Product successfully added to your shopping cart.

Power Plant XL Bulkzaden

Power Plant XL Bulkzaden
Power Plant XL is een sativa-dominante soort die schittert met buitengewone opbrengsten, een zeer korte bloeiperiode en een fantastische, opwekkende high. Hierdoor is Power Plant XL ideaal voor cash croppers die zoeken naar een super-efficiënte en productieve soort zonder compromissen te sluiten. Haar aroma, een lekkere zoet-zure mix, draagt bij aan de geweldige indruk van Power Plant XL.

Product status: Out of stock

 5.00/5 (1)
€ 250.00 incl. Btw

Power Plant XL Bulkzaden: Verbeterde, Super-Efficiënte Nederlandse Legende!

Power Plant is een sativa-dominante cannabis soort die in de jaren '90 voor het eerst werd gekweekt in Zuid-Afrika. Wat Power Plant onderscheidde van de rest en haar vrijwel direct bombardeerde tot favoriete soort, was haar buitengewoon grote oogst, die soms kan oplopen tot 750g/m².

Maar het waren niet alleen deze verbluffende oogsten waar kwekers zo blij mee waren toen deze soort jaren geleden furore voor zichzelf maakte binnen de cannabis scene. Want er komt nog bij dat ze deze opbrengsten produceert in een indrukwekkend korte periode van 55 dagen, waardoor Power Plant een van de meest efficiënte cannabis soorten is die je kan kweken. Met Power Plant XL brengt Zambeza Seeds ons deze Dutch Legend in een nieuwe en verbeterde versie.

Als Power Plant binnen wordt gekweekt, zal ze normaal gesproken een hoogte bereiken van 80-110cm, wat haar nog steeds prima te beheersen maakt, mocht de ruimte een probleem zijn. Buiten kan ze maar liefst 200cm hoog worden, met een gigantische productie van tot wel 600g per plant, mits ze genoeg zon ontvangt, zodat ze krachtig genoeg is om flink uit te dijen. Het grote voordeel is dat er geen speciale vaardigheden nodig zijn om haar te kweken, wat Power Plant XL ook een geweldige keuze maakt voor diegenen met minder kweekervaring.

Power Plant XL verwent echter niet alleen de kwekers. Bij het roken van Power Plant XL, kietelt ze de smaakpapillen met een uitmuntende mix van zoete en zure noten, die ook vleugen dennen bevatten, waardoor de smaak absoluut iets is waar cannabis connaisseurs dol op zullen zijn.

Ze wekt een zeer krachtige, maar toch lekker opwekkende en euforische, sativa high op, die je direct overtuigt van het feit dat dit een heuse, eersteklas sativa is die haar legendarische status absoluut verdiend heeft!

Als je een van de meest efficiënte sativa's van dit moment wil kweken, zal Power Plant XL van Zambeza Bulk Seeds een geweldige keuze zijn! Verkrijgbaar in economische verpakkingen van 100 zaden.

   
  By on 26/Jan/2018 :
  (5)

  Title : excellent
  Comment : Good service and quality strain


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ben Je
18 jaar of ouder?

De inhoud van Zambeza.com is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd. Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Doop op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.