Product successfully added to your shopping cart.

Skunk Bulkzaden

Skunk Bulkzaden
Skunk genetica worden gezien als de meest betrouwbare en stabiele cannabis genetica, en liggen aan de basis van veel huidige succesvolle soorten. De Skunk variant van Zambeza geeft je alle unieke Skunk goedheid, zoals haar buitengewone opbrengsten, geweldige smaak en high, waarbij ze zeer gemakkelijk te kweken is. Ze is een tijdloze klassieker waarmee je als cannabis liefhebber zeker goed zit!

Product status: Out of stock

€ 200.00 incl. Btw

Skunk Bulkzaden: Ware Cannabis Klassieker Die Nagenoeg Perfect Is

Voor veel cannabis kwekers staat de naam Skunk voor eenvoud en betrouwbaarheid en voor sommigen betekent de naam simpelweg "donders goede wiet", zo donders goed dat Skunk een van de bekendste cannabis soorten ooit is, sinds haar opkomst in de scene in de jaren '70. Cannabis folklore vertelt ons dat de oorspronkelijke Skunk bestaat uit een verscheidenheid aan genetica, waaronder Afghaanse, Mexicaanse en Colombiaanse. Daaruit is een uitstekende indica/sativa kruising voortgekomen die letterlijk cannabis geschiedenis heeft geschreven.

Het zijn haar betrouwbare genetica die het kweken van Skunk super gemakkelijk maakt, zelfs voor kwekers die niet veel ervaring hebben. Maar Skunk is niet alleen gemakkelijk te kweken, er zijn ook geen concessies nodig en ze brengt krankzinnige oogsten op van maximaal 600g/m² als je haar binnen kweekt. Haar gemiddelde binnenhoogte van slechts 80-110cm is een ander voordeel en maakt haar een ideale plant voor de meeste kweeklocaties. Buiten kan Skunk 150-200cm worden waarbij ze indruk op je maakt met oogsten tot wel 650g per plant. Deze waanzinnige productiviteit in een zeer korte bloeitijd van 55 dagen, maakt Skunk ook een geweldige keuze voor mensen die op hun budget moeten letten en voor iedereen die betrouwbare resultaten wil zien in recordtijd zonder veel gedoe.

Hoewel het kweken van Skunk op zichzelf al een genoegen is, zou het niet logisch zijn als dat alles is wat deze legendarische klassieker te bieden heeft. En natuurlijk is dat ook niet het geval. Als je haar hebt geoogst en haar super toppen hebt behandeld, laat Skunk je haar unieke aroma ervaren. Dat kenmerkt zich als een wonderbaarlijke mix van zoete en kruidige ondertonen, met een typische "Skunk" smaak, wat haar vandaag de dag nog steeds een topkeuze maakt voor veel cannabis liefhebbers.

Met 17% THC veroorzaakt ze een sterk, maar niet te krachtig effect dat wonderbaarlijk in evenwicht is, met een aangename en verheffende euforie en een buitengewoon ontspannend gevoel.

Skunk is een ware legende. Er kunnen boeken vol worden geschreven (wat waarschijnlijk al is gebeurd) over haar en de redenen waarom je sowieso goed zit met deze buitengewone cannabis soort. Onze Zambeza Skunk variant overtreft vele andere verkrijgbare soorten en stelt je absoluut niet teleur met haar uitstekende opbrengsten, geweldige smaak en high. Een fantastische soort om te kweken, geschikt voor zowel ervaren cannabis kwekers als beginners! Met Zambeza Skunk bulkzaden in verpakkingen van 100 zaden, kun je wel even vooruit met de beste Skunk zaden die er tegenwoordig zijn.

 • Genetica Skunk
 • THC 17%
 • Bloeitijd +/- 55 dagen
 • Type Sativa dominant
 • Hoogte binnen 80 - 110cm
 • Height outdoor 150 - 200cm
 • Opbrengst binnen g/m² 550 - 600g
 • Opbrengst binnen g/plant 550 - 650g
 • Smaak Skunky, Sweet and Spicy
 • Effect Euphoric, Uplifting and Relaxed
   
  Nobody has posted a review yet

  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up