Product successfully added to your shopping cart.

Skunk

Skunk
Zambeza Seeds kweekte deze Skunk speciaal voor kwekers die betrouwbare en stabiele genen zoeken, waarvan meerdere malen bewezen is dat ze werken. De bloeiperiode van 55 dagen is genoeg om binnen tot 550-600g/m² te produceren. Smaken en aroma's zijn uniek: Een mix van zoete en pittige smaken die het beste beschreven kunnen worden als Skunky. Effecten zijn sterk, euforisch en ontspannen.

Product status: Out of stock

 4.5/5 (11)
€ 15.00 incl. Btw

Skunk: De betrouwbare en hoogproductieve klassieker!


De originele Skunk genen zijn een solide fundering voor veel succesvolle cannabis soorten van dit moment. Skunk is een soort die een breed scala genen bevat uit diverse regio's, zoals Afghanistan, Mexico en Colombia. Nederlandse kwekers gebruiken de genen van Skunk al sinds de jaren '70. Sindsdien heeft Skunk al veel kwekers wereldwijd overtuigd met haar eenvoud, betrouwbaarheid en hoge opbrengst. Al deze basiseigenschappen zijn natuurlijk perfect voor kwekers, maar kracht en smaken zijn ook belangrijk. Niet alle cannabis soorten zijn in staat tegelijkertijd kwekers en gebruikers te bevredigen, maar Zambeza's Skunk zal dit klusje absoluut klaren!

Zambeza's Skunk is zeer efficiënt als het aankomt op de productie van toppen. Ze vraagt een bloeiperiode van ongeveer 55 dagen en zal de 80-110cm niet overschrijden. Ervaren kwekers hebben een goede kans om binnen oogsten te behalen van 550-600g/m². De genen van Skunk zijn enorm stabiel en zeer goed aangepast op het Europese klimaat. Kas- of buitenkwekers kunnen planten verwachten van 150-200cm hoog met een oogst van 550-650g per plant. De productiviteit is overtuigend. Sommige mensen verdenken Skunk ervan zeer overeen te komen met een commercieel gewas die op grote schaal in heel Europa wordt gekweekt. Zambeza Seeds kan deze geruchten niet bevestigen of ontkennen.

De klanten van Zambeza hoeven zich nooit zorgen te maken over smaken of kracht en dit is bij onze klassieke Skunk niet anders. Misschien dat de smaak accuraat beschreven kan worden door er een speciaal woord voor te verzinnen: "Skunky". In feite is het een mix van zoete en kruidige aroma's die versmelten tot een prikkelende en extra geurige smaak. Het gebruik van Skunk in het openbaar resulteert uiteraard in dikke rookwolken waar niet-rokers onmiddellijk hun neus bij optrekken. THC-niveaus zijn met 17% niet over de top, maar deze unieke mix van Sativa en Indica genen verzekeren een zeer sterke high, die opwekkend maar ook lichamelijk ontspannend is. Zambeza's versie van Skunk levert een geweldig hybride effect waarvan ook bekend is dat het prettige, euforische gevoelens opwekt.

De beslissing om Skunk te kweken zal altijd een goede zijn. Er zijn veel redenen waarom zowel experts als beginners Skunk kunnen overwegen voor hun volgende project. Kwekers van Zambeza Seeds gebruikten alleen de best presterende lijnen van Skunk om iets te kunnen creëren wat voldoet aan de hoge eisen van Europese klanten. Ontelbare jaren kweekexpertise, samen met diepe wortels in Nederland, plaatste Zambeza Seeds in de positie om jou een Skunk variant aan te bieden van buitengewone kwaliteit. Probeer haar zelf, je zal niet teleurgesteld worden!

 • Genetica Skunk
 • THC 17%
 • Bloeitijd +/- 55 dagen
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 150 - 200cm
 • Opbrengst binnen g/m² 550 - 600g
 • Opbrengst binnen g/plant 550 - 650g
 • Smaak Skunky, Sweet, Spicy
 • Effect Euphoric, Uplifting, Relaxed
   
  By on 11/Oct/2013 :
  (5)

  Title : Happy Skunk
  Comment : Para aquellos que buscan una buena planta de cannabis con un fuerte sabor skunk y que está cargada de preciosa resina y de cristales de THC, la Happy Skunk es un buen lugar para comenzar. Esta cepa crece bien tanto en interiores como en exteriores y, por lo general, produce 45-55 gramos por planta. Otro característica muy deseada de esta planta es su rápida floración de sólo 53 días. Gracias a su combinación de aroma skunk y relajante subidón de larga duración, la Happy Skunk es probablemente una de las mejores plantas para todos aquellos que quieren un buen cannabis polivalente.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Skunk
 • Skunk
 • Skunk
 • Skunk
 • Skunk