Product successfully added to your shopping cart.

Green Monster Autoflowering

Green Monster Autoflowering
Green Monster Autoflowering is een complexe kruising van Green Monster x Big Devil 2 x Ruderalis. In slechts 55-60 dagen is ze klaar voor de oogst en ze straalt een zoet en kruidig aroma uit. Bij het roken van dit monster kunnen de verse citrussmaken worden geproefd. Het effect kan worden beschreven als een klassieke, vrolijke high, dankzij de indica dominante genen.

Product status: Out of stock

 4.5/5 (7)
€ 17.50 incl. Btw

Green Monster Autoflowering: Snel, krachtig en overheerlijk


Is het mogelijk een monster te kweken in minder dan 60 dagen na ontkieming? Jazeker! Green Monster Autoflowering is extreem snel, heeft een THC gehalte van 15% en alle eigenschappen die je zou verwachten van een betrouwbare, autoflowering variant. Ze wordt niet te groot, levert krachtige toppen en heeft interessante smaken te bieden. Alles bij elkaar is dit een uitmuntende, indica dominante, autoflowering soort.

Green Monster Autoflowering wordt niet enorm groot in haar korte levenscyclus van 55-60 dagen. Dit kan handig zijn als er wordt gekweekt op het balkon, dakterras of in een kleine kweektent. Binnen kan de plant 60-90cm hoog worden en ongeveer 300-350 g/m² opleveren. Buiten heeft dit groene monster de neiging iets groter te worden, ongeveer 70-120cm hoog. De oogst bedraagt ongeveer 70-120g per plant, onder warme en zonnige omstandigheden.

Smaak en high zijn beiden bevredigend. De smaak leunt richting suikerzoet, met tegelijkertijd merkbare vleugen van pittige elementen. Verse smaken van citroen dragen subtiel bij aan het zeer plezierige, aromatische optreden van Green Monster Autoflowering. De high is geschikt voor zowel overdag als 'savonds. Het effect is niet gigantisch sterk, maar zeker sterk genoeg om gelukkige gevoelens op te wekken, samen met een klassieke, lichamelijke, Indica stone.

Green Monster Autoflowering is de ideale kandidaat voor kwekers die zoeken naar een korte levenscyclus, een gemiddeld krachtige, lichamelijke stone en een mooie fusie van zoete, pittige en citroen-achtige aroma's. Het feit dat deze soort vrij compact blijft, maakt haar zeer interessant voor kleinere kweektenten, maar ook voor buitenkwekers die waarde hechten aan discretie, betrouwbaarheid en snelheid.

 • Genetica Green Monster x Big Devil 2 x Ruderalis
 • THC 15%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 70 - 110cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 350g
 • Opbrengst binnen g/plant 70 - 120g
 • Smaak Sweet, Spicy, Lemon
 • Effect Stoned, Relaxed, Happy
 • Oogst tijd 55 - 65 dagen na ontkieming
   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (3)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 10/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Rien a dire n’hésitez Pas avec cette variété

  By on 28/Nov/2016 :
  (5)

  Title : bon départ
  Comment : Toutes les graines germées en 3 jours,et ça monte de jours en jours

  By on 22/Oct/2013 :
  (4)

  Title : Green Poison Automatic
  Comment : Voor een maximale productie koop je een Green Poison-gewas. Deze gulle soort blijft maar takken vormen om nog meer gigantische toppen te produceren. Het middelpunt van deze variëteit pronkt zelfs met de grootste cannabisbloemen die ooit werden gekweekt. Deze extreem effectieve Indica smaakt als de belichaming van pure THC. De smaak heeft een tintelende sensatie die alleen de krachtigste toppen kunnen leveren. Nieuwe hoogte van ontspanning kunnen bereikt worden met deze plant, en het groeiproces is zo mellow als de high. De eindeloze vorming van toppen is een fascinerende aanblik die het water in je mond doet lopen en je met grote verwachtingen naar de oogst doet uitzien.

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Green Monster Autoflowering
 • Green Monster Autoflowering