Product successfully added to your shopping cart.

Critical XXL Bulkzaden

Critical XXL Bulkzaden
De legendarische Critical is het resultaat van het breeden van twee klassiekers: De altijd betrouwbare Skunk en een echte Afghani, wat heeft geleid tot een indica-dominante soort die kwekers en rokers verwent. Zambeza's XXL variant van deze populaire indica straalt met buitengewone opbrengsten en harsproductie, uitmuntende smaak en een ultra-relaxende high.

Product status: Out of stock

€ 225.00 incl. Btw

Critical XXL Bulkzaden: Verbeterde, gemakkelijk groeiende klassieker met buitengewonde productie.

Critical is altijd al een soort geweest die zeer hoog in aanzien staat bij veel cannabis liefhebbers. Ze is een van die lonende soorten die standaard indruk maakt met haar ongelooflijk krachtige groei, buitengewone harsproductie en spectaculaire high. Het is logisch dat Critical XXL Bulk Seeds van Zambeza niet zonder reden een "XXL" in haar naam heeft. De verbeterde variant van deze legende is speciaal gekweekt om een nog hogere opbrengst en productie te verzekeren!

Kwekers zijn dol op Critical XXL vanwege haar zeer korte bloeiperiode van slechts 50-60 dagen. Binnen kunnen er na deze periode superieure oogsten worden binnengeharkt van wel 650g per vierkante meter. Als je ervoor kiest om haar buiten te kweken, kan deze cannabisplant maar liefst 2,3 meter hoog worden en je belonen met een duizelingwekkende hoeveelheid eersteklas wiet, tot wel 750 gram. Critical XXL kan zo'n grote hoeveelheid vette, dichte en harsachtige toppen ontwikkelen dat het soms verstandig is haar te ondersteunen tijdens de groei. Houd die stokken of kweeknetten bij de hand om haar te helpen haar enorme last te kunnen dragen; ze zal je er later voor bedanken!

Als je Critical XXL rookt, zal je verrukt zijn van het pittige aroma, waarin hints van kruidnagelen worden gemengd met de smaak van sinaasappelschillen, afgemaakt met wat Skunky vleugen, die de roker doen denken aan haar aromatische Skunk ouder. Haar eersteklas, diepe en zware rook, zoals die van de beste hasj uit Afghanistan, is zeer krachtig en dat is geen verrassing omdat gemeten is dat ze maar liefst 19% THC bevat. Critical XXL wekt een zware en ongelooflijk ontspannende, lichamelijke stone op, precies zoals je zou verwachten van een heuse, eersteklas indica.

In Critical XXL Bulk Seeds van Zambeza zijn twee legendarische soorten gecombineerd tot een verbeterde versie van de veelgeprezen Critical, die op zichzelf al snel een legendarische status heeft vergaard onder cannabisliefhebbers. Met een opbrengst en productie die niet van deze wereld zijn, een superieure smaak en een ongelooflijk ontspannende high, kan je geen reden bedenken om deze spectaculaire soort niet te kweken! Bij Zambeza Seeds kan je Critical XXL Bulk Seeds aanschaffen in pakjes met 100 zaden, waardoor deze variant dus ook nog eens een economische keuze is voor cannabiskwekers.

     
    Nobody has posted a review yet

    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up