Product successfully added to your shopping cart.

Green AK XL Autoflowering

Green AK XL Autoflowering
Green AK XL Autoflowering produceert tot 400-450g/m² in een levenscyclus van 60-70 dagen. Ze is een van de meest productieve autoflowering soorten op de markt en heeft niets te vrezen van gefeminiseerde soorten. Smaak en effect zijn beiden verbazingwekkend en verschillen niet veel van de gefeminiseerde versie van de beroemde en geliefde AK-47. Buitenkwekers oogsten 100-150g p/plant.

Product status: Out of stock

 4.5/5 (5)
€ 17.50 incl. Btw

Green AK XL Autoflowering: Razendsnelle en volledig geautomatiseerde productie


Deze autoflowering versie van onze super presterende Green AK XL is een goede keuze voor kwekers een kick krijgen van een plant die zich in minder dan 70 dagen van zaadje tot oogst ontwikkelt. Onze autoflowering versie van AK-47 is buitengewoon snel en levert een eindproduct die veel eigenschappen van de gefeminiseerde versie bevat. De autoflowering genen verlaagden de hoeveelheid THC met slechts 4% maar verhoogden de algehele groeisnelheid. Als je snelle resultaten wil, zal Green AK Autoflowering je beste vriend zijn.

Het kweken van deze variant is relatief eenvoudig. Voor de snelste resultaten, raden we onze kwekers een lichtregime van 20/4 aan om voordeel te behalen uit de autoflowering genen, maar de planten nog steeds rust te gunnen. Een korte levenscyclus van 60-70 dagen kan op deze manier worden behaald. Green AK XL Autoflowering wordt onder kunstlicht niet hoger dan 60-90cm. Met de juiste kweekvariabelen, kan binnen een opbrengst van 400-450g/m² worden behaald. Guerrilla- en buitenkwekers kunnen rekenen op planten van 70-110cm hoog, die eenvoudig uit het zicht kunnen worden gehouden. Planten die worden blootgesteld aan goede weersomstandigheden leveren ongeveer 100-150g per plant.

De smaak komt behoorlijk overeen met onze gefeminiseerde versie van AK. Aroma's zijn verfrissend en betoverend, waarbij een fruitige smaak overheerst. Wanneer het hele aanbod van aroma's onder de loep gelegd wordt, kunnen ook merkbare vleugen dennenboom worden gevonden, die de smaken een Mediterraan tintje geven. Het effect varieert slechts een beetje van de gefeminiseerde versie. Ze bevat nog steeds de euforische elementen die AK-47 een internationaal succes maakten, maar is meer ontspannend; verwacht dus meer een hybride stone. Kwekers die bang zijn niet het gewenste effect te verkrijgen van een autoflowering soort kunnen erop vertrouwen dat Green AK XL Autoflowering niets van haar doordringende kracht heeft verloren. De kracht is met 14% THC nog steeds van hoog niveau.

Er zijn momenten in het leven waarop alles om snelheid draait. Binnen- en buitenkwekers, die een korte levenscyclus willen en bewezen genen van onze Green AK XL, zullen zelf moeten ontdekken waar onze autoflowering versie toe in staat is. Ze is helemaal automatisch en produceert in rap tempo bedompte toppen. Waarom zou je geld en tijd besteden aan te dure en zwakke zaden, wanneer je kan kiezen voor Green AK XL Autoflowering? Zambeza Seeds legt de nadruk op kwaliteit en probeert daarna onnodige kosten te schrappen om jou hoogwaardige zaden te bieden tegen een concurrerende prijs.

 • Genetica Green AK XL x Ruderalis
 • THC 14%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 70 - 110cm
 • Opbrengst binnen g/m² 400 - 450g
 • Opbrengst binnen g/plant 100 - 150g
 • Smaak Fresh, Fruity, Piney
 • Effect Stoned, Euphoric, Relaxed
 • Oogst tijd 60 - 70 dagen na ontkieming
   
  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 04/Apr/2018 :
  (4)

  Title : Ak47
  Comment : Really good genetics.Nice smelly flowers.only outdoor experiance in northern climate.mostly indica var.

  By on 06/Apr/2016 :
  (5)

  Title : AK-47 good strain 4 plants out of 3 seeds
  Comment : Almost impossible but true, will send photos, I got 4x 100% female plants out of 3 seeds, one of em was containing 2 siblings. We are now into the 3rd week of flowering, the smell and bud size are great.

  By on 30/Mar/2016 :
  (5)

  Title : AK-47 XL
  Comment : 100 % Keimrate, kräftige Pflanzen!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Green AK XL Autoflowering
 • Green AK XL Autoflowering
 • Green AK XL Autoflowering
 • Green AK XL Autoflowering