Product successfully added to your shopping cart.

Candy Carmelo Autoflowering

Candy Carmelo Autoflowering
Candy Caramelo Autoflowering is snel, zoet en indica dominant. Het oogstmoment komt 50-60 dagen na ontkieming. Deze soort is niet inferieur aan Zambeza's gefeminiseerde Candy Caramelo. De genetische eigenschappen zijn alleen iets anders verdeeld. THC niveau is nog steeds fatsoenlijk, met 15%. De oogst binnen kan pieken op 300-400g/m². Spaanse kwekers zijn dol op zoete karamel: "Muy dulce!"

Product status: Out of stock

 4.5/5 (6)
€ 17.50 incl. Btw

Candy Caramelo Autoflowering: De zoete en romige Spaanse schone


Sommige kwekers hebben hun eerste ontmoetingen met Spaanse genen reeds gehad. De beroemde Spaanse klassieker, Cream Caramel, heeft haar weg inmiddels gevonden naar de kweekruimtes van verschillende kwekers in Spanje en de rest van Europa. Zambeza Seeds besloot dat het hoog tijd was hier een autoflowering versie van te maken. Het doel was niet alleen te kunnen wedijveren met de kwaliteit van de meer gevestigde zadenbanken, maar zelfs beter te presteren met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding en een betrouwbare klantenservice. Deze kruising van Zambeza's gefeminiseerde versie van Candy Caramel en Ruderalis kan niet wachten om haar prachtige toppen en zoete smaken te showen.

Zowel experts als beginners zullen deze soort waarschijnlijk moeiteloos kunnen kweken. Ze is indica dominant en vrij eenvoudig te beheren. De korte levenscyclus van 50-60 dagen zal kwekers helpen een fatsoenlijke hoeveelheid smakelijke toppen te produceren in een ongelooflijk korte periode. De opbrengst binnen is meestal 300-400g/m², bij een hoogte van 60-90cm. Wanneer buitenkwekers geluk hebben met het weer, is 100-150 gram per plant absoluut haalbaar met planten van 70-110cm hoog. Guerrilla- en buitenkwekers kunnen natuurlijk altijd het aantal uren daglicht bestuderen in de maanden dat ze willen kweken. Hoe meer zon en daglicht, hoe zwaarder de plant zal worden en dit geldt zeker voor Candy Caramelo Autoflowering. Ze zal de kweker belonen met hars en 15% THC!

We overdrijven niet als we zeggen dat alle kwekers, die wel houden van een fatsoenlijke hoeveelheid zoetigheid in de toppen, deze soort zouden moeten kweken. De dominantie van uitgesproken karamel zoetigheid kan nog worden versterkt door de bekende supplementen toe te voegen tijdens de bloei. Dit is echter niet noodzakelijk. Het eindproduct zal namelijk zoeter zijn dan alles wat je in een Spaanse snoepwinkel of "dulcería" kan kopen! Wat de smaak van Zambeza's autoflowering caramel variant zo geweldig maakt, is zeker de ietwat muntachtige bijsmaak, waardoor de aromatische mix wat complexer wordt. Het effect draait meestal om stimulatie van de creativiteit, samen met een tintelende sensatie en het vermogen langdurig geconcentreerd te blijven.

Het wordt tijd om te ontdekken of de Spaanse genen van Candy Caramelo Autoflowering de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Wij van Zambeza Seeds denken van wel. Het is zo irritant dat de leuke dingen van het leven vaak zo duur zijn. Cannabis zaden moeten eerlijk geprijsd zijn, met een vriendelijke service en discrete levering. Candy Caramelo en Zambeza Seeds zullen dit waarmaken! Jij moet zelf beslissen of je wat Spaanse schoonheden wil toevoegen aan je leven. Wij kunnen alleen advies en begeleiding bieden en uitmuntende genen om mee te kweken.

 • Genetica Candy Caramelo x Ruderalis
 • THC 15%
 • Type Indica dominant
 • Hoogte binnen 60 - 90cm
 • Height outdoor 50 - 120cm
 • Opbrengst binnen g/m² 300 - 350g
 • Opbrengst binnen g/plant 150 - 220g
 • Smaak Sweet, Minty, Caramel
 • Effect Creative, Focused, Tingly
 • Oogst tijd 50 - 60 dagen na ontkieming
   
  By :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By on 17/Sep/2019 :
  (4)

  Title : Sweeet and soft
  Comment : Recommended!

  By on 29/Apr/2019 :
  (4)

  Title : Kompakte Pflanze
  Comment : Feiner Geschmack bei mäßigem Ertrag

  By on 08/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Very tasty!!
  Comment : It is too tasty! Great harvest

  By on 28/Nov/2018 :
  (5)

  Title : WOW!
  Comment : Great healthy plant from the start, lovely green colour and the smell was incredible. harvested about 30g indoors. would 100% recommend


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Candy Carmelo Autoflowering
 • Candy Carmelo Autoflowering
 • Candy Carmelo Autoflowering