht op zijn minst een uur op de effecten.

Om de Ultieme Space Cake te maken heb je nodig:

Voor de brownies:
115 gram cannabis boter
60 gram zelfrijzend bakmeel
225 gram bruine suiker
0,5 theelepel bakpoeder
Geraspte schil van een sinaasappel
45 gram cacaopoeder
30 gram gemalen amandelen
2 eieren
Cannabis Spacecake

Voor het glazuur (optioneel, maar zeker de moeite waard!):

40-55 gram cacaopoeder
115 gram gewone boter
235-275 gram poedersuiker
Tenminste 2 theelepels water (meer indien nodig)
Mini marshmallows
Butterscotch chocolade in stukjes
Ander lekkers om mee te decoreren!

Opmerking: Voor het maken van glazuur gelden geen vaste richtlijnen en hoeveelheden zullen verschillen, afhankelijk van het te bedekken oppervlak en ook hoe dik je het glazuur wil hebben. Voel je vrij te experimenteren.

Het maken van de brownies:

Nu dat je alle ingrediënten hebt, is het tijd om ze te veranderen in een smakelijke en trippy lekkernij:

1: Zeef het bakpoeder, cacaopoeder en het zelfrijzende bakmeel in een grote kom. Het zeven zorgt voor lucht in de poeders, waardoor de cake luchtiger en lekkerder wordt.

2. Nu voeg je je gemalen amandelen, sinaasappelschil en suiker toe aan de kom. Meng het met je handen.

3. Voeg de verwarmde cannabisboter en eieren toe en mix goed totdat de structuur glad is.

4. Giet de mix in een brownie bakvorm of elke andere ondiepe schaal, die je hebt ingevet en bekleed met bakpapier.

5. Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius (stand 2 voor gas ovens) en bak de cake gedurende 50-55 minuten.
Marijuana Brownies

Het maken van het glazuur:

Zodra de brownies klaar zijn, haal je ze uit de oven. Het is nu tijd het glazuur te maken. Dit is optioneel, dus als je niet kan wachten, kan je nu toehappen. Het glazuur maakt ze echter wel "ultiem".

1. Mix alle ingrediënten voor het glazuur in een grote mengkom en roer tot het de gewenste dikte heeft bereikt. Begin met een klein beetje water en voeg steeds enkele druppels bij tot het de gewenste dikte heeft. Zoals al vermeld is er geen exacte manier om glazuur te maken dus het hangt helemaal af van jouw persoonlijke voorkeuren.

2. Zodra je het glazuur klaar hebt, gebruik je een spatel van siliconen (of iets soortgelijks) om dit bovenop je gebakken brownies te smeren.

3. Als je geen marshmallows hebt toegevoegd aan je glazuur, kan je ze er nu bovenop leggen. Wees niet bang om te experimenteren, wij zijn persoonlijk dol op de chocolade en marshmallows, maar we hebben ook gehoord dat gehakte maltesers en koekjes heel erg lekker zijn.

4. Verdeel je brownies in gelijke porties en geniet!

5. Bewaren doe je in een luchtdicht bakje en natuurlijk niet in de zon.

Dat is alles! Je hebt nu de ultieme space cake gemaakt! Als je zelf een variatie wil delen, of andere ideeën hebt voor glazuur, laat het ons weten in de reacties hieronder.