Product successfully added to your shopping cart.

OG Bubble Gum Autoflowering

OG Bubble Gum Autoflowering
OG Bubble Gum Autoflowering is een van snelste autoflowering soorten van Zambeza Seeds. Deze variant voltooit haar korte levenscyclus na 50-60 dagen autoflowering en levert tot 350-400g/m². Ze werd gecreëerd door OG Bubble Gum, een van onze best presterende Indica's, te kruisen met Ruderalis genen. Binnen wordt ze 60-90cm hoog, waardoor ze eenvoudig te kweken is. Zoete bessen smaken!

Product status: Out of stock

€ 22.50 incl. Btw

OG Bubble Gum Autoflowering: Wilde bessen en 16% THC.


Globalisering heeft zo zijn voordelen als je nadenkt over het brede aanbod genetica die vaardige kwekers in verschillende delen van de wereld hebben ontwikkeld. Zeker soorten uit de VS hebben de laatste jaren steeds meer invloed gekregen. Het lukte ze om veeleisende kwekers en gebruikers uit Europa te bevredigen, die zin hadden in nieuwe smaken en cannabinoïden profielen. Zambeza Seeds greep ook haar kans en besloot zeer krachtige Amerikaanse genen te kruisen om OG Bubble Gum te maken. Deze hybride van OG Kush en Bubble Gum werd vervolgens gekruist met Ruderalis genen, om OG Bubble Gum Autoflowering te maken.

Als we de basiseigenschappen moeten beschrijven van deze variant, komt turbosnelheid in ons op. Het is bijna onmogelijk, maar OG Bubble Gum kan 50-60 dagen na ontkieming worden geoogst. Bij het kweken van soorten met zo'n korte levenscyclus is het enorm belangrijk ze de eerste 3 weken extra te verzorgen. Deze variant zal de kweker daarna belonen met explosieve en snelle groei. De meeste planten zullen de 60-90cm niet overschrijden, waardoor ze geschikt zijn voor een kleinere kweekruimte, zoals een balkon of kleine tent. Buitenkwekers, die een snelle oogst wensen, zullen ook niet worden teleurgesteld. OG Bubble Gum Autoflowering levert tot 100-175g per plant en wordt gewoonlijk 70-110cm hoog. Deze soort is gemakkelijk in onderhoud, zelfs voor beginners.

Wat deze autoflowering variant zo geweldig maakt, is het feit dat ze niet veel aan kracht verloren heeft. Ze heeft niets te vrezen van een vergelijking met de gefeminiseerde versie van OG Bubble Kum, want ze bezit nog steeds de aromatische mix van zoete bessen en oriëntaalse kruiden, waardoor de smaak uniek en enorm prettig is. Ook zijn de uitgesproken smaken van OG Kush te ontdekken in deze kruising, met licht zure, citroenachtige vleugen. Zambeza heeft het krachtniveau gelukkig hoog kunnen houden, met een THC gehalte van 16%. Na gebruik van deze smakelijke wiet, valt onmiddellijk het sterke Indica effect op die van Ocean Grown Kush een internationaal succes maakte. OG Bubble Gum Autoflowering wekt een toestand op van intense ontspanning, gepaard met een ongelooflijk stoned, maar gelukkig gevoel.

Kwekers die sappige, wilde bessen smaken en een korte levenscyclus waarderen, zullen hoogstwaarschijnlijk interesse hebben in OG Bubble Gum Autoflowering. Niet alle Amerikaanse exportproducten zijn twijfelachtig als het gaat om de kwaliteit en de impact op het milieu. Zambeza Seeds is uiterst voorzichtig geweest bij het selecteren van de best presterende genetische afstammelingen van OG Kush en Bubble Gum, om te voldoen aan de hoge verwachtingen van haar veeleisende, Europese klanten. We geloven in waarden als eerlijkheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Aarzel niet om deze eersteklas autoflowering variant aan te schaffen tegen een eerlijke prijs!

 • Genetica OG Bubble Gum x Ruderalis
 • THC 16%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 70 - 110cm
 • Opbrengst binnen g/m² 350 - 400g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 175g
 • Smaak Bubblegum
 • Effect Stoned, Happy, Relaxed
 • Oogst tijd 50 - 60 dagen na ontkieming
   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up